Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, יום ראשון, שבוע חדש ובוקר טוב לכולם. מה מתברר, חמאס מנצל את ההקלות בסגר הימי בכדי למלא את מלאי הטילים שלו מחדש. כל הארסנל של טילי הפאג'ר 5 שהושמדו עכשיו עומדים להתמלא מחדש. כלומר, כל מבצע ההשמדה של הטילים היה כמו כוסות רוח למת.

צריך לתת הודעה לעזה, לאו"ם ולעולם כולו. לא ייתכן שישראל תאפשר הספקת אנרגיה ותשתיות ואלה ישמשו את הטרוריסיטים בלחמה נגד ישראל. אז כן, החשמל שישראל מספקת לעזה אכן הולך לבתי החולים אבל גם הולך למפעלים לייצור רקטות למינהם וקאסמים.

עוד דבר, לא ייתכן שהם ישתמשו באזרחים שלהם בתור מגן אנושי בזמן שאצלנו אנשים ימותו. הפעם, אם שוב פעם יהיה ירי מאזורים מאוכלסים, עזה תיחרב עד היסוד. חמאס נבחר בפעם הראשונה אי פעם, בבחירות חופשיות ודמוקרטיות מאובטחות על ידי אומות העולם. עזה רצתה חמאס, עזה תשלם עבור הבחירה שלה.

עוד דבר, סודן היא תומכת נלהבת באירן. אריתראה גם כן. זאת האחרונה תאפשר לספינות מאירן לעגון בשטחה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/417/896.html?hp=1&cat=875&loc=1

תמשיכו ללעוג לאתר "דבקה", רק חבל שהידיעה הזו פורסמה שם לפני כ-5 ימים, בעיצומו של "המבצע".

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערימת שטויות.

ההקלות בסגר הימי נוגעות, בינתיים, רק להרחבת מעגל הדייג של תושבי הרצועה מ 3 מייל ל 6 מייל.

כל טילי הפאג'ר והגראד עברו לרצועה דרך המינהרות בציר פילדלפי.

דרך הים אפילו זבוב לא יכנס לרצועה ללא פיקוחה של ישראל, ועל הנעשה בציר פילדלפי מצרים אמורה לפקח.

ולא רק שהיא צריכה וחייבת לפקח, ארה"ב חייבת לוודא שהמיצרים עושים 100% מאמץ בנדון, בטרם הם מסייעים להם אזרחית וצבאית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

די תפסיקו ליילל.

אל תעשו מהחמאס איזה סופרמן או משהו בסגנון.

בעופרת יצוקה וגם עכשיו הם בילו את זמנם בצינורות הביוב מרוב פחד.

הצגות תמיד אפשר לעשות כשיוצאים מהביוב וחבל שיש כאן אנשים שקונים את התעמולה הזאת.

אני לא יודע מה היו השיקולים של מקבלי ההחלטות כשהחליטו מה שהחליטו אבל דבר אחד אני כן יודע, הם רואים תמונה הרבה יותר רחבה ממה שמישהו כאן חושב שהוא רואה או יודע.

להכנס לעזה, לכבוש ולרסק אותה לחתיכות זאת לא בעיה כל כך קשה.

מה שצריך זה רק אישור.

וזה יגיע

סבלנות.

פורסם

זה לא יגיע, ולא משיקולים מבצעיים.

במבצע חומת מגן, בו צה"ל פלש למרכזי הערים הפלסטיניות, היה לנו למי "למסור את המפתחות" בתום המבצע.

בעזה אין, מה שאומר שבהיעדר שלטון מסודר, הכל ייפול על ראשינו, וזה בדיוק הדבר האחרון שאנחנו צריכים.

שליטה ארוכת טווח ברצועה לא באה בחשבון בשום מקרה, "נהננו" מכך מספיק שנים, ואף אחד לא ממש מתגעגע לזה.

פורסם

גיע בטח שיגיע.. במיוחד משיקול מבצעי. אתה חושב שעדיף לחכות שנתיים ואז להכנס ? נראה לי טעות חמורה חבר..

בתור אחד מלוחמי המילואים שהגיעו לאזור גם אני מצאתי את עצמי כועס על החלטת הממשלה להשאר בחוץ. אין ספק שבאמת רציתי את זה. ברורות לי כל ההשלכות של הכניסה הקרקעית , אבל אין מה לעשות. תושבי הדרום לא יכולים לחיות בפחד ככה למשך שנים. מה גם שההפסקת אש הזאת לא באמת עוזרת. מחר מחרתיים בא להם להפסיק , ואז גראדים רקטות פצמרים צבע אדום וכוננות ספיגה יחזרו ללקסיכון של כולנו , רק בצורה הרבה יותר אינטנסיבית.

למה? כי יש להם את כל התמיכה שהם צריכים , זה למה. כסף? קחו כסף אחמדיניג'אד לארג' חבל על הזמן , מים נפט וחשמל ? קחו בשפע מ"הכובש הציוני". בקיצור, נשאר מדינה שחיה על חרבה. חבל לי שזה ככה , אני לא רוצה לרדת פה לרמה של גזענות וכאלה למרות שזה בכלל לא מעניין אותי, אבל פתרון למצב כזה יש רק אחד עם כל החוסר הגיון שבו.

אבירן.

עריכה:

להכנס לעזה, לכבוש ולרסק אותה לחתיכות זאת לא בעיה כל כך קשה.

מה שצריך זה רק אישור.

וזה יגיע

סבלנות.

:mm_yeah:

פורסם

את רצועת עזה אני מכיר מעל 20 שנה, ומכיר אותה לא רע כלל.

אפשר לחלק את התשובה לשניים - יכולת מבצעית ויכולת "היום שאחרי".

מבחינה צבאית נטו, צה"ל יכול למחוק את הרצועה תוך שעה מהמפה ולהותיר ממנה עיי חורבות, ללא אף נפש חיה, וזה ברור לכולם שזה לעולם לא יקרה.

בה במידה, צה"ל יכול לכבוש את הרצועה תוך פרק זמן סביר ובמספר אבידות לא גדול יחסית, לפרק כליל את כל סמלי שלטון החמאס ולמעשה להחזיר את השליטה הישראלית ברצועה, כפי שהיה עד תחילת יישום הסכמי אוסלו.

ואז אולי פתרנו בעיה אחת, שספק אם היא תיפטר במידי, ונביא על עצמנו צרה גדולה בהרבה - טיפול באוכלוסיה עויינת בת מיליון וחצי תושבים, שבהעדר שלטון כל בעיותייהם וצרותיהם יפלו על ישראל.

מה שנקרא, בחירה בין דבר לכולירע.

פורסם

60 די ניינים נוסעים על הרצועה מצפון לדרום. מאחוריהם הולכים ילדים ושותלים עצים.

פעילות קק"ל לכל דבר.

אפשר גם שכל הדי ניינים פשוט חפרו סביב עזה וידחפו אותה לים. גם רעיון נהדר.

פורסם

חלומות באספמיה.

חוץ ממספר הוזים הזויים, ל 99.99% מהעם ברור שזה לא יקרה לעולם בעיקר כי אף אחד חוץ מאותם הוזים, לא מעוניינים שזה יקרה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ערימת שטויות.

ההקלות בסגר הימי נוגעות, בינתיים, רק להרחבת מעגל הדייג של תושבי הרצועה מ 3 מייל ל 6 מייל.

כל טילי הפאג'ר והגראד עברו לרצועה דרך המינהרות בציר פילדלפי.

דרך הים אפילו זבוב לא יכנס לרצועה ללא פיקוחה של ישראל, ועל הנעשה בציר פילדלפי מצרים אמורה לפקח.

ולא רק שהיא צריכה וחייבת לפקח, ארה"ב חייבת לוודא שהמיצרים עושים 100% מאמץ בנדון, בטרם הם מסייעים להם אזרחית וצבאית.

צודק בהחלט טעות שלי. עקרונית, אם היה מדובר באנשים נורמאלים והגיוניים הם היו מוותרים על עזה ועוברים לגור אם אחיהם בגדה. במקום עזה הם היו מקבלים שטח אחר. מה כבר יש בעזה? אין שום מקומות קדושים? אין שם שום דבר ששוה להישאר בשבילו. אבל מה לעשות, אלה אנשים שחושבים שלמות ולעלות "למעלה" ולתת בראש ל 72 בתולות זה עדיף על לחיות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אגב, זה היה אמור להיות גודלה המקורי של מדינת ישראל על פי הצהרת בלפור.

96.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

להזכירך, הישוב הסכים על הרבה פחות מכך בהצעת החלוקה. הרבה פחות משטחה הרשמי והמוכר של ישראל.

אז אחורה אפשר לחזור גם לתקופת בית דוד.

השאלה מה קיים, מה מוכר ומה אפשרי וראלי.

פורסם
אגב, זה היה אמור להיות גודלה המקורי של מדינת ישראל על פי הצהרת בלפור.

מה פתאום?!

גבולות ירדן לא היו קיימים אז בכלל, הם שורטטו מאוחר יותר.

הצהרת בלפור לא דיברה לא על גבולות ולא על מהות "הבית היהודי".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
להזכירך, הישוב הסכים על הרבה פחות מכך בהצעת החלוקה. הרבה פחות משטחה הרשמי והמוכר של ישראל.

אז אחורה אפשר לחזור גם לתקופת בית דוד.

השאלה מה קיים, מה מוכר ומה אפשרי וראלי.

נכון מאוד, אמת ויציב. היהודים בזמנו הסכימו על חצי מגודלה של מדינת ישראל היום בלי השטחים ובלי רמת הגולן. וגם לזה הייתה התנגדות מצד הערבים דאז.

פורסם

כל פעם שלוקחים אותי בויכוח הגבולות להיסטוריה עתיקה, אני מזכיר לצד השני שגם הפרוטסטנטים תושבי צפון אירלנד, הם "מתנחלים", כמו גם רב תושבי האמריקות (שעשו רצח עם שיטתי בילידים), תושבי אוסטרליה ואפילו הרוסים בחלק גדול מהמחוזות שלהם.

אם הם עונים לי שמדובר בהיסטוריה עתיקה עוד יותר משלנו, אני אומר "אז תבואו לדבר איתנו עוד 100 שנה... כשנצבור מספיק ותק".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נכון מאוד, אמת ויציב. היהודים בזמנו הסכימו על חצי מגודלה של מדינת ישראל היום בלי השטחים ובלי רמת הגולן. וגם לזה הייתה התנגדות מצד הערבים דאז.

הערבים אלופים בלהגיד לא. שיקחו את השטחים ויחנקו איתם.

את רמת הגולן אין כרגע למי להחזיר.

וגם אם להחזיר אז רק בהסכם שיש לרפדו בערבויות בינלאומיות וגם ערביות.

תוכנית השלום הערבית יכולה להיות אלטרנטיבה.

בלבנון אגב, זה עבד חלקית. לאחר הנסיגה ב2000 והתייצבות על קו גבול הבינלאומי המוכר ע"י האו"ם, הקו הכחול. פעולת החטיפה של חיזבאללה ב2006 בוצעה בשטח ישראל, תוך כדי חצייה של הגבול הבינלאומי המוכר. היה לגיטימי להגיב בצורה שבה בחרה ממשלת ישראל בזמנו.

• תוכן חדש...