Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצה לרכב חסכוני עד כמה שניתן עד תקציב של 70,000 ש"ח.

הרכב צריך להתאים לנסיעה הלוך חזור ירושלים-מודיעין בהתחשב בעליות לירושלים.

תודה מראש

פורסם

אתה מעוניין בגיר רגיל או אוטומטי?(הרגיל חסכוני יותר כמובן)אוטו חדש או יד שנייה?

הפיאט פנדה סוזוקי אלטו ופיזו' 107 הן חסכוניות ונכנסות בתקציב.

פורסם
הפיאט פנדה סוזוקי אלטו ופיזו' 107 הן חסכוניות ונכנסות בתקציב.

נכנסות בתקציב, אבל לנסיעה בין עירונית רכב קטן. אם כבר פנדה שהיא טיפה יותר גדולה מ107 ושות'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר להציע במסגרת התקציב את פביה דיזל 1.4 כבת 3-4 סטיישן, שלא אוכלת סולר בכלל :) (1:20) גיר ידני, אבל לנסיעה בין-עירונית זה לא כ״כ משנה. מה שכן, קשה למצוא אחת עם ק״מ סביר, אבל שווה לנסות לדעתי.

פורסם

פאביה דיזל זה רעיון טוב. ק"מ סביר לדיזל הרבה יותר גבוה מלבנזין. :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה

לא משנה לי האם הגיר אוטומט או ידני.

הרכב לא צריך להיות גדול מכיוון שרק הנהג יהיה בתוכו.

מחפש רכב כמה שיותר חסכוני (האם בק"מ של 20-25 לשנה דיזל משתלם?).

משיטוט באינטרנט (אינני זוכר היכן קראתי זאת,יכול להיות שבפורום הזה) איביזה אוכלת לא מעט ולכן אני מניח שכך גם הפאביה.

אשמח להצעות.

תודה וערב נפלא

פורסם

איביזה\פאביה ידנית חדשה.

הרכב מהניילון, תחת אחריות ונכנס לך בדיוק בתקציב(70K).

מנוע מספיק חזק בשביל לעבור את הנסיעות הבינעירוניות בכבוד. צריכת הדלק תהיה באזור 1-14.

אם תוכל למתוח את התקציב ל-75K תוכל לקבל גם את הפיאסטה.

פורסם

אם אפשר להרחיב טיפה את התקציב אז הייתי הולך על קיה ריו דיזל ידנית חדשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם אפשר להרחיב טיפה את התקציב אז הייתי הולך על קיה ריו דיזל ידנית חדשה.

טיפה ??? ריו דיזל חדשה עולה בסביבות 115, בן אדם מדבר על 70 ...

פורסם

אני עושה עם האפסילון טווין אייר מסלול ירושלים הרצליה כמעט כל יום, בדרך כלל דרך 443 .

צריכת הדלק הממוצעת היא 1:19.5 עקבי.

האפסילון אמנם יקרה מהתקציב שלך אבל יש את הפנדה שבה יש אות אותו מנוע ואמורה לעלות הרבה פחות.

פורסם

אם אתה מחפש חסכונית מקסימלית וחוזק לדעתי הספלאש יכול להיות אופציה טובה,איני חושב שמשהו פה נהג על הידנית אך הרכב שוקל פחות מטון ומנוע כזה בשילוב גיר ידני צריך להתקבל רכב די זריז,החיסרון שלו תא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...