Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבי יחזקאלי:

רעד אל עטר מס' 2 בגדודי עז א-דין אל-קסאם היה מטרה באחת התקיפות שבאו אחרי החיסול. היה האיש שיזם את חטיפת שליט.

8)
פורסם

בכיר חמאס בעזה, איסמאעיל אל-אשקר, אמר: "האפשרויות של ההתנגדות כעת הפכו להיות פתוחות והן כוללות פיגועי התאבדות ופיגועי איכות בתוך הערים הישראליות. ההתנגדות יכולה להסב ייסורים לישראל".

Scan Speak

פורסם

בדיוק זה מה שהחמאס לא קרא נכון לדעתי, הם התחילו לירות כדי (לפי העיתון) להראות שנתניהו רע ולא צריך לבחור בו שוב כי אין פה שקט

נתניהו רק חיפש לצאת מהברוך של בחירות על רקע כלכלי חברתי והם סיפקו לו את התירוץ המושלם לתקוף בעזה

אין כמו לחסל אוייבים כדי לאחד את העם ועכשיו כל מסע הבחירות של נתניהו יתרכז בזה וזה אפילו עלול להצליח לו

אני משונאי נתניהו אבל גם אני מגבה ב 100% את החיסולים הממוקדים האלה

כל הכבוד על המודיעין, כל הכבוד על הביצוע!

יישר כוח.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

איזה מצחיק אם זו קיה גנובה?

אתה יושב בבית להנאתך פתאום אתה קולט את מה שנשאר מהרכב שלך שהייתה בטוח שנמצא בחניון למטה.. :twisted:

מה אומרים לביטוח במצב כזה?

זה צד ג'? :-P

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לכל מי שתוהה אם הקאיה גנובה, לעזה לא מגיעות מכוניות גנובות מישראל כבר הרבה שנים, הגדר שם הרמטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1. נא להמנע מערבוב פוליטיקה בנושא.

2. לקפוץ מאושר שהוא חוסל זה לא יותר טוב מאשר לקפוץ על גגות הבתים ולצווח "יא סדאם, יא חביב, אודרוב,אודרוב תל אביב".

זה שהוא חוסל זה מצוין אבל זה בטח לא סיבה למסיבה.

כבר לפני 3000 שנה אמרו אבותינו, "בנפול אויבך אל תשמח".

שלמה המלך החכם באדם כתב בספרו "בִּנְפֹל אוֹיִבְךָ אַל תִּשְׂמָח וּבִכָּשְׁלוֹ אַל יָגֵל לִבֶּךָ" (משלי כד, יז). נימוקים רבים נאמרו להצדקת עמדה זו. אחד מהם הוא ההכרה הגדולה בכך שביסודו של דבר לא זו המטרה. המטרה איננה להפיל את שונאינו, כי אם להפוך אויב לאוהב, ומתחרה לתומך. לא זו בלבד, אלא שגלגל חוזר בעולם, ופעמים שהמנצח היום נופל מחר, ומשלם את המחיר הכבד של חברה שמטפחת את השמחה לאיד כאווירה בסיסית בה. על כן, אין לנו לומר שירה בשעה שמישהו אחר טובע, על אף שאנו רשאים בוודאי לשמוח על מה שאנו עצמנו השגנו וזכינו בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית כל, מגיעות מחמאות רבות לעוסקים במלאכה על הפעולה המדוייקת ועל בחירת המטרה.

עם זאת, אני לא חושב שברמה המבצעית (לפחות בכל מה שנוגע ליכולת של הפלסטינים לירות טילים על ישראל) הדבר ישנה הרבה, אף אחד מ"מפקדי" החמאס הוא אסטרטג בחסד בוגר ווסט פוינט. אני כן מקווה שחיסול של דמויות רמות דרג יביא לאיזה סוג של הרתעה מול הארגונים האלה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ממש לא קשור לנושא השרשור,

התרשמתי שעזה בנויה היטב. המון בניינים וחזות של עיר מערבית לכל דבר. אני חושב שזה משהו שלא מדברים עליו. תמיד יש את הדימוי שהם ממש מסכנים שם, וחיים בצורה בזויה. מסתבר שלא כך הדבר.

ובהמשך לשרשור, זה הישג יפה מאוד מבחינה אסטרטגית (ולא, אני לא מבין בדברים האלה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
1.

כפי הידוע לי "בנפול אויבך אל תשמח" מדבר על "אויב" בן דתך או יהודי המוגדר כרשע.

"באבוד רשעים רינה"

והוסיפו שם בגמרא: "רשע אבד מן העולם, טובה באה לעולם, שנאמר 'ובאבוד רשעים רנה'" (סנהדרין קיג ע"ב).

--------

כן סער,

אין להם שם כסף מסכנים....

8)
פורסם

לפני כמה ימים היה פרק של עובדה, שבו למפקד לשעבר של סיירת מטכ"ל ציין שהוא לא מסכים עם השיטה של עריפת ראש הנחש, לרגע חשבתי הנה מישהו שתומך בדעתי. הורדת אחד, יגיע אחר, זה לא משנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
1. נא להמנע מערבוב פוליטיקה בנושא.

2. לקפוץ מאושר שהוא חוסל זה לא יותר טוב מאשר לקפוץ על גגות הבתים ולצווח "יא סדאם, יא חביב, אודרוב,אודרוב תל אביב".

זה שהוא חוסל זה מצוין אבל זה בטח לא סיבה למסיבה.

1. אם אתה מאמין שהנושא הזה נטול פוליטיקה לדעתי אתה טועה (לא שאכפת לי לא לדבר על זה בטרד)

2. אני ובטח אחרים פה בפורום לא שמחים על הפגזה רנדומלית בעזה ולא קוראים להפצצה כללית של הרצועה, מדובר בפעולות נקודתיות ולכן יאללה יאללה ת"א איננה הקבלה מתאימה לדעתי

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אללה הוא עכבר :screwy:

ובאמת כל הכבוד למודיעין שלנו, אין מה להגיד תחושת גאווה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...