Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר כמה שנים, ובמיוחד 8 ימים אחרונים, אנחנו ( חצי מדינה ) אוכלים את התוצאות של מהלך חד צדדי ( התנתקות), אשר התפרש כפחדנות וכניעה .

יש לך זכרון קצר וסלקטיבי. עזה היתה קן צרעות כבר בשנות ה-70 וה-80 של המאה הקודמת, הרבה לפני שפרצה האינתיפאדה הראשונה. נכון שהרקטות שלהם היו קצרות טווח, מצד שני המחבלים שיצאו (גם) מעזה השליטו טרור ברחובות הערים הגדולות, תושבי לא יכלו לנסוע באוטובוס בבטחה. הבעיה היתה לא בעצם ההתנתקות - אלא בתגובות המתונות יחסית למה שבא בשלבים הראשונים אחריה, למרות שאי אפשר להאשים את ממשלת אולמרט בחוסר פעילות בטחונית, בסופו של דבר היא ניהלה שתי מלחמות (לבנון ועופרת יצוקה), שגם אם לא היו שיא ההצלחה הביאו הישגים מסויימים.

אני אומר לכם את מה שכבר אמרתי לפני כמה עמודים בנוגע לפעולה קרקעית, לדעתי האישית אין שום סיכוי שבעולם שכמה שבועות לפני בחירות, ביבי יסתכן בשבויים ישראלים בעזה.

זה אולי התסריט היחידי שיעיף אותם מ 4 שנות כהונה נוספות.

בינתיים הוא מראה רפיסות מדהימה, במיוחד אחרי כל הברבורים שלו ב-2009. אבל זה לא חדש, תמיד היה לו כח דברא.

נראה לי שהתנהגותו במשבר הנוכחי תגרום לנפילתו. האיש שהכריז ב-2009 שממשלת "קדימה" לא השלימה את המשימה עוצר כעת בשלב הרבה יותר מוקדם. יהיה קשה לו מאוד להתעמת עם ההכרזות של עצמו.

ואני מבקש את סליחתך על שאני מתיחס להודעה דומה שלך בתשובה ל-vladclar.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת דיוק היסטורי, טילים התעופפו מעזה כשיהודים ישבו בעזה וחיילים ישבו בפילדלפי כך שלא ההתנתקות אשמה בטילים.

לא זכור לי, שלפני ההתנתקות קרובי המשפחה שלי בב"ש ואשקלון היו צריכים להכנס 15 פעמים ביום למקלט .

נכון , היו טילים, אבל גם הצה"ל היה שם, והמחבלים היו צריכים לזחול כמו עכברים מתחת לאדמה, כדי להבריח טילים לעזה,

לא בשיירות חופשיות כמו בשנים האחרונות.

גם אני בזמנו הייתי בעד ההתנתקות (חבל על החיילים שמסתכנים בשמירה על כמה ישובים מבודדים),

אבל לפחות הצלחתי להתפקח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מסופק אם התפקחת. מכסימום התפכחת.

הבעיה היא שאנחנו במצב של lose-lose - כל בחירה שתעשה תהיה בעיתית. וכיון שבראש ממשלתנו עומד אדם שהזיגזג וההיסוס הם נר לרגליו בכל עניין - ברור שהוא גם לא מסוגל לקבל החלטות בטחוניות עקביות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך זכרון קצר וסלקטיבי. עזה היתה קן צרעות כבר בשנות ה-70 וה-80 של המאה הקודמת, הרבה לפני שפרצה האינתיפאדה הראשונה

כאשר יש ליד ביתך קן צרעות, ואתה לא מטפל בו באופו קבוע, תצטרך לעבור למקום אחר .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל בגין לא רצה להעביר אותה לסאדאת. וסאדאת ויתר בשמחה על המתנה. גם זו מורשת בגין.

פורסם
אני מסופק אם התפקחת. מכסימום התפכחת.

הבעיה היא שאנחנו במצב של lose-lose - כל בחירה שתעשה תהיה בעיתית. וכיון שבראש ממשלתנו עומד אדם שהזיגזג וההיסוס הם נר לרגליו בכל עניין - ברור שהוא גם לא מסוגל לקבל החלטות בטחוניות עקביות.

בראשות הממשלה עומד אדם שצריך ללכת לבחירות עוד חודשיים וקצת, ויודע מצויין שאם לא נכבוש את כל רצועת עזה, אבל את כולה, חוץ מחיילים הרוגים, חלילה, כלום לא נשיג, בדיוק כמו בסיום מבצע עופרת יצוקה, שגבה מחיר כבד בהרבה מהפלסטינים.

אף ראש ממשלה לא נכנס להרפתקאות מרחיקות לכת לפני בחירות, ע"ע פרס ב 96' ומבצע ענבי זעם.

בנוסף, עוד כמה שבועות לחמיה יעלו לישראל סכום שלא נוכל לעמוד בו, אלא אם אובמה יסכים לממן זאת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מתבייש להיות ישראלי, ומתבייש בשם כל אלה שחטפו טילים עד המבצע יום יום, ותוך כדי המבצע. הפסקת אש שמציגה אותנו כמי שמדבר הרבה ולא פועל, וזה לא שאנחנו הפסדנו, פשוט הם ניצחו יותר.

עצוב!

פורסם
אבל בגין לא רצה להעביר אותה לסאדאת. וסאדאת ויתר בשמחה על המתנה. גם זו מורשת בגין.

טעות מרה, מסוג הטעויות שאי אפשר לתקן.

פורסם
אתם חושבים כמו 2 ילדים שהולכים מכות בהפסקה הגדולה, מזל שהממשלה חושבת קצת יותר רחב.

ישראל נוצרת חד צדדית את הנשק.

גם החמאס נצר? כולנו הרווחנו.

החמאס לא נוצר נשקו? יש לנו לגיטימציה כלל עולמית לעשות כמעט כל מה שאנחנו רוצים.

הנבואה ניתנה לשוטים ואני ידוע ומוכר כשוטה גדול, אז אלך על זה:

לאחר שתכנס לתוקף הפסקת האש, החמאס יתן מטח או שניים אחרונים, להראות "מי בעל הבית".

ישראל לא תעשה כלום.

תבדקו אותי.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

ויתרה מזו, קשה לי מאד להאמין שטייס חיל האוויר יסכים במו ידיו להרוג עשרות אלפי אנשים, גם אם חצי מהם טרוריסטים בפוטנציה.

אז אם אתה רוצה להצטרף לדיון, הצע הצעות הגיוניות יותר.

בשביל עבודה כזו דרוש "גיבור" עלוב שמרגיש רק רעד קל בכנף.

בנוגע לעזה, כבר כתב המר"ן אריק אינשטיין

ואני חושב עוד מעט זה עזה, ורק שלא יעוף איזה רימון -

ונלך לעזאזל.

זה היה בשנות השבעים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאחר שתכנס לתוקף הפסקת האש, החמאס יתן מטח או שניים אחרונים, להראות "מי בעל הבית".

ישראל לא תעשה כלום.

תבדקו אותי.

לקחת לי את התגובה.

על פניו נראה כאילו ישראל מכופפת בידי ארה"ב להסכים להפסקת אש שברור שתתמוטט בעוד X חודשים לכל היותר.

נצחון תודעתי אדיר של החמאס, הפסד תודעתי אדיר של ישראל.

מה שקרה בפועל? לא רלוונטי מבחינה אסטרטגית.

אני מקווה מאד שישנם שיקולים ענייניים שאנחנו לא מודעים אליהם ומכוונים את מעשי "מנהיגינו".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ישראל לא תעשה כלום.

תבדקו אותי.

בבקשה!

הפסקת האש החלה ב-21:00.

השעה עכשיו 21:05 ו-5 גראדים נחתו בבאר שבע.

נחשו מה יקרה?

****עריכה****

סליחה, הקדמתי בשעה, רק 20:05.

יצאתי חומוס.

בכל אופן, אני עדיין מאמין שגם אחרי 21:00 ימשיכו להפציץ אותנו.

כלום.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

אתה עדיין מתנהל לפי שעון קיץ?

פורסם
בבקשה!

הפסקת האש החלה ב-21:00.

השעה עכשיו 21:05 ו-5 גראדים נחתו בבאר שבע.

נחשו מה יקרה?

כלום.

אתה מהעתיד? :shock:

איך שם?

יש מצב לקבל את מספרי הלוטו?

בנושא הפסקת האש, הפסד תודעתי עצום לישראל וניצחון מוחץ לחמאס.

צפוי וכמעט בלתי נמנע במתכונת שכל העסק התנהל.

פגיעות ישירות, פיגוע באוטובוס ופתאום אנחנו רוצים הפסקת אש?

זה לא יכל להראות גרוע יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כידוע לכל, הוצהרה היום ע"י הילארי קלינטון ונציג ממשלת מצרים הפסקת האש. זה מה שאני חושב על כך - פורסם בפייסבוק:

לפני 65 שנה, האו"ם סתם את הפה כשהעם היהודי הובל כצאן לטבח. להזכירכם, גם ארה"ב לא רצתה לסייע, ואף הגדירה מכסת מהגרים אשר הגבילה את בריחת היהודים מהצורר הנאצי. לעם היהודי לא היתה דרך להגן על עצמו, והיום. ברוך ה' יש לנו את צה"ל.

אבל היום, כשהעם היהודי מגן על עצמו, האו"ם מיד מתעוררים. למה? כי גם האו"ם מכיל, במילים פשוטות, עמים שאינם רוצים בקיומו של העם היהודי בכלל, ובקיומה של מדינת ישראל בכלל. אז צדק רבין כשאמר "או"ם שמום". אין בארגון הזה שום דבר טוב, חוץ מרצון עז ומובהק למנוע ממדינת ישראל קיום, וכל שכן הגנה עצמית.

כל הכבוד ביבי, ברק וליברמן. את הקולות של 70% מאזרחי מדינת ישראל הפסדתם. בואו נראה מה תעשו הלאה. אתם מסייעים לאויבינו להתעצם. אתם גמרתם 65000 מילואימניקים, שחלקם עצמאים והכנסתם אותם לחובות מטורפים - על פארש. על כלום.

אבל יודעים מה? אין מה להתדיין איתכם, כי אתם חסרי כבוד והבנה כלפי העם אותו אתם מייצגים. כנראה ששכחתם שאתם נציגי העם, שאמורים לעשות את מה שהעם אומר, ולא מה שאתם רוצים.

תחזרו לשיעורי אזרחות, שכל ילד במדינת ישראל לומד עד כיתה י"ב. כנראה שאתם צריכים רענון בנושא "דמוקרטיה" ו"נציגי העם".

ערב טוב, אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...