Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע יחסית לא הרבה ותמיד בכבישים קצרים של כמה קילומטרים שאני מגיע למהירות מסויימת אני מוריד את ההילוכים לניוטרל

האם זה באמת חוסך דלק?

או שאולי אם אני לא אזיז את ההילוך ממקומו ולא ילחץ על הגז זה אותו דבר?

פורסם

לא רק שלא חוסך דלק אלא מסכן אותך. לעולם אל תוציא מהילוך בתנועה, מישהו עלול להפתיע אותך ואתה עלול להזקק לכוח המנוע.

השתמש בדוושת התאוצה בעדינות והנהיגה תהיה חסכונית. האצות והאטות לסרוגין (בשיטה שבה אתה נוקט) בזבזנית, שכן ההאצה צורכת יותר דלק משיוט במהירות קבועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הכוונה לא חוסך דלק? כשעל ניוטרל הטורים על נמוך

בשיוט הטורים יותר גבוהים

זה לא משפיע על צריכת הדלק?

ואני לא נוקט בשיטת ההאצות והאטות! אני משייט לרוב

זאת שאלה וזה תמיד עניין אותי אם זה חוסך או לא חוסך

פורסם

כאשר אתה עובר לניוטרל הרכב יאט בגלל החיכוך באויר ובכביש - ואז אתה צריך שוב לשלב הילוך ולהאיץ. הסך הכל יהיה יותר בזבזני מאשר לשייט בסל"ד יציב (ולא גבוה, כאשר מדובר במישור או בירידה).

מכל מקום - השיטה שלך מסוכנת ולא חוקית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן שתהיי האטה על ניוטרל אבל שוב לא זאת השאלה בנושא, ורוב הפעמים על ניוטרל זה בכבישים ממש קצרים או בכביש בירידה

אך במכונית בהם הזרקה כל עוד אתה לא נוגע בגז, שווה פחות דלק נכון?

אז במצב כזה גם בשיוט אני צורך יותר מבניוטרל?

פורסם

טרחת לבצע חיפוש לפני ששאלת את השאלה? האם הסתכלת בתגובות שנרשמו ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיפוש בנושאים דומים מעלה בין היתר את השרשור הבא, שפתחתי בזמנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69191

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כאשר המכונית מתגלגלת מכוח האנרציה (או בירידה) הגלגלים הם אלו שמסובבים את המנוע ולא להפך, לכן המנוע לא צריך דלק בשביל להמשיך ולעבוד. במכונית מודרנית במצב הזה המחשב מפסיק את הזרמת הדלק למנוע.

בניוטרל יש הזרמת דלק מינימלית למנוע ולכן אין שום טעם לעביר לניוטרל במצבים האלו, בניגוד למה שחושבים...

פורסם

במשפט וחצי

ניוטרל חוסך יותר משיוט אך באחוז כל כך קטן שזה לא מורגש בכלל

והמשפיע האמיתי זהו התנהגות הנהג עצמו, בבלימות , בהאצות ובדומה לזה

פורסם

ברכב מודרני הניוטרל יצרוך יותר דלק משיוט במהירות קבועה, במיוחד בירידה.

מבחינת בטיחות נהיגה בניוטרל מסוכנת.

בקיצור - תמיד לשלב הילוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...