Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע ספרים, הרבה ספרים. אני מעתיק קבצי אודיו פעמיים בחודש~.

אייטונס היה מסריח וכול חייו יהיה מסריח.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מסריח אבל היום אתה יכול להעתיק קבצי אודיו דרך איטיונס בלי בעיה ובכל פורמט.

גם וידיאו.

בקיצור זה שאפשר להחליף רום או לפתוח בוטלואדר באנדרואיד זה נכון, אבל זה שזה מעניין את התחת ל99.9999% מהמשתמשים זה גם נכון. אז אם זו סיבה להעדיף אנדרואיד היא רלוונטית למספר זעום של משתמשים.

מה עם פרטיות? זה לא חשוב?

מה עם עדכונים לאורך זמן? זה לא חשוב?

יציבות? זמן חיים?

נשים את כל אלה בצד וניקח אנדרואיד בגלל שיש רום מקוסטם ואפשר להפוך אותו לדיסק און קי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 56 דקות, farkash7 כתב:

דרך איטיונס

אני לא רגיש ממשקית.

תביא לי אייפון, פיקסל, סמסונג... הכל עניין של שתי דקות להתרגל. כמו קלאצ'ים במכוניות שונות. תביא לייטרום קלאסיק או החדש, עובד עם שניהם במקביל... לא בעיה.

אייטיונס... וואללה... לא הצלחתי איתו. זה היה לפני המון שנים, אבל הכישלון היה טראומתי. לא הצלחתי להבין את ההיגיון הפנימי של הדבר הזה.

לפני 59 דקות, farkash7 כתב:

לא.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

לא. שובר מכשיר תוך שנתיים. גג.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

יציבות?

שו יציבות?!

חברה שלי רצה עם האייפון 12 שלה, כי נגמר האחסון והמכשיר נתקע. בחיים לא הלך לי מכשיר אנדרואיד שלא שברתי בעצמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמע, זה לא מדוייק. 

ההבדלים בקסטומיזציה והאפשרויות הם עדיין גדולים לטובת אנדרואיד. 

לא מזמן מישהי מהעבודה, שההבנה שלה היא כלום ושום דבר מלבד "משתמש רגיל". אפילו לכבות את האפליקציות מהזיכרון עבודה אין לה מושג. ועדיין ,אפילו מישהי כזאת אחרי עשור עם אייפון ועברה לאנדרואיד, לא הבינה כמה היא הייתה מוגבלת לפני. 

פורסם
בתאריך 7.11.2021 בשעה 21:04, David32 כתב:

נראה לי שרוב מה שאני עושה עם הטלפון - אפשר גם לעשות עם אייפון.

אני כמוך והתשובה היא הפיקסל הבסיסי של גוגל. אם אתה דווקא חובב מסכים יותר גדולים, אז לא הבסיסי.

הם זולים, הממשק לא מתחכם, והם עושים הכל טוב, כולל צילום. לא רואה סיבה לשים כפול (או פי שלוש) על אייפון (אלא אם ה-SE בא בחשבון)

פורסם

תראה זה שאתה שובר מכשירים אחרי שנתיים זה עניין אחד.

הSE הקודם שלי שימש אותי 4+ שנים כמו גדול, ועכשיו הוא משמש ילד בבית ספר שהיה צריך טלפון וקיבל אותו כמתנה.

החלפתי אותו רק בגלל שיצא ה12 מיני אחרת הוא היה ממשיך לשמש אותי.

האנדרואידים היחידים שנשארים רלוונטיים לפרק זמן כזה הם הנקסוסים, אבל הם כבר לא כל כך זולים, ואתה לפעמים תלוי בחסדי האל של קבלן הייצור שלהם (ע״ע אלפי נקסוס 2 שיוצרו ע״י LG ומתו בטרם עת).

בסוף צריך להתאים טלפון למשתמש.

אם המשתמש שובר טלפונים כל שנתיים שיקנה סיני.

אם המשתמש קונה כיסוי סביר והמכשיר נשמר אז לקנות אייפון בטווח הרחוק זה לא יותר יקר. לאייפון יש ערך מכירה גבוה כיד 2 וגם שוק יד 2 חזק. כשמשקללים את זה ואת פרק הזמן שהמכשירים האלה נשארים רלוונטיים מגיעים למסקנה שזה לא עולה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

בסוף צריך להתאים טלפון למשתמש.

אם המשתמש שובר טלפונים כל שנתיים שיקנה סיני.

אכן

לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

אם המשתמש קונה כיסוי סביר והמכשיר נשמר אז לקנות אייפון בטווח הרחוק זה לא יותר יקר. לאייפון יש ערך מכירה גבוה כיד 2 וגם שוק יד 2 חזק. כשמשקללים את זה ואת פרק הזמן שהמכשירים האלה נשארים רלוונטיים מגיעים למסקנה שזה לא עולה יותר.

אם משתמש שומר טלפון  5 שנים, אייפון זו קניה טובה. 

לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

האנדרואידים היחידים שנשארים רלוונטיים לפרק זמן כזה הם הנקסוסים, אבל הם כבר לא כל כך זולים

הם עדיין זולים (פיקסל).  הם עדיין לא מקבלים עדכונים חמש שנים ואין להם מעבד חזק

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1087346

פורסם

בוקר טוב, אתם מבזבזים המון אנרגיה בלנסות לשכנע למה שלכם הכי טוב. בחייאת תתבגרו. מי שמרוצה מאנדרואיד זה מצוין ומי שמבסוט מאייפון סבבה לו. כל עוד כולם מרוצים אז מה הבעיה? אני מתגעגע לימים שלפני הוואטסאפ - אבל זה אני. יום טוב חברים, בלתי אפשרי להעביר אנשים צד - חבל על האנרגיה 👀

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אין שום קשר בין מה שכתבת לדיון.

אנחנו לא צריכים שיסבירו לנו שאנחנו יכולים לקנות מה שאנחנו רוצים, זה לא דיון רגשי על מוטיבציות פנימיות ולא נזקק פה קואצ'ר.

אם לא מתאים לך הדיון, יש עוד הרבה אחרים בפורום, אל תבוא להגיד למשתמשים אחר על מה כן או לא להתדיין.

חבל על האנרגיה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

בקיצור זה שאפשר להחליף רום או לפתוח בוטלואדר באנדרואיד זה נכון, אבל זה שזה מעניין את התחת ל99.9999% מהמשתמשים זה גם נכון. אז אם זו סיבה להעדיף אנדרואיד היא רלוונטית למספר זעום של משתמשים.

בזה פתחתי, שאייפונים מציעים אחלה פתרון למשתמש הממוצע-פלוס-מינוס, שזה אמנם לא 99.999% אבל כן סביב 70 ומשהו. אנחנו, כמשתמשים מתקדמים, לא נמצאים בתוך 70 ומשהו האחוזים האלה אז זה חשוב לנו.

לא, כי משתמשים כאלה דואגים לפרטיות של עצמם בעצמם.

כנ"ל. משתמשים מתקדמים מחליפים טלפון בתוך אורך חיי העדכונים שלו, או ממשיכים לעדכן בעצמם (ע"י מה שכתבת בציטוט הראשון)

יציבות? זמן חיים?

יציבות של מה? ומה זה "זמן חיים"?

מעולם לא קרה לי שטלפון שלי קרס או מת או גרם לי לאיבוד מידע/קבצים. מעולם. 

נשים את כל אלה בצד וניקח אנדרואיד בגלל שיש רום מקוסטם ואפשר להפוך אותו לדיסק און קי.

ויכולת להתקין עליו launcher אחר, אייקונים אחרים וכו',

ובוא, כן, היכולת "להפוך את המכשיר לדיסק און קי" זה חתיכת שיפור של איכות החיים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

ואין להם מעבד חזק

חוץ מהפיקסל 5 שמראש יועד להיות מכשיר ביניים, ועוד מימי הנקסוס הם תמיד היו עם מעבדי הדגל של סנאפדרגון.

זה שהם הוציאו וריאנטים מוחלשים זה משהו אחר, כמעט כולם עושים את זה והמחיר בהתאם.

הם התחילו זול, עלו בהדרגה ועכשיו עם ה-6 חזרו לגזרת מחירים סבירה

פורסם
לפני 17 שעות, David32 כתב:

מאשר סמסונג עם הרי הבלואטוור והרומים שלהם

כבר לא המצב מאז OneUI.

זה לא מושלם אבל שיפור מהותי.

לפני 16 שעות, פבל כתב:

כן, גם לי החייגן הטנדרטי של גוגל (שהיה לי בנקסוס 5 ו-OP3T) הוא הכי נחמד. ואז אתה (אני) עובר לסמסונג ומגלה שאין מסך מועדפים והגם שאתה יכול להגדיר כזה, המסך הדיפולטי של החייגן הוא זה עם לוח המקשים. ובוא, גם המתכנת שכתב את החייגן הזה לא זוכר מספרי טלפון מאז 2004 בערך. 

החייגן של גוגל (סתם כדוגמה רנדומלית) זה לגמרי בבחינת "דברים שאתה לא מעריך עד שאתה מאבד".

התקנתי חייגן של גוגל על הסמסונג

וגם שאר האפל' של גוגל - הודעות לוח שנה וכו'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המקום היחיד בארץ שבשלב זה מציע את הדגם (האמריקאי), לפחות ממה שמצאתי, זה גו מובייל. המחיר, יחסית לייבוא אישי, סביר - החל מ-2750 שקל. מחיפושים שונים שבצעתי, המחיר הכי זול שאפשר למצוא מחו"ל, לאחר משלוח ומע"מ זה יוצא כ-2400-2500 שקל כך שתוספת של עד 350 שקל לרכישה מקומית עם אחריות שאפשר לממש הופכת רכישה מחו"ל ללא משתלמת ממש, אלא כמובן אם יש מישהו שטס ויכול להביא לך. 

פורסם
לפני שעתיים, sagibd95 כתב:

אם מישהו יכול לשתף בקישור לרכישת פיקסל 6 \ 6 פרו במחיר נורמלי בארץ או בחו''ל אשמח מאוד.

מוזמן להצטרף לקבוצת Google Pixel Israel בפייסבוק,

יש כבר מס' חברים שהזמינו מחו"ל ומשתפים בעלויות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...