Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה הגדולה היא שכרגע הבעיה היא איראן. בלי איראן, לחמאס וג'יהאד אין לא כסף ולא נשק.

לבזבז כוחות וכסף על הכרעה בעזה, זה בזבוז משאבים.

כמו לנכש עשבים... אם לא עושים את זה מהשורש... נו, אתם יודעים מה אומרים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי הרב זה לעולם לא ייגמר. והנה למה לא.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r-kd0NcoxFU

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נשיא מוסלמי בבית הלבן.

זו הסיבה.

ברור.

לא רק מוסלמי, אלא אנטישמי ושטוף שנאה.

אותו נשיא מוסלמי, שלהזכירך נבחר בארה"ב ולא בישראל, למרות ניסיונות מכוערים של נתניהו להתערב בצורה בוטה במערכת הבחירות שם, העניק לישראל 70 מליון $ למען פרוייקט כיפת ברזל.

אובמה העניק לישראל גיבוי מלא בכל שלבי הלחימה, מתחילתה ועד סופה.

אתה היית ילד קטן כשהחלה מלחמת שלום הגליל, אבל זכורה לנו היטב הכתף הקרה שקיבל מנחם בגין ז"ל מרונלד רייגן, שנתפס כאוהד ישראל מושבע, וזה רחוק מאד ממה שקורה היום.

אובמה הפעיל לחץ כבד על מיצרים, שבניגוד לישראל, מקבלת סיוע אזרחי משמעותי מאד, לספק את הסחורה שהובטחה להם החל מ 77'.

ואם אתה חושב שנשיאים אמריקאיים מונעים מאהבה, טעות בידך - הכל אינטרסים נטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי ביבי עשה את המהלך הנכון. תפסיקו לחשוב מהרגש ותתחילו לחשוב מהשכל ותבינו שגם אם ההחלטה שלו מתנגשת עם הכעס שלכם ושלי, זאת עדיין ההחלטה הכי טובה שאפשר לקחת. גם בכניסה קרקעית לא היינו יכולים לחסל אותם לגמרי, כי ביבי כנראה מתכונן לאירן ואין זמן ומשאבים בשביל מבצע כזה כמו שכולם רוצים. דעת הקהל מאוד חשובה בתקיפה באירן והוא רצה לשמור עליה בזה שהוא יפסיק את המבצע הזה בזמן. אם היינו תוקפים קרקעית בעזה חיילים היו נהרגים סתם הרבה כסף היה הולך אזרחים שלנו היו נהרגים דעת הקהל היתה נגדנו ובסוף גם לא היינו מחסלים אותם לגמרי ואחרי כמה חודשים הם היינו נמצאים באותו סיפור וכל זה בגלל שאין מספיק משאבים וכסף כי מתכוננים לאירן כנראה. אירן משחקת בכולנו ע"י זה שיש מצב גדול שהיא נתנה הוראה לארגוני הטרור שהיא ממנת להדליק את ישראל כדי שהיא תפתח במלחמה תהרוג ילדים ואז יבואו כל מיני כתבים אנטישמים ויגדו שאנחנו הורגים להם ילדות קטנות וככה כל העולם יתעסק בזה ולא בתוכנית הגרעין של אירן. גם אני הייתי מת שיתנו כדור בראש לכל אחד ואחד מהאנשים האלה אבל זה לא הזמן. כל הכבוד לביבי על החלטה שקולה והגיונית

Scan Speak

פורסם

זאת הבעיה, תמיד שאני חושב שיש "תמונה גדולה" או "משהו שאנחנו לא יודעים" מאחורי החלטות הממשלה, אני טועה. :/

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מאוד יכול להיות שכן אבל המנהיגים צריכים להיות מודעים לזה ואם אי אפשר להשלים את המלאכה אז לא יוצאים למבצע.

היחיד שדיבר לעניין היה אילן גילאון שאמר שהיןנו צריכים לחסל את הנבלה, לחטוף כמה שעות, להוריד מכה במשך יומיים ולהודיע שאנחנו מפסיקים ואם הם ימשיכו נשבור להם את העצמות. הם המו יורנם קצת ואם לא נרגעים אז עוד יומיים כאלה עד שיבינו ת הרעיון. בלי הסכמים ובלי כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם בני הבליעל נאלצו לזייף תמונות מסוריה ואפילו תמונה של תינוק ישראלי שניצל על ידי איש הצלה ישראלי סימן שלא היה להם חומר למכונת השקרים והשינאה המשומנת שלהם.

אם מישהו חשב אחרת אז צר לי לנפץ את הבועה. למרבה הצער ישנם הרבה ששונאים אותנו רק בגלל היותינו יהודים ובגלל שמדינת ישראל היא הבית של היהודים. עובדה, בזמן מבצע "עמוד ענן" 650 אזרחים חפים מפשע נרצחו בסוריה. אף אחד לא הפגין. 4400 נשים, גברים וילדים מתו באפריקה בתת רעב ומחלות ולאף אחד זה לא הזיז. אירן המשיכה בתוכנית הגרעין שלה אבל זה לא הזיז לאף אחד. רק ישראל היתה על מרכז המפה העולמית. אני חושב שכל השונאים שלנו התבאסו שלא קיבלו את התמונות של ההרס והאסון שהם רצו לקבל. בצל"ם כנראה גם כן מבואסים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במהלך השרשור הארוך והמעניין הזה, היו כאלה שטענו שהמבצע בעזה הוא למעשה מבצע 'שלום ביבי'.

ככול הנראה הם טעו, מתרבים הקולות שתוקפים את רוה"מ על אופן סיום המבצע.

כשהמחאות מגיעות ממקומות שבאופן מסורתי הם מעוזי ליכוד, אז יש לנתניהו בעיה.

פורסם

גם ברשתות החברתיות וברחובות מביעים זעם על ההפסקת האש.

ברור לי לחלוטין שיש מהלכים שהם מעבר לידעתנו, ואולי באמת העם שופט את המצב בצורה לא נכונה.

אבל שאלה שעלתה ומצליחה להטריד אותי - אם ההפסקת האש היא הסחה מול מלחמה יותר חשובה - מדוע התחיל ביבי את כל העניין?

אני באמת מקווה שביבי יצא פה חכם ואנחנו, העם, הקדמנו לדבר. ימים יגידו.

בנתיים מועמד חזק אצלי זה נפתלי בנט.

פורסם

עריכה: עכשיו שמתי לב לפוסט שמעליי - אכן מאוד מטריד שבנוסף להפסקת אש חד צדדית, לא נותקו המים והחשמל.

מצב זה היה יכול להוביל לבלאגן פנימי בעזה ולהפחתת ההפגזות בצורה עקיפה. זה היה מוריד דרסטית את הפופלאריות של חמאס בעזה.

ואולי העם שם היה מתעורר סוף-סוף ומחליט להילחם בבריונים שלהם.

אחרי הכל - הם בחרו בחמאס.

פורסם
עריכה: עכשיו שמתי לב לפוסט שמעליי - אכן מאוד מטריד שבנוסף להפסקת אש חד צדדית, לא נותקו המים והחשמל.

מצב זה היה יכול להוביל לבלאגן פנימי בעזה ולהפחתת ההפגזות בצורה עקיפה. זה היה מוריד דרסטית את הפופלאריות של חמאס בעזה.

בלתי אפשרי.

מצבנו ברצועת עזה בהיבטים האלו, תמיד מזכיר לי את האדם וצלו.

לאן שלא ילך אדם, תמיד צלו ילווה אותו, וככל שינסה לברוח ממנו כך הצל ירדוף אחריו.

כל עוד אין מדינה שתסכים לספח אליה את רצועת עזה, וזו יכולה להיות רק מצרים, ישראל אחראית לחיי תושבי רצועת עזה בכל ההיבטים האלמנטריים - חשמל, מים ודלק.

ואל תשכחו את ההיבט הכלכלי שבעיניין; מאות המשאיות שעוברות מידי יום במעבר כרם שלום מובילות סחורות שמיוצרות בישראל, ומדובר בסכומי כסף גדולים שישראל לא רוצה לוותר עליהם, שלא לדבר על המיסים הנילווים.

בכל זאת חיים ברצועה מיליון וחצי איש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אבל שאלה שעלתה ומצליחה להטריד אותי - אם ההפסקת האש היא הסחה מול מלחמה יותר חשובה - מדוע התחיל ביבי את כל העניין?

אני באמת מקווה שביבי יצא פה חכם ואנחנו, העם, הקדמנו לדבר. ימים יגידו.

בנתיים מועמד חזק אצלי זה נפתלי בנט.

הצדקה עניינית אחת למבצע היא שנוצר חלון הזדמנויות לדלל את מאגרי הנשק הרקטי של החמאס בלי להצית חזיתות אחרות, לפי ההגיון הזה אם מתקיפים באירן אז עדיף שהחמאס יהיה במצב מסורס, שכן גם הם וגם אירן ביחד ניראה קצת יותר מידי.

אבל תרשה לי לחלוק עליך, ביבי יצא רע מהמבצע אבל אם הייתה כניסה קרקעית לעזה וארונות המתים היו מתחילים להצטבר, הייתה קמה עליו ביקורת קשה פי כמה, על ההגיון בפעולה, מטרותיה והאם המחיר שווה.

לפיכך, לדעתי ביבי נהג נכון בכך שעצר את המבצע, שלא תטעה - דעותי הפוליטיות ימניות כשלך רק תפיסת המציאות שלנו שונה.

• תוכן חדש...