Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמרנו שהוא אישר זאת?

גם כששאלת את טל הוא חזר והדגיש שוב שמדובר בשמועות בפייסבוק (נו באמת, אתם באמת מאמינים למה שכל ילד כותב שם?).

אבל את העובדה שעמדו אכן דקה דומיה לזכרו אי אפשר לשנות (יצאו בהודעה לגבי זה כבר אמש).

יש הבדל מהותי מאוד בין הפגנה של סטודנטים לבין משהו רשמי מטעם האוניברסיטה. מסכים שזה איום ונורא לעמוד דקת דומיה לזכר רוצח.

אני לא מאשים אף אחד מהתקשורת העולמית או הפלסטינים, האשמים הם השמאל העיוור שנלחם מלחמת חורמה בערכים וגם בעובדות.

התבלבלת. היית צריך לכתוב "יפי הנפש מהסמול" ואז לירוק שמאלה ולסנן "האומואים האלה, הסטודנטים העשירים מתל-אביב ומפיתוח".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני שמח שיש אזעקה בתל אביב.

מת על העיר הזו, אבל איך שהוא ישנה שם תחושה ששום דבר שקורה במדינת ישראל לא נוגע לתושבים.

כשמסעודה משדרות סופגת אזעקות על ימין ועל שמאל, שם זה לא אכפת לאף אחד.

טעימה קטנה ממה שעובר על תושבי הדרום אולי תשכנע גם את משתתפי פסטיבל הבומבומלה משנה שעברה שגם הם נמצאים בחלק מהמדינה שעלול להיות מטווח.

ברוכים הבאים למציאות.

פורסם

מסכים אתך, בתור תושב רמת גן.

אולי צריך שיורידו את הקרייה כדי שיזוזו דברים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש הבדל מהותי מאוד בין הפגנה של סטודנטים לבין משהו רשמי מטעם האוניברסיטה. מסכים שזה איום ונורא לעמוד דקת דומיה לזכר רוצח.

התבלבלת. היית צריך לכתוב "יפי הנפש מהסמול" ואז לירוק שמאלה ולסנן "האומואים האלה, הסטודנטים העשירים מתל-אביב ומפיתוח".

אתה יכול לנסות לייצג אותי כקיצוני ובעל דיעות קדומות כמו רוב העם שצועק מה שהוא שומע מבלי להבין מה הוא אומר או מה ההשלכות של זה.

איך שלא תסובב את זה זה המצב ואכן אתם יפי נפש! שיודעים לחפור מתחת לאדמה איפה מדינת ישראל לא בסדר ולהצדיק כל פעילות חבלנית עוינת, להודעה של אלעד אני בכלל לא מתייחס.

לא מדברים איתן אז יורים טילים, מסביר משהו את המצב החברתי בארץ, לא עניתי לך בוא תדקור אותי.

פורסם
אני שמח שיש אזעקה בתל אביב.

מת על העיר הזו, אבל איך שהוא ישנה שם תחושה ששום דבר שקורה במדינת ישראל לא נוגע לתושבים.

כשמסעודה משדרות סופגת אזעקות על ימין ועל שמאל, שם זה לא אכפת לאף אחד.

טעימה קטנה ממה שעובר על תושבי הדרום אולי תשכנע גם את משתתפי פסטיבל הבומבומלה משנה שעברה שגם הם נמצאים בחלק מהמדינה שעלול להיות מטווח.

ברוכים הבאים למציאות.

ממך באמת לא ציפיתי לשטות שכזו.

אין עוד עיר בכל הארץ שספגה כ"כ הרבה טילים (משהוא קצת יותר גדול ממה שנורה כרגע), פיגועים, הרוגי טרור ושכול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בתור תושב חולון עדיין זוכר את הניינטיז ואת העשור הראשון של שנות האלפיים כשאנשים בגוש דן פחדו להכנס לאוטובוסים ולבתי קפה, נא לא לבלבל את הביצים על כך שאנחנו חיים במדינה אחרת

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אין עוד עיר בכל הארץ שספגה כ"כ הרבה טילים (משהוא קצת יותר גדול ממה שנורה כרגע), פיגועים, הרוגי טרור ושכול.

תראה, זו לא תחרות "מי מרגיש מאויים יותר" וכו'. צריך להיות מאוחדים, במיוחד עכשיו!

גם בירושלים כילד פחדתי לעלות לאוטובוס ולהסתובב במקומות מסויימים, וכך גם היום. לצערי גם איבדתי 2 חברים טובים מאד שסה"כ חגגו יום הולדת.

אבל תסכים איתי שאנשים (לא כולם, לא מכליל. לא לתפוס אותי במילה) חיים שם בסוג של בועה.

ותנסה לקרוא שוב את מה שדורקי רשם, אני מניח שתרד לסוף דעתו.

8)
פורסם

שמע, זה לא משהוא חדש, אנשים ישבו בכסית ונהנו מהחיים במהלך מלחמת שלום הגליל (הראשונה), הם גם ישבו שם במהלך מלחמת יום כיפור והם גם ישבו שם כשמעפילים, ניצולי שואה ירדו מהאוניות ונשלחו ישר לחזית הלחימה במלחמת השחרור בזמן שהם העבירו דאחקות עם משה איש כסית וייבי.

ובכל פעם שהלוחמים חזרו מהחזית הם נדהמו לגלות שעולם כמנהגו נוהג.

ככה זה בכל העולם ובכל ההיסטוריה האנושית, באזורים שהם מרוחקים מאזורי העימות, חיילים רומים חזרו לרומא אחרי עשרות שנות לחימה וגילו שמה שמעסיק את רומא זה קרבות פוליטיקה וקרבות בקולוסאום.

אבל מפה ועד להגיד שזו בועה נהנתנית של חוגגי בומבמלה שלא קשורים למציאות, נו באמת...

פורסם

אולי. אבל אי אפשר להתכחש שבת"א יש את כמות המנותקים ההזויים (ע"ע ההפגנה של שמאל אתמול) הגבוהה ביותר לקמ"ר בישראל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך שלא תסובב את זה זה המצב ואכן אתם יפי נפש! שיודעים לחפור מתחת לאדמה איפה מדינת ישראל לא בסדר ולהצדיק כל פעילות חבלנית עוינת,

אתה אומר שאני מסובב דברים ואז טוען שאני מצדיק כל פעילות חבלנית עוינת? מי המסובב כאן? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי. אבל אי אפשר להתכחש שבת"א יש את כמות המנותקים ההזויים (ע"ע ההפגנה של שמאל אתמול) הגבוהה ביותר לקמ"ר בישראל

אתה מתבלבל. באזור מאה שערים בירושלים יש את הכמות הגדולה ביותר. וגם בכמה התנחלויות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פורסם בחדשות - נפילה בתל אביב, אבל בים.

ז"א הטילים מגיעים, רק הכינון שגוי.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

הכינון מדויק, הם פשוט חשבו שהם כבר הצליחו לזרוק אותנו לים! :wink:

• תוכן חדש...