Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלטנו לרכוש רכב שני שבו אשתמש אני או חברתי (ללא ילדים) - התקציב בסביבות ה-120-130 אלף ש"ח, איני רוצה להתעסק בתקלות/טיפולים ולכן אעדיף רכב חדש באחריות ולא יד שנייה. השימוש יהיה בעיקר עירוני (לעבודה וחזרה), אבזור הרכב חשוב מעל גודל הרכב, ולכן חשבנו על האופציות הבאות: (הרכב חייב להיות אוטו'):

• לנצ'יה אפסילון החדשה - 0.9T אוט' Platinum + מג'יק פארקינג
  • פיאט 500 - 1.4 רובוטי Lounge
  • סמארט פורטו פשין - 1.0 אוט' Passion

מבחינת האבזור והמראה, האפסילון לוקחת - ההסתייגות המרכזית שלי היא שאיני מכיר את האמינות של לנצ'יה או את מחירי ביקורי המוסך במידה ויהיו, מאחר והחברה לא פופולארית בארץ.

חוץ מזה - לכולם תיבה רובוטית - לא נסעתי בכזו מעולם - ושמעתי עלייהם רק רעות...

טיפים? נסיון עם האפסילון או רכבים אחרים מהרשימה? עצות להוסיף דגם אחר לרשימת האופציות?

תודה רבה.

אלכס

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיבה רובוטית היא ידנית בבסיסה ובעלת רובוט שלוחץ על המצמד ומחליף הילוכים. לרוב שימוש בתיבות כאלה מלווה בטלטולים קלים בעת החלפת הילוכים והתדרדרות לאחור בביצוע זינוק בעליה, בדוק אם ברכב קיים מנגנון סיוע לזינוק בעליה שלוחץ על הבלם עוד כמה שניות אחרי שאתה עוזב.

יש לציין שהתיבה של פיאט שמשרתת גם את הלנצ'יה (לנצ'יה היא בבעלות קונצרן פיאט) היא אחת הרובוטיות היותר נעימות לשימוש וכשלומדים להרפות מעט מהגז בהחלפת הילוך הטלטולים כמעט ולא מורגשים.

גם הסמארט למיטב ידיעתי מצויידת בגיר רובוטי אך איתה אין לי ניסיון.

הייתי מוסיף לרשימה גם את יונדאי וולוסטר החדשה שמגיעה עם רשימת איבזור לא רעב בכלל, גיר רובוטי כפול מצמדים שחוסך את הטלטולים כמעט לגמרי ועם נוכחות ועיצוב מיוחדים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

מבחינת האבזור והמראה, האפסילון לוקחת - ההסתייגות המרכזית שלי היא שאיני מכיר את האמינות של לנצ'יה או את מחירי ביקורי המוסך במידה ויהיו, מאחר והחברה לא פופולארית בארץ.

אז אתה יכול להיות רגוע (יחסית) כי הלנצ'יה היא בערך פיאט 500 עם עיצוב שונה :-)

פחות רגוע אולי כי יש בה את המנוע הכי חדש של פיאט, בארץ הוא ממש נדיר עדיין. (מצחיק שאת הלנצ'יה מביאים לארץ עם המנוע הזה ואת ה500 שהתחילה איתו לא) אבל אני בטוח שהוא יהיה יותר נפוץ עוד כמה חודשים ויגיע אל כל הדגמים של פיאט בארץ.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם מבחינת המראה האפיסלון לוקחת אצלך את הפיאט, יש לך כנראה טעם מיוחד. בכל מקרה, נסה אאודי A1.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה אוהב צרפתיות, שווה לבדוק את הסיטרואן DS3. לדעתי היא יפהפיה והגירסה האוטומטית עומדת בתקציב שלך (הידנית החזקה יותר גם מאובזרת יותר וגם עולה בהתאם).

פורסם

ראשית, גם ה-500 וגם האפסילון מצויידות במערכת HILL HOLDER לסיוע בביצוע זינוק בעליה.

מעבר לכך, בתור מישהו שנוהג ב-500 רובוטית ביומיום, בהנחה שמאיצים במתינות, העברת ההילוכים אינה מורגשת - גם כאשר לא מרפים מהדוושה הימנית.

יחד עם זאת, אם תנסה להתייחס לתיבה הזאת כאל תיבה אוטומטית סטנדרטית (פלנטרית), נכונה לך אכזבה: זוהי בפירוש לא תיבה אוטומטית סטנדרטית והיא גם לא מתיימרת להיות כזאת.

אופי העבודה שלה שונה - לטוב ולרע.

לדעתי האישית זה רק טוב, אבל ההעדפה האישית שלי נוטה לטובת תיבה ידנית. יש אנשים שנוטים באופן מוחלט לטובת התיבה האוטומטית, ולרוב אנשים כאלה עלולים לא להיות שבעי רצון מאופי התיבה.

בצע נסיעת מבחן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לנצ'יה אפסילון קיבלה ביקורות רעות.

הסמארט מגוחכת מבחינת תמורה לכסף.

כך שמבין השלוש ה-500 היא בפירוש העדיפה.

עם זאת, כמו שאמרו לך, ולוסטר היא בחירה מעניינת וגם ה-DS3. בצע נסיעות מבחן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הDS3 בהחלט אפשרות טובה!

לגבי האפסילון אתה צריך לדאוג רק לגבי סחירות של הרכב במעמד מכירה. הפיאט 500 מכונית טובה מאוד, בעלת שוק טוב בעולם הרכב והיא אוספת מחמאות.

פורסם

מנסיעה קצרה באזור עירוני וחניה בקומה -5 (שמלווה בהרבה במפרים לנסיעה איטית) אני ממש לא ממליץ על A1

נשברו לי כל העצמות בגוף .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אם מבחינת המראה האפיסלון לוקחת אצלך את הפיאט, יש לך כנראה טעם מיוחד. בכל מקרה, נסה אאודי A1.

על טעם ועל ריח... גם עבורי 500 רכב מכוער והאפסילון המיני היפה ביותר בכביש.

הערה כללית - אני גם שקלתי רכישה של האפסילון, והתאכזבתי מהשירות שלהם. עד היום אני מחכה לטלפון שיקבע לי נסיעת מבחן על הידנית. תתקשר ליבואן - הכתובת של הסוכנות לשאלות - ותגיע ל"מענה אנושי" שחוץ מלקחת ממך הודעה לא יעשה כלום.

פורסם
על טעם ועל ריח... גם עבורי 500 רכב מכוער

הרבה דברים נאמרו על 500: "גירסת האבראט שלה 'חצי אפויה'", "התיבה הרובוטית לא מתאימה לכל אחד", "אין לה התנהגות מהנה" וכו', אבל בחיים לא שמעתי על מישהו שאמר עליה שהיא מכוערת :shock:

אין ספק, אתה לוקח את הפתגם "על טעם ועל ריח..." למחוזות חדשים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...