Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב-130K חסכוני וצעיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני נכה צה"ל חדש ומחפש לקנות רכב ב-130K

(אני אמור לקבל מימון של 85% ממחירון של טויוטה קורולה GLI שנת 2009 חדשה הדגם הבסיסי - שזה אמור להיות בין 125-130 תקנו אותי אם אני טועה)

אין טעם שתפרסמו לי מכוניות זולות יותר כי זה לא ישתלם לי. (הם מחייבים לקנות מכונית לפחות בסכום הזה)

אני בלי משפחה, סטודנט. לכן לא חשוב לי אוטו מרווח, במיוחד מאחורה. הרכב יסע ממוצע 140 ק"מ בשבוע.

יש לי אפשרות להחליף רכב כל 4 שנים ולקבל את ההפרש בין הדגם הנ״ל של טויוטה החדש של אותה שנה לבין מחירון של הדגם הנ״ל בן 4 שנים (מעריך בכסכום של 40-50 אלף שח)

הקרטריונים החשובים לפי הסדר:

1) חסכוני בדלק

2) רכב שהמחירון שלו לא צונח בצורה דרסטית לאחר 4 שנים ביחס ממוצע לרכבים אחרים. ושיהיה לי לא קשה למכור אותו אחרי 4 שנים.

3) רכב צעיר וספורטיבי נראה טוב ומתאים לסטודנט לא משפחתי.

אני לא מבין ברכבים ככה שחוץ מ-2 הדברים האלה שמאוד חשובים לי , אין משהו קריטי.

הייתי שמח לשמוע על מכוניות קטנות אם ישנן בסכום הזה,

או על מכוניות חצי חשמליות או משהו כזה (היבריד?) אם ישנן בסכום הזה אפילו אם קצת יותר יקרות.

תודה רבה!

פורסם

אני הייתי בודק את המיני בתמחור החדש, נראה לי שהיא אחלה בחירה, היברידיות בתקציב הזה זה הונדה אינסייט או אוריס, לדעתי האוריס עדיפה היא מרווחת ונאה יותר ומשתמשת ביחידת הכוח של הפריוס שעדיפה על של הונדה.

פורסם

המיני באמת יכולה ליהיות אחלה אופציה

בנוסף יש את היודנאי וולסטר שתשאיר לך לא מעט עודף בכיף

אם בא לך להגדיל את התקציב ל 155K יש לך את ההונדה CRZ שפה גם יש לך את הייתרון של שילוב בין רכב ספורטיבי להיברידי ככה שהיא תחסוך לך בדלק

פורסם

CRZ הוצעה לאחרונה במבצע של כ 15K הנחה.

אני אישית קיבלתי הצעה של 10K הנחה לפני המבצע הזה, לא הלכתי על הרכב כי הוא ידני אבל למי שלא מפריע אחלה אופציה.

פורסם

שכחתי שאני רוצה אוטומט.

וזמן אספקה מיידי. (גג חודש)

כך שהוולוסטר שמאוד התאימה למה שאני מחפש נפסלה כי הזמן אספקה שלה קרוב לחצי שנה.

אין אותה במלאי.

מה זה המיני? לא הצלחתי להבין על איזה מיני אתם מדברים.

אשמח לעוד אופציות!! תודה!

פורסם

אסטרה טורבו בנזין 1.4 עם אבזור מלאאותו הדבר עם גולף 1.2 או 1.4 . לא מכיר זמני הספקה אך אני משער שאם האסטרה במבצע כרגע אז כנראה שיש במלאי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הונדה CRZ.

1) היא הייברידית

2) מחירון לא זז לשום מקום, זה הונדה (יש חמישה כאלו כרגע ביד2, לטוב או לרע.. זה אתה תחליט)

3) ספורטיבי ונראה טוב? בהחלט :twisted:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...