Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מקווה שזהו המקום המתאים לשאול שאלה בהקשר הזה.

היום בבוקר יצאתי ברוורס מחניה עם הרכב שלי (רנו קליאו שנת 2007). הפגוש הקדמי ברנו נמוך מאד והמדרכה הייתה גבוהה, כך שכל חלקו הימני של הפגוש פשוט נקרע מהמקום, ולפי עין בלתי מקצועית יש להחליף את כל הפגוש.

שאלותי הן:

1. איפה מחליפים פגוש קדמי? במוסך רכב הרגיל שלי (מוסך רון) או אצל פחח? אולי במוסך המרכזי? למישהו יש המלצה ספציפית על מקום?

2. כמה תיקון כזה אמור לעלות?

המון תודה לעונים.

פורסם

לפעמים אפשר להלחים פגוש אצל פחח. גש לפחח להתיעץ לפני שאתה מחליף פגוש. גם רצויי שתעלה תמונה כי אי אפשר לנחש מה הנזק. פגוש חדש מקורי יעלה אלפי שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

ולמי שאחד הפחדים הגדולים שלו הוא עולם הפחחות/מוסכים, יש המלצה ספציפית לפחח הוגן שניתן להתייעץ איתו (וחס וחלילה שלא יצא שאני מכפיש כאן אוכלוסיה שלמה, אבל בכל זאת...)?

פורסם

תחפש פגוש בפירוקייה ותחליף את הכל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמובן שיש להחליף פגוד במקרה כזה, תיקונים זולים זה בזבוז כסף, מכל נגיעה קלה הוא יתפרק שוב.

גש למוסך שעושה פחחות, מומלץ לא מורשה אלה אחד שנחשב לזול באיזור שלך.

טמבון מקורי יעלה הרבה (כמה אליפם) אבל תחליפי אפשר להשיג כולל צביעה בפחות מאלף שקלים.

• תוכן חדש...