Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבל עדכונים קבועים לוואטסאפ. 

וכן, המסך אכן קטן מאוד, אני ממש לא צרכן מדיה בפלאפון, אפילו הפוך משתדל להמנע מזה, אבל כן, גם לשימושים המינימליים שלי, המסך בהחלט קטן מדי. 

פורסם
לפני 3 דקות, davemustaine87 כתב:

מקבל עדכונים קבועים לוואטסאפ. 

כי הם הודיעו שמנובמבר הם מפסיקים תמיכה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן. אמא שלי סירבה בקנאות להחליף את המכשיר, כי הוא ״נכנס לכיס״. בסוף לא היתה לה ברירה, כי הסוללה הלכה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לי הסוללה הלכה, זה עלה 70 שקל להחליף אותה(סוללה סינית, אבל בנתיים כבר חצי שנה ועושה את העבודה) 

ואגב, הקליק בייטיות של האתרים השונים מדהימה. התמיכה של וואטסאפ למכשירים כמו אייפון SE ואייפון 6S מפסיקה רק בהנחה ולא עדכנת אותם מעולם והם עדיין מריצים IOS 10. בהנחה ואתה בגרסה מתקדמת יותר, התמיכה עדיין ממשיכה. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 46 דקות, פבל כתב:

ל-Power user שדורש מהמכשיר בעיקר גמישות, חופש פעולה והתאמה לאופי השימוש שלו, אין מה לחפש באייפונים.

כמו מה?

באמת אבל...

כול החיים אני באנדרוייד, מאז הנקסוס 1. 

תכלס?

נראה לי שרוב מה שאני עושה עם הטלפון - אפשר גם לעשות עם אייפון.

אני לא כזה רוצה אייפון, אבל לאט לאט, עם כול ההיצע המעאפן שיש היום, עם החוסר במלאי של מכשירים וכו' - הבחירה הקלה ב "תביא לי ת'אייפון הכי חדש" מתחילה לקרוץ יותר ויותר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה שחסר לי באייפון זה בעיקר ה-TRUE CALLER, שזו אמנם תוכנת ריגול, אבל אם נתשים את זה בצד, היא די שימושית. 

ו-יו טיוב ואנס, שמאפשרת לשמוע יו טיוב עם מסך כבוי. אמנם יש יו טיוב פרימיום שמביא גם את האופציה הזאת, אבל זה עולה כסף. 

• מעניין 1
פורסם

הדבר היחיד שחסר באייפון זה הקלטת שיחות.
זהו. כל שאר הדברים יש. כבר לא צריך לעשות jailbreak או כל קומבינה אחרת. 
הייתי עם נקסוסים שנים, עברתי לאייפון. לא חסר לי כלום ולא חוזר אחורה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המלצת רכישה.

היחידות האחרונות בארץ של LG VELVET נמכרים בכ-700 שקלים.

תמורה מצויינת לכסף, זה מכשיר ביניים בטופ של הקבוצה עם כמה תכונות של מכשירי פרימיום.

עמידות למים ואבק ip68, רמקולים סטריאופונים טובים מאוד, עיצוב יפייפה ואלגנטי הרבה יותר מהמכשירים האחרונים של סמסונג ואפל עם סידור העדשות המגושם שלהם, מסך ענק 6.8' POLED, צבעים אמיתיים ופחות צעקנים/רוויים משל סמסונג, שבב סנאפדראגון 845 שזה שבב דגל מוכח 2 דורות אחורה, מערכת הפעלה נעימה של lg.

נכון יש לזכור שהיצרן הכריז על הפסקת יצור סמארטפונים, והאמת שנוצרה כאן גם בגלל זה הזדמנות להנות ממכשיר טוב בהרבה ממה שמבקשים עבורו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 16 שעות, Liran xsi כתב:

שבב סנאפדראגון 845 שזה שבב דגל מוכח 2 דורות אחורה

יותר דורות אחורה

הדור הנוכחי הוא 888 (ופלוס), הקודם 870, לפניו 865 (ופלוס), 855 פלוס / 860, ולפניו 855, ולפני זה 845.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 22 שעות, David32 כתב:

כמו מה?

באמת אבל...

אני רוצה להגיד "לשים ווידג'ט של אפליקציית פתקים על מסך הבית או לסדר את האייקונים ככה שהם לא יסתירו את האוטו היפה שצילמת ויושב לך על הוולפייפר" ואני אמנם לא יודע אם באייפונים יש את היכולת הזו, אבל נראה לי כל כך מפגר שזה לא יהיה, שאנחנו נעשה כאילו לא כתבתי את זה.

אז נתחיל בעצם היכולת להחליף את עיצוב האייקונים כדוגמה הכי שליפה מהמותן.

יכולת לגשת לאחסון של המכשיר בחיבור USB פשוט או ישירות מהמכשיר ולשלוח במייל/וואטסאפ.

היכולת להחליף חייגן דיפולטי או אפליקציה דיפולטית לניווט, או להשאיר את זה לא מוגדר ולבחור כל פעם.

מיפוי מחדש של כפתורים (למשל כפתור ביקסי האו-כה חסר תועלת עבר לשמש אצלי כהפעלה של הפנס וכ-Toggle של מצב שקט).

וזה כמובן בלי שנכנסו בכלל ליכולת לעשות רוט, להפליש רומים וכל הכיו"בים שבאים עם זה. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אתה צודק, מבחינתי בינתיים הדיל ברייקר הכי גדול זה הקטע עם ה USB (ובגלל שאני כול הזמן מעביר - זה מציק) יש לזה פתרונות כמו שימוש בענן וכאלה - אבל אני לא הולך לשבור את הראש בשביל להעתיק תיקייה עם mp3 למכשיר - בינתיים.

כול השאר?

העיצוב של אייפון בסדר, תכלס מבחינתי החייגן (והגלריה וההודעות) הסטנדרטי של גוגל הכי נחמד לי.

לגבי רוט:

אני עייף פבל, באמת. אין לי כוח לעדכן רומים פעם בשבועיים/חודש. גיבוי, עידכון - אני יודע שזה בקטנה, ואני יודע שאני מפסיד אבל די.

די בטוח שגם לך אין כוח לזה 😉

מצחיק קצת שלא הייתה לי קניה אחת מוצלחת עם אפל (והיו) ועדיין יותר מדגדג לי לקנות אייפון מאשר סמסונג עם הרי הבלואטוור והרומים שלהם (וכן ברור שאפשר להוריד איזה פיקסל-אקספיריאנס מ XDA ולהתקין ואז המכשיר מושלם).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 24 דקות, David32 כתב:

כול השאר?

העיצוב של אייפון בסדר, תכלס מבחינתי החייגן (והגלריה וההודעות) הסטנדרטי של גוגל הכי נחמד לי.

כן, גם לי החייגן הטנדרטי של גוגל (שהיה לי בנקסוס 5 ו-OP3T) הוא הכי נחמד. ואז אתה (אני) עובר לסמסונג ומגלה שאין מסך מועדפים והגם שאתה יכול להגדיר כזה, המסך הדיפולטי של החייגן הוא זה עם לוח המקשים. ובוא, גם המתכנת שכתב את החייגן הזה לא זוכר מספרי טלפון מאז 2004 בערך. 

החייגן של גוגל (סתם כדוגמה רנדומלית) זה לגמרי בבחינת "דברים שאתה לא מעריך עד שאתה מאבד".

לפני 27 דקות, David32 כתב:

לגבי רוט:

אני עייף פבל, באמת. אין לי כוח לעדכן רומים פעם בשבועיים/חודש. גיבוי, עידכון - אני יודע שזה בקטנה, ואני יודע שאני מפסיד אבל די.

די בטוח שגם לך אין כוח לזה 😉

חד משמעית. הפעם האחרונה שהפלאשתי רום הייתה לפני איזה 10 שנים פלוס מינוס, היום אני מקסימום פותח את ה-Bootloader דרך ה-Dev Options בשביל גישה לאחסון של המכשיר במקרה של השבתה. וגם אז אני כבר לא בטוח שזה יעזור, זה כבר הפך סתם להרגל יחד עם קיצור האנימציות. 

אבל אי אפשר להכחיש את העובדה שזו יכולת די רצינית (as in יכולה לעשות הרבה, לא בקטע של נחוצה ממש) למי שכן רוצה את זה או מתעניין בזה.

לפני 31 דקות, David32 כתב:

מבחינתי בינתיים הדיל ברייקר הכי גדול זה הקטע עם ה USB

מבחינתי זה שהם בשוק כבר אוטוטו 15 שנה ועדיין אין להם כפתור פאקינ' "אחורה" במיקום נורמלי (או אפילו בכלל...?). 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

אתה צודק, מבחינתי בינתיים הדיל ברייקר הכי גדול זה הקטע עם ה USB (ובגלל שאני כול הזמן מעביר - זה מציק) יש לזה פתרונות כמו שימוש בענן וכאלה - אבל אני לא הולך לשבור את הראש בשביל להעתיק תיקייה עם mp3 למכשיר - בינתיים.

אייטיונס זה באמת קוץ בתחת וזה מעיק אבל מצד שני... לא זוכר מתי ב-5 שנים האחרונות העתקתי קבצי מוזיקה למכשיר. חוץ מאודיופילים שחייבים קבצי FLAC, לא יודע איזה צורך יש להעתיק מוזיקה למכשיר

• תוכן חדש...