Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1816909

כתבה מוואלה שפורסמה היום, התאכזבתי מאוד מפיאט.

מאוד מאכזב, עיצוב איטלקי משובח, באמת יפהיפה עם המגנזים והחלונות השחורים (הגרסא שאני נוהג עליה)

מנוע עתיר מומנט (20.4 קגמ) חסכוני ,ומרגיש יותר חזק מ 120 סוסונים איטלקים.

ציטוט ממגזין אוטו לגבי הבראבו (שעדין לא נחתה כאן עם מנוע ה MULTIAIR T-JET החזק יותר , ויכול להיות שלא תגיע?):

נוכח עדרי המשפחתיות חסרות הייחוד, יש לבראבו שיק איטלקי ויכולת גבוהה מאוד. יחידת ההנעה שלה ברמה מעל לכל המכוניות בקטגוריית המחיר שלה והיא, בניגוד לאלו, גם לא תעקם את האף אם תחליטו לצאת איתה לשעה של ניקוי ראש בשבת בבוקר

ניגשתי אל הבראבו בצעד חושש. לא ידעתי למה לצפות, ובעיקר ידעתי שהיא כבר לא כל כך צעירה. ההפתעה היתה אמיתית ומוחלטת. הצליח להם לפיאט. הם הצליחו לייצר מכונית שעומדת בכל דרישה רציונאלית: חסכונית, מאובזרת, נוחה, בטוחה ויעילה.

פורסם

אני סבור שכלל אין כאן הפתעה. מדובר פשוט במימוש מסודר ושיטתי של תכנית רב שנתית של תאגיד פיאט.

כבר בתחילת 2010 מנכ"ל פיאט חשף , בצעד חסר תקדים בתעשיית הרכב העולמית , את תכנית החומש המלאה של התאגיד ,

ובו פירוט מדוקדק איזה דגם בכל סגמנט ייוצר עד מתי , ומה יחליף אותו . מדובר לכל מותגי הקונצרן - החל מפיאט, דרך

אלפא רומיאו ולנצ'יה ועד פרארי ומזארטי.

ניתן לראןת שבפלח הקומפקטיות הבראבו תוחלף בשתי חלופות שאינן זהות :

1. האצ'בק מוגבהת / סטיישן.

2. סדאן קומפקטית.

מי שרוצה להציץ בתכניות לסגמנטים/מותגים אחרים לחומש הקרוב - שיבקש ואעלה.

fiat103.jpg

פורסם

יופי, יהיה לנו עוד קרוסאובר מפונפן, בעעחס.

אני מאד אוהב את הבראבו, חבל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא הבנתי על מה מדברים כאן.

לפי ה Product Plan ייצור הבראבו ימשך על אמצע 2013 ואז הם יציגו מכונית האצ'בק/סטיישן בסגמנט C, כלומר מחליפה של הבראבו.

בראבו הנכחי מיוצר משנת 2007, בשנת 2013 הדגם יהיה בן 7 שנים, זה זמן מקובל להחלפת דגם.

פורסם

כמו שאמרו לפני, הרבה מהומה על לא מאומה. בסה"כ מרקיונה חזר על מה שהיה ידוע כבר מזמן ושוב, מדובר במחזור חיים נורמלי לדגם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי התוכנית שפורסמה ע"י פיאט - לא ידעתי עליה פעם ראשונה אני קורא דבר כזה ב וואללה

לגבי ה "התיישנות" היא לא הספיקה להתיישן אצלנו, אם זה עד 2013 זה סביר בהחלט

אבל אם כבר בזמן הקרוב - בסך הכל היא אצלנו מ 2009-8 אני טועה? , והחלופות ההולמות היו יקרות בהרבה בזמנו, אם אני לא טועה המחיר לגרסא המאובזרת ביותר אז MAGNIFICO עם חלונות שחורים,מגנזיום,בקרת שיוט, העברת הילוכים מגלגל ההגה,מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה+ USB +בקרת אקלים דיגיטלית ומנוע T-JET החל מ 120 אלף שקלים (ב 2009 , רציתי לרכוש כזו חדשה אך ממניעים כלכלים לא התאפשר והספקתי בליסינג. שגם הוא מדגם MAGNIFICIO) , אגב המון יחידת כאלה עברו לחברות הליסינג וההשכרה. אני מניח שבמחיר זול בהרבה.

פורסם

היבוא של הדגם התחיל באיחור של 3 שנים מאחר ולא הייתה לה בהתחלה גירסה אוטומטית/רובוטית.

מאותה סיבה הדגם הקודם - פיאט סטילו - בכלל לא הגיע לארץ.

פורסם

וטוב שכך. הסטילו הייתה גועל נפש.

הייתי מצטרף לחבורת ה "חבל" כי אני מאוד אוהב את הבראבו, אבל כמו שאמרו, זה מחזור חיים נורמלי לדגם, ומעניין מה פיאט הולכים להוציא הלאה. מאז הפרידה מ GM יש להם לא מעט הברקות.

פורסם

חבל מאוד. הבראבו בהחלט מכונית טובה ומציעה יופי של תמורה למחיר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

די כבר עם החבל הזה. יגיע דגם חדש ובתקווה הוא יהיה אפילו יותר טוב (אולי אפילו בלי גיר רובוטי חד-מצמדי מעפן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לפי הכתוב המחליף יהיה קרוסאובר ולא האצ'בק סקסי, זאת הסיבה לאכזבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...