Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד זה שונה ממה שאתה הצעת?

"הדרך היחידה להשיג תוצאות טובות זה שוב לבתר את רצועת עזה ל-2 או 3 חלקים ואז לייצר "סירי לחץ" ולפגוע בחמושים."

שונה מהותית,

אני מדבר על כניסה קרקעית, חלוקת הרצועה ל-2 או 3 חלקים, עבודה בתוך תאי השטח ויציאה.

כיבוש זה אומר שלאחר שסיימת את העבודה בתאי השטח אתה ממשיך להחזיק בהם ולבצע בט"ש.

את הבט"ש שלנו אנחנו לא צריכים לעשות מתוך רצועת עזה אלא מחוצה לה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחת הבעיות המרכזיות עם האויב שמולנו היא שגם אם ניכנס לעזה, גם אם נגשים את מלוא מטרות המבצע, גם אם מלוא הנהגת החמאס תיטלה בכיכר העיר, גם אם יאספו מלוא הנשקים ברצועה, מפאג'ר ועד רוגטקה, מספיק שחייל אחד בחמאס יעלה לשידור, יניף את הקלאצניקוב ויגיד "המעצמה הגדולה במזרח התיכון, אחת מהמעצמות הגדולות בעולם הכו אותנו בכל מה שיש לה ואנחנו עדיין כאן" וזהוא, זה הכל מתחיל מחדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מ-Toys R Us (באדיבות חסן נסראללה).

הרי אספקת הנשק - אם בכלל נפסקת - תתחדש תוך שעות מהפסקת האש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אחת הבעיות המרכזיות עם האויב שמולנו היא שגם אם ניכנס לעזה, גם אם נגשים את מלוא מטרות המבצע, גם אם מלוא הנהגת החמאס תיטלה בכיכר העיר, גם אם יאספו מלוא הנשקים ברצועה, מפאג'ר ועד רוגטקה, מספיק שחייל אחד בחמאס יעלה לשידור, יניף את הקלאצניקוב ויגיד "המעצמה הגדולה במזרח התיכון, אחת מהמעצמות הגדולות בעולם הכו אותנו בכל מה שיש לה ואנחנו עדיין כאן" וזהוא, זה הכל מתחיל מחדש.

בדיוק.

זה נקרא בעגה המקצועית יכולת התרסה שיורית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ציר פלדלפי בדיוק כמו טנצ'ר ושות' בהחלט ישמשו את צה"ל, זה א' ב' של כל מבצע צבאי, אנחנו יודעים את זה וגם הם.

חייב לפרגן לך,

אני אוהב את התגובות שלך בענייני הבטחון, בהחלט יש לך ידע.

דורקי,

לשאלתך, אני ימני בדעותיי, אין לך תמונת נצחון ברורה במערכה נגד אירגון גרילה, אלה כוחות שמובלים אחרי אידיאולוגיה מעוותת, על כל אחד שאתה הורג קמים 2 חדשים.

מה אתה כן יכול לעשות נגדם?

להחזיר אותם "כמה שנים" אחורה, משמע, השמדת או פגעת להם קשות במערך הטילים ארוכי הטווח?

הם חזרו כמה שנים אחורה.

חיסלת להם בכירים?

אתה יוצר אצלהם לחץ אדיר במערכת שמשבש להם את העבודה ופוגע בתפקוד שלהם.

גם המבצע הנוכחי הינו בגדר "עימות מוגבל" שכן צה"ל לא משתמש בכל יכולותיו ואפילו לא מתקרב לכך.

מעשית, צה"ל יכול לשטח את עזה בפחות מדקה, מעשית- הוא נמנע מחיסולים כאשר יש אזרחים שעלכולים להפגע, הוא נמנע מהפצצת יעדים אם ידוע שיש אזרחים בסביבה, גם כשהוא מפציץ הוא עושה שימוש בנשק עם אפקט סביבתי קטן.

כתב ניר וצדק, במלחמת לבנון השניה צה"ל אומנם שלף מהשרוול כמה אסים ולמרות זאת- השתמש בפחות מ-10% מיכולותיו.

מצרים לא מרשימה עם האיומים שלה כי אם ארצות הברית תעשה לה "נו נו נו" היא תיהיה בבעיה, בטח היום כשהכלכלה שלה מחורבנת יותר מאי פעם.

סוריה, שמטוסיה ומסוקיה מופלים פחות או יותר באמצעות רוגטקות של המורדים, יודעת שגם לה עדיף להשאר מחוץ לתמונה.

ואירן?

שקט תעשייתי.

חמאס משקשקים, בדיוק כמו שהם משקשקים בכל מבצע צבאי רציני נגדם, אז הם יורים את הצינורות שלהם לכל כיוון, כיפת ברזל נותנת המון גאווה ומיירטת את רוב הרקטות המסוכנות, היתר נופלות בשטחים פתוחים.

חמאס כל כך מוכשרים שהצליחו לירות רקטות על תל אביב ולפגוע שם בשטחים פתוחים....

השלב הבא זה שהם ירו רקטה על תל אביב והיא תנחת בחניה ריקה בבן יהודה.

:)

הפעם הגזמת.. חניה ריקה בת״א?? :lol:

פורסם

נהג מתחיל - ההתרסה השיורית לא מצריכה להחזיק קלשניקוב. מספיק להחזיק סרטון של איש עם קלשניקוב.

סקוב - כפת ברזל תפסה לו את החניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מ-Toys R Us (באדיבות חסן נסראללה).

הרי אספקת הנשק - אם בכלל נפסקת - תתחדש תוך שעות מהפסקת האש.

אף אחד לא משלה עצמו לרגע שהחמאס יחוסל.

ההבנות צריכות להיות זהות לאלו של סיום מלחמת לבנון השנייה - שקט מוחלט בגבול הדרום, כשכל הפרה, ולו גם הקלה ביותר, תענה בצורה לא פרופורציונאלית, כי אחרת ההפרות הקלות יהפכו לשגרה, וזה אסור שיקרה.

בשלב זה יש לנו גיבוי מלא מכל מדינות המערב, וכדאי לנצל את חלון הזמן להפקת תועלת מקסימאלית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברים, אם זה לא היה עצוב מאוד הייתי פשוט פורץ בצחוק אדיר.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000798723

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ציטוט מויינט

"מתקרבים להפוגה? נשיא מצרים אמר כי "יש סימנים להפסקת הלחימה בקרוב", זמן קצר לאחר שדווח כי בכיר ישראלי ייצא לקהיר לחתום על ההסכם שיסיים הלילה את המבצע. בירושלים מאשרים מגעים, אך טוענים: אין מתווה שיוביל להפסקת אש"

סבלנו 550 אזעקות, מליונים שנשפכו לטובת המאמץ המלחמתי וכל זה בשביל להגיע להפסקת אש כשכמעט ולא השגנו אף אחד מהיעדים שהציבו הקברניטים למבצע בינייהם שקט מתמשך לתושבי הדרום?

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4307348,00.html

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למה לחינם?

איזו פרסומת הרצנו על "כיפת ברזל"!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מספיקה רגיעה? אחי לא צריך לאכול את הזפת שאני אכלתי בגיהינום ההוא. גם לא חברים שלי שהוקפצו. אני מעדיף שקט עכשיו מאשר עוד חברים בארון ועוד שפיכת דם, גם אם היא של -אזרח- פלסטיני. אם הוא טרוריסט(פעיל שטח או בירוקרט הינם הך), אז דינו כדין כלב מוכה כלבת. שלא יהיה ספק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לוחמה פסיכולוגית נגד ישראל, אני מקווה - להחליש את דעת הקהל.

אויבינו לא מבינים שאנחנו נחושים הרבה יותר מאשר התקשורת הרופסת שלנו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בנימה קצת יותר רצינית - כדי להשיג שני יעדים עיקריים (הפסקת ירי טילים והברחות נשק) צריך להכניס עשרות אלפי חיילים לשטח מאוכלס, הכי צפוף בעולם, ולחפש בין מיליון תושבים את המחבלים ואת העכברים שמתחבאים מתחת לאדמה.

אחרי שיצליחו למצוא את כולם ואם יצליחו ( מספיק קומץ קטן של מתחבאים ויורים מדי פעם, כדי לחבל באיכות החיים של תושבי הדרום), יצטרכו להשאיר כוחות גדולים לחודשים או שנים, כדי למנוע הברחות .

כל זה במידה ובתנאי שהעולם ייתן לנו להמשיך ללא הגבלות בפעולה הזאת, ולא משנה כמה נהרוג בדרך.

אני לא נוקב במספר חיילים הרוגים מצדינו ותושבים חפים מפשע שייהרגו בשוגג בקרבות ברחובות עזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...