Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג על איזה הפסקת אש הם מדברים, הייתה אזעקה ויירוט מעל הבית שלי ברגע זה, עכשיו האזעקות נמשכות.

הפסקת אש הזאת, פשוט עלבון לכל תושבי ישראל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את כל מה שנאמר מעלי, אני באמת לא מבין איך אפשר להגיע להפסקת אש, באמת בושה לעם שלנו, הראינו לטרור שהוא ניצח, ביבי הוכיח שוב כמה הוא פחדן , בתור אחד שתרם לא מעט למדינה הזאת פעם ראשונה שאני ממש ממש מתבייש ולא מאמין למה שקורה כאן.  

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ליאור, זאת בדיוק הבעיה.

נתנו להם "אישור" להפגיז חופשי עד 9. אחרכך, ניתן להם לזרוק גם כמה שאריות של "ארגונים סוררים". ואז יהיה שקט. חודש, חודשיים, אולי חצי שנה. ובום, חזרנו לאותו המצב.

רוצים הפסקת אש? אין בעיה. אבל אתם צריכים להתחנן אליה.

צריך להמשיך להפגיז את הרצועה, עד שהחמאס ירד על הבירכיים ויתחנן להפסקת אש, ללא כל תנאי. פשוט לעצור את האש, ואם נראה שזה באמת נעצר, גם אנחנו נעשה את זה. שלא יהיה להם בכלל את האומץ לדרוש איזושהי הקלה תמורת זה.

כל סידור אחר הוא לא הפסקת אש, אלא דחיית אש.

Aprilia Shiver 750

פורסם

לדעתי ביבי רק הרוויח קולות, המון אנשים תמכו במבצע וכפי שהעבר מלמד אותנו, בזמנים כאלו קולות לכיוון ימין הם רבים יותר.

אני לא קונה את ההפסקת אש הזו, גם אם יכריזו על אחת, אני בטוח שתוך זמן קצר מאוד המצב יחזור לשגרה של אזעקות בדרום.

שמתי לב איך שהעולם כועס ומפגין נגד ישראל, ולגבי המצב בסוריה, הכעס וההפגנות (ויש מעט) זוכות להרבה פחות תשומת לב.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
לדעתי ביבי רק הרוויח קולות, המון אנשים תמכו במבצע וכפי שהעבר מלמד אותנו, בזמנים כאלו קולות לכיוון ימין הם רבים יותר.

אני לא קונה את ההפסקת אש הזו, גם אם יכריזו על אחת, אני בטוח שתוך זמן קצר מאוד המצב יחזור לשגרה של אזעקות בדרום.

שמתי לב איך שהעולם כועס ומפגין נגד ישראל, ולגבי המצב בסוריה, הכעס וההפגנות (ויש מעט) זוכות להרבה פחות תשומת לב.

יש מעט מאוד אם בכלל, ואף אחד לא מגנה\מציב אולטימטום.

זוהי הצביעות של העולם ושל ערביי ישראל בפרט שרוקדים על הפגנות תמיכה והזדהות אבל יודעים לעשות זאת רק שישראל מעורבת (תוך כדי נפנוף בדגלי חמאס ותמונות מנהיגינו עם דם על הידיים).

פורסם

כבר כמה שנים שאני אומר שביבי הוא הדבר הכי גרוע שהיה פה.

מה שהם עושים עכשיו זה רק לתת להם להתחמש ולהתארגן על עצמם, ואז עוד חודש-חודשיים-נניח שגם שנה, הם יחזרו לזה.

בושה ועלבון לכול תושב במדינה הזאת, אני מתבייש שתרמתי 3 שנים מהחיים שלי, קרעתי את התחת בחורים הכי נידחים במדינה, הייתי בשטח יותר מבבסיס, שירתתי בעופרת יצוקה, וכול זה בשביל שנתקפל עם הזנב בין הרגליים?! למה מי זאת הילארי קלינטון? היא גרה פה? היא חיה בשדרות שמופצצת כבר 12 שנים? ממשלה בושה! פשוט בושה.

ד״א - החייל שנהרג - טוראי יוסף פרטוק, בן דוד של גיסתי.

על מה הוא מת? סתם, לחינם.

עצוב מה שהולך במדינה הזאת!

פורסם

משום מה קשה לי קצת להאמין לכל מה שקורה איפשהוא אני עוד מאמין שאולי יהיה את גורם ההפתעה ואולי תיהיה פעולה קרקעית בזמן שהם אינם מוכנים,  

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
בושה להיות אזרח ישראלי ביום הזה, פשוט ביזיון.

ביום הזה? לא יודע.

אני יותר מתבייש להיות אזרח ישראלי כשאני קורא את סטטוסי הפייסבוק שקוראים בהמוניהם לרצח של ילדים, נשים, ואזרחים בעזה שאין להם יד ודבר במה שקורה עם ארגוני הטרור.

והכי מבייש אותי כשהם מצטלמים עם דגל ישראל ואומרים עם ישראל חי.

לצערי, למדתי לאחרונה שעל מנת להיות ישראלי אורגינל, צריך להיות איגנורנט גזען, ימני קיצוני, עם שמץ של דיקטטוריזם ותקיפת האחר על דעתו השונה (ולא משנה מה היא), ובעיקר להתעטף בדגל כל היום כאילו זוהי איזשהי מנטרה של אותם אנשים להוכיח כמה שהם יותר יהודים ויותר ציונים מהשאר.

אני מתבייש להיות ישראלי. כבר הרבה הרבה זמן.

פורסם

הסופרלטיבים של אהוד ברח זה משהו: "חיזוק ההרתעה", "המטרות הושגו במלואן"...

פשוט בדיחה הליצנים שמאיישים את התפקידים הבכירים במדינה.

אהוד ברח חושב שרצף של נתונים סטטיסטיים יטביע את העובדה המרכזית שהובסנו ללא תנאי בזירה האסטרטגית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קרה הנורא מכל שממנו חששתי. הפסקת האש הארורה הזאת נכנסה לפועל, על פי מה שנראה החלטה שהוחלטה על ידי ארה"ב וביבי אולץ להשלים איתה.

האם זה אומר שהירי ימשיך "לטפטף" על ישובי עוטף עזה? האם זה אומר שהדרום כולו ימשיך לספוג אש כל כמה חודשים? האם זה אומר שכעת גם תושבי מרכז הארץ וירושלים אמורים לדעת שכל כמה זמן עלולים לירות עליהם טילים?

אשמח לשמוע דעות בנושא. אותי אישית זה מעצבן ומאכזב ברמות קשות.

פורסם

אני מקווה מאוד שארה"ב קנו את ההסכם הזה במחיר של סיוע לתקיפה באיראן.

אני רוצה להאמין שזה כך ושמי שמנהיג את המדינה הזאת יודע משהו שאנחנו לא.

אחרת עשינו עסקה גרועה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

העיקר שבערוץ 10 הכותרת המלווה את ברק:

הפסקת האש נכנסה לתוקף.

אזעקה במועצה אזורית מרחבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...