Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לחדד את מה שנרשם - דוגמאות לירי מתמשך (כמה שנים או לפחות חודשים) ולא משהו חד פעמי (כמו שקרה בטורקיה או בדרום קוריאה).

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טורקיה היא אגב דוגמה לא רעה, אם אינני טועה על ירי תועה הם שלחו מספר דו-ספרתי של סורים לוואלהאלה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אגב הסורים שמגנים זה פשוט בדיחה, וכך גם הרוסים.

הם נראה לי שכחו מה עולה בגורלם של צ'צ'נים או גיאורגים שמוציאים ת'ראש מהאדמה....

8)
פורסם
השאלה היא כמה רציונלי שלטון האחים המוסלמים במצרים.

רציונאלי וחצי.

נראה למישהו שמצרים תאבד את התמיכה האמריקאית, שחיונית לכלכלתה, על מנת לתמוך בחמאס ?

המטרה היחידה בדברי הרהב שלו היא הרגעת הרחוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שרבי חן מנסה להגיד, ואני לחלוטין מסכים איתו על אף שכל אחד מאיתנו נמצא מצדה האחר של הקשת הפוליטית, זה שדברים שרואים משם לא רואים מכאן.

כשאתה תנועת אופוזיציה קטנה ונרדפת, אתה יכול לעשות כמה בלגאנים שאתה רוצה, לצעוק סיסמאות ולשלהב את הרחוב.

כשאתה נמצא בשלטון, אתה פתאום קולט שהמציאות היא לא שחור-לבן כמו שחשבת שהיא בזמן שהיית באופוזיציה. זהו הדין לגבי שלטון האחים המוסלמים בראשות מוחמד מורסי בקהיר, זהו הדין לגבי שלטון החמאס בראשות אסמאעיל הניה בעזה וזהו הדין גם לגבי שלטון ביברמן בירושלים (מישהו עוד זוכר את הסיסמה "רק ליברמן מבין ערבית"?).

אגב, שימו לב שמי שירה הערב את הטיל לכיוון ירושלים זה בכלל הג'יהאד האסלאמי - לא חמאס. הג'יהאד האסלאמי, בהיותו תנועת אופוזיציה קטנה, עושה היום לחמאס בדיוק את אותן הבושות שחמאס עוללה לשלטון הפתח בימי ערפאת ימ"ש ואבו-מאזן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

69058555.jpg

להרשות לאוסף אנשים חצופים להפגין בעד רוצח המונים שכל מטרתו והווייתו זה להמשיך לרצוח בנו וכל זה באוניברסיטה שלנו על הכרמל 500 מטר מהבית שלנו זה לא חופש הביטוי, זה לא טמטום, זה לא גועל נפש, זו מחלת נפש קשה.

לתת לאוייב להפגין נגדנו בחצר הבית שלנו זה לא חופש ביטוי.

ואח"כ יתפלאו שלא ימצאו עבודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

משהו קטן לגבי יונית לוי הכלבה המסריחה:

״...כן, אנחנו כאן נמצאים בת״א. אבל איך נראים חייהם של מליון וחצי איש בעזה, שחיים ללא אזעקות תחת הפגזות בלתי פוסקות״

לכי לגור איתם! גיס חמישי!

להזכירכם גם התושבים שלנו סובלים, ולא פחות.

מאחל לערוץ שלהם לפשוט רגל! שיתביישו! זו רק דוגמה אחת מיני רבות לבזיון שהולך בערוץ הזה ובערוץ 10!

8)
פורסם

אלון, לא מסכים איתך.

אני נמצא בצד הסובל וחשוב לי לדעת מה קורה בצד השני. בשורה התחתונ גם אני וגם אחמד קורבנןת של שלטונות שמקבלים החלטות בלי לספור אותנו יותר מידי. אתה לא רוצה לדעת מה צה"ל עושה שם ובשביל מה אנחנו חוטפים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להבדיל אלפי הבדלות!!! אתה לא יורה על אזרחים (לפחות משתדל כמה שאפשר)ובלי כיוון! מפזר כרוזים ומזהיר!

לא יודע איך אתם מסוגלים להשוות בכלל!!

כאילו אנחנו חיים במדינות שונות.

פורסם
להבדיל אלפי הבדלות!!! אתה לא יורה על אזרחים (לפחות משתדל כמה שאפשר)ובלי כיוון! מפזר כרוזים ומזהיר!

לא יודע איך אתם מסוגלים להשוות בכלל!!

כאילו אנחנו חיים במדינות שונות.

אנחנו גם לא מלמדים את ילדינו לשנוא את הערבים ולשרוף דגלי פלסטין בכל הזדמנות.

אני ממש לא שמח אם נפגעים חפי פשע בצד השני, אבל במצב של היום יותר חשובים לי אזרחי הדרום שחיים יום יום עם הפצצות ופחד שלא ניתן לתאר.

למי שרוצה לדעת בערך מה הם מלמדים שם:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3655738,00.html

פורסם

תרגיעו את הדיון או שהחמאס יהיה הדאגה האחרונה שלכם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, אין מה לדבר שאם מדובר בילד עזתי מול ישראלי אז הישראלי קודם. אין קשר בין לעשות מה שצריך לבין להיות מודע לזה שיש אנשים מהצד השני ולהיות מודע גם למה שעובר עליהם. גם אחמד וגם אני קורבנות זל המצב ולא משנה אם האנייה או ביבי התחילו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תרגיעו את הדיון או שהחמאס יהיה הדאגה האחרונה שלכם!

אתה רומז שנחת זרועם של מנהלי הפורום יותר מרתיעה מהחמאס?

אני עכשיו אומר לצה''ל לאיפה לבצע כניסה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...