Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמאס מעוניינים בתהליך מדיני. כשיש שקט - אף אחד לא רוצה לדבר איתם. כשאף אחד לא רוצה לדבר איתם, הם מנסים לגרום לממשלת ישראל לדבר איתם באמצעות ירי רקטות.

אינני מסכים עם הדרך הזאת ולא תומך בה בשום פנים ואופן, אבל בהנחה שכל אחד מאלה שציינו לשבח את החיסול הזה היו במקום החמאס - מה אתם הייתם עושים? כיצד אתם הייתם מניעים תהליך מדיני שבו הצד השני כלל אינו מוכן לדבר איתכם?

ובכן, בתור שלב א', הייתי מוריד מהאמנה של הארגון שלי את הסעיף הדורש להשמיד את הצד השני. בשלב ב' הייתי דוחף פחות שנאה לילדים. אם אתה באמת חושב שבגלל שלא מדברים איתם החמאס יורה רקטות, אתה קצת חי בסרט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לקרוא קצת בעניין, ובאמת בוידאו המובא כאן לא רואים טיל כמו בדרך כלל, יכול להיות שמילכדו את הרכב?

תעצור את הווידאו ממש רבע שניה לפני הפיצוץ ותראה משהו זוהר טס לכיוון הרכב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אודי,כמו שshorlakk כתב,ביקשתי לדעת מה פירוש המילה שהדגשתי שכתבת (תאיין) :)

אה, אוקיי, אז מה שההוא אמר :lol:

העצם הזוהר זה עב"מ מהשרשור על משוואת דרייק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1) התרגלנו לחשוב שהדרום כבר רגיל להפגזות וזה גרוע מאד. זה כמו להשלים עם מחלה במקום לנסות לטפל בה.

2) אני חושב שהמסר שמועבר הוא שגם לסבלנות (שבכלל לא צריכה להיות כלפיהם) יש גבול, והנה הגעתם אליו.

לדעתי אין קשר לבחירות, כנראה היתה הזדמנות וניצלו אותה. זה לא מה שיגרום לי לבחור בזיבי פתאום.

1) מעניין, למה התרגלנו לחשוב כך? אולי כי המדינה לא מגיבה על ירי טילים לעבר אזרחים? הייתכן?

2) הצחקת אותי. אתה באמת חושב, שמשהו, כל דבר, שהתולעים בממשלה עושים לא קשור ישירות לתועלתם האישית?

הם לא הגיעו לגבול ולא נעליים קלות בצבע שילשול. הם ירו לפני בחירות. מר זיבי נתמיאו רוצה שיראו שהוא עושה משהו, כל הקמפיין שלו מבוסס על מלחמה (אירן, יש מיסים? = אירן, יש עליות מחירים? = אירן, יש עלייה במחיר הדלק? = אירן, יש בעייה כלשהיא? = אירן, הוא נשמע כמו ילד אוטיסט שחוזר על מילה אחת בטון מונוטוני ובקצב אחיד, כשמנסים לדבר איתו על משהו. כן, המילה זה אירן.), וכשיש לו הזדמנות להראות שיש לו שערות על הביציות, הוא לא מהסס. בארה"ב (שממנה הוא לוקח הרבה שטיקים וטריקים) זו עובדה ידועה, שבעת מלחמה הנשיא המכהן נבחר שנית. הם קוראים לזה WAR TIME PRESIDENT. בדיוק כמו שהסופה סנדי הביאה לניצחון של ברדק אובמבי.

אז אני שואל שוב, מה השתנה? למה לתקוף עכשיו? למה לא לשים את זה בצד, כרגיל, להמשיך להתכונן לבחירות, ולתקוף אחרי הבחירות? אה, כי בלי לתקוף, הוא לא ייבחר. אוקיי.

יש מבין?

אני מקווה שהוא יקבל שכל ויחליט לתקוף גם את חיזבאללה. אם כבר, אז כבר. ויודע מה, גם את הכור באירן ואת המורדים בסוריה. יאללה מלחמה. ולעזאזל עם התושבים, להם זה לא משנה, מישהו צריך להיבחר שוב לממשלה, ועדיף (רק לו) שזה יהיה הוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תעצור את הווידאו ממש רבע שניה לפני הפיצוץ ותראה משהו זוהר טס לכיוון הרכב

ישנם טילים חכמים שאפשר לנווט אותם בדיוק עד לשניה האחרונה לפני הפיצוץ. כנראה מה שרואים זה סימן של הליזר שמכוון את הטיל ליעד שלו.

דרך אגב, זה כנראה הולך להימשך כמה ימים. אני רוצה לחזק את תושבי הדרום חיזקו ואימצו. בתור אדם שגדל בצפון במקלטים אני יודע מה אתם עוברים. אל תתיאשו. תתעזרו בסבלנות כמה זמן שזה ייקח ותנו לצבא לעשות את העבודה בצורה הטובה והיעילה ביותר. הפעם צריך לעקור את הסרטן הזה שנקרא טרור מהשורש. הפעם זה עד הסוף במלוא מובן המילה. אני מקווה שלא יהיו את הייפי נפש הללו מקירבנו שיסרסו את הצבא כמו בפעמים הקודמות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מוקדש לחמאס, הגיהד האיסלמי ולכל המדר פאקרים הפאנטים. תהנו בשעות קשות אלו.

http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

קרבורטור. אני מבקש. הוא כבר זקן, הבחור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביבי או לא, המבצע הזה הוא הפעולה הכי רצינית שהצבא עשה מאז עופרת יצוקה לטוב ולרע, לטוב כי אולי כמה מאות אלפי בני אדם ירוויחו קצת שקט, לרע כי למדינת ישראל אין את הביצים להרוג את החמאס, רק הפלסטינים, אם וכאשר יבינו מה למה החמאס גורם יצליחו להרוג את החמאס, לראייה תראו מה הולך בשטחים, רמאללה משגשגת (גם בעזה לא חסר באמת... המחסנים של החמאס מלאים באוכל והמשאיות בכרם שלום לא מפסיקות, תאמינו לי, אני מסתובב באיזור משהו כמו 4 שנים כבר (צבא ועבודה).

בכל אופן - אלעד, בוא תצא קצת מהבועה של המרכז ותעבור ושדרות, תגור שם חודשיים שלושה ואז נראה אותך אומר שצריך לדבר איתם.

אין עם מי לדבר, איזה הצדקה יש לחבורה של מחבלים עם קלאצ'ניקוב בתחת להשאר בשלטון אם אין מלחמה? הרי אם יש שלום ימנו מישהו שמבין בכלכלה וברווחה ולא מחבלים בפוטנציה. מה יעשו 10000+ צעירים בני 12-25 שכל מה שהם יודעים זה לרוץ ברחוב עם נשק ולתצפת על הסיורים הישראליים? מה יעשו עם מערכת חינוך שמחנכת נגד הכובש הציוני? עם קייטנות שיש בהן מטווחים עם AK47?

בקיצור, לחמאס אין זכות קיום במצב של שלום, לכן הם מציעים תנאים לא ריאליים להסכם שלום כל זאת על מנת להיראות כאילו הם כן רוצים שלום.

נ.ב.

אני חושב שביבי יהיה אחלה שר חוץ, אבל רוה"מ צריך להיות מישהו שאיכפת לו מה קורה בתוך המדינה ולא מחוצה לה.

בהצלחה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ישנם טילים חכמים שאפשר לנווט אותם בדיוק עד לשניה האחרונה לפני הפיצוץ. כנראה מה שרואים זה סימן של הליזר שמכוון את הטיל ליעד שלו.

.

הלייזר שמשמש להנחיית טילים הינו בלתי נראה, בדיוק כמו רוב סמני הלייזר של לוחמי החי״ר שנראים רק דרך אמצעי ראיית לילה (אם יכולת לראות את הלייזר יכולת לגלות גם את מי שעושה את השימוש בו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה כי אתה לא מכיר את מי שהיה אמור להיות הביום אויב באותו יום (כלומר למות יחד עימם) ;-)

שים את התאונה המצערת מאסון צאלים בצד, אותו דורון קמפל היה נחשב לעילוי ביחידה.

אסון צאלים, כואב ככל שהיה, עשה המון רעש בעקבות מלחמת הגנרלים שבעקבותיו ובעקבות היעד אותו נדרשו לחסל, זו לא היתה תאונת האימונים הראשונה או האחרונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
1) מעניין, למה התרגלנו לחשוב כך? אולי כי המדינה לא מגיבה על ירי טילים לעבר אזרחים? הייתכן?

2) הצחקת אותי. אתה באמת חושב, שמשהו, כל דבר, שהתולעים בממשלה עושים לא קשור ישירות לתועלתם האישית?

הם לא הגיעו לגבול ולא נעליים קלות בצבע שילשול. הם ירו לפני בחירות. מר זיבי נתמיאו רוצה שיראו שהוא עושה משהו, כל הקמפיין שלו מבוסס על מלחמה (אירן, יש מיסים? = אירן, יש עליות מחירים? = אירן, יש עלייה במחיר הדלק? = אירן, יש בעייה כלשהיא? = אירן, הוא נשמע כמו ילד אוטיסט שחוזר על מילה אחת בטון מונוטוני ובקצב אחיד, כשמנסים לדבר איתו על משהו. כן, המילה זה אירן.), וכשיש לו הזדמנות להראות שיש לו שערות על הביציות, הוא לא מהסס. בארה"ב (שממנה הוא לוקח הרבה שטיקים וטריקים) זו עובדה ידועה, שבעת מלחמה הנשיא המכהן נבחר שנית. הם קוראים לזה WAR TIME PRESIDENT. בדיוק כמו שהסופה סנדי הביאה לניצחון של ברדק אובמבי.

אז אני שואל שוב, מה השתנה? למה לתקוף עכשיו? למה לא לשים את זה בצד, כרגיל, להמשיך להתכונן לבחירות, ולתקוף אחרי הבחירות? אה, כי בלי לתקוף, הוא לא ייבחר. אוקיי.

יש מבין?

אני מקווה שהוא יקבל שכל ויחליט לתקוף גם את חיזבאללה. אם כבר, אז כבר. ויודע מה, גם את הכור באירן ואת המורדים בסוריה. יאללה מלחמה. ולעזאזל עם התושבים, להם זה לא משנה, מישהו צריך להיבחר שוב לממשלה, ועדיף (רק לו) שזה יהיה הוא.

וואו, כמה שינאה וזילזול יש לך בראש הממשלה. וואלה אתה צודק, אולמרט היה יותר טוב. נו מה הפלא, גם על קלינטון טענו בזמנו שהוא יצא למלחמה בגלל פרשת מוניקה לווינסקי. גם על בוש טענו וטוענים עד היום שהוא יכול היה למנוע את ההתקפה על התאומים אבל לא עשה זאת כי הוא רצה שתהיה לו סיבה להיכנס באל קאעידה והטליבן. כמה שטויות כמה קונספרציות. ואם מדברים על אובמה אתה יודע למה הוא זכה? כי לפי דעה של הרבה וגם לפי דעתי לא היה פשוט אלטרנטיבה יותר טובה ממש. זה לא סוד גם שהרבה אוכלי חינם בחרו באובמה. רומני התכוון לעשות הרבה שינויים שהרבה מבוחרי אובמה היו אוכלים אותה מן הסתם.

פורסם

מי אנחנו שנשפוט את החמאס ? זה התפקיד של אלוהים

אנחנו רק יכולים לסדר להם פגישה :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...