Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו V6 2002- אפשר לקבל פרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אמנם אני לא בכיוון של לחפש רכב אבל במקרה ראיתי מודעת מכירה "מעניינת", מדובר ככתוב בקליאו V6 שנת 2002, המחיר מאוד זול והתחלתי לחשוב על זה שיכול להיות מעניין להחזיק את הרכב הזה אפילו לכמה חודשים, להנות ולסמן וי על הרכב.

מה צריך לדעת לגביו ? מחלות ידועות ? דברים שצריך להזהר מהם ?

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רכב מיוחד עם מנוע מרכזי והנעה אחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד כמה שידוע לי הן לא הגיעו לארץ בייבוא סדיר, אומרים שיש אחת בארץ שהגיעה בייבוא אישי.

פרטים מניסיון אישי על הרכב לא תמצא כאן לדעתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מן הסתם לא בארץ.

הרכב אמור להיות מדהים לנהיגה. הדור הראשון עצבני מאוד, השני הרבה יותר נהיג. אברהם פורת ז"ל כתב עליו את אחת מכתבותיו הטובות ביותר ("יש ימים בהם אתה מברך שאתה חי"...).

הטענה היא שמכוניות כאלה במצב טוב יהיו שוות הרבה כסף בעתיד, כך שאם מדובר במציאה מבחינה כלכלית, בדוק אותה היטב בציציות. לא מכיר מחלות ידועות ולא נראה לי שמישהו פה יכיר (למעט דברים המשותפים לכל קליאו, ותלויים מאוד באיך ששמרו על הרכב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין אף אף בארץ שמכיר את הרכב הנ"ל ויכול לתת וות דעת.

לפני כמה שנים יצא לי לנהוג על אחת למשך פחות מחצי שעה ומהיתרשמות על קצה המזלג (כביש ציבורי שומם) הייתה שההגה היה קל מאוד תחת עומס בזמן העברת משקל אחורה. הרכב היה עבר מתת היגוי להיגוי ייתר מאוד בקיצוניות וכאשר היה נכנס להיגוי ייתר היה קשה מאוד לצפות את זה ועוד יותר קשה "לתפוס" כמו שצריך את הרכב כדי לא לעשות ספין.

הרכב היה מאוד נוקשה וקיפץ על כל מהמורה.

הריפוד שמעל המנוע היה קצת חרוך, אין לי מושג האם זוהי מחלה של הרכב או רק ברכב שאני נהגתי עליו.

צריכת הדלק הייתה מאוד גבוהה בנהיגה תובענית.

אבל, וזהו אבל גדול: אני ממש לא נהג מקצועי על הנעה אחורית, בטח לא על מנוע אחורי שזוהי נהיגה שונה לגמרי כמו בפורש ישנה.

כמו כן לי יש תגובות אגרסיביות יחסית ולבעל הקליאו שלו תגובות מאוד עדינות, ידע נרחב והמון ניסיון על הרכב הנ"ל הראה לי בסיבוב של 5 דקות דברים מדהימים ואני הבנתי כמה שאין לי מושג בנהיגה על כלים מהסוג הזה :wink:

פורסם

אוקיי,

ראשית הבהרה לאור ה"פ שקיבלתי- הרכב לא בארץ (גם אני לא).

המחיר מאוד זול (מבקשים 37k שקלים, סביר להניח לסגור הרבה פחות), אני לא חושב שהמחיר נובע כתוצאה מכך שמדובר באקזמפלר "לימון" אלא פשוט מכך שכחדש הרכב הזה לא היה יקר וזה לא בדיוק רכב עם קהל יעד רחב או ביקוש מיוחד פה בהונג קונג.

לצורך העניין מאזדה mx-5 דור ראשון ניתן לקנות פה היום בערך ב-5 עד 10k שקלים.

השאלה היא אם כדאי לי להתעסק עם זה כרגע מכיוון שרכבים מסוג זה מאוד מאוד מהנים (כשהם תקינים) ויכולים להיות חתיכת קוץ בתחת כשמתעוררת בהם בעיה מורכבת (כאמור זו לא קליאו ספורט סטנדרטית).

פורסם

לעניות דעתי מדובר ברכב כ"כ מיוחד, עם פוטנציאל הנעה/הנאה גדול, ובמחיר כזה זו הרפתקה שחובה לנסות.

אמנם אני תמיד חולם על 205GTI או GTI דור II, או סתם על SPORTWAGON ולא יצא לי עדיין להגשים, אז אני לא יודע אם דעתי נחשבת בהקשר זה, אבל לי גם לא נקרתה עדיין ההזדמנות המדוייקת מבחינתי. רכב כזה, במחיר כזה, זו חוויה ייחודית - אם יש לך היכן לנסוע בו.

כמו שג'רמי אמר: listen to that noise, a fantastic little car

http://www.youtube.com/watch?v=gvJbcpkyipM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוקיי,

ראשית הבהרה לאור ה"פ שקיבלתי- הרכב לא בארץ (גם אני לא).

אם אתה קונה אותה, אני בא לסיבוב. הבטחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני כרגע ממתין ליותר נתונים על הרכב מבעליו (יד,קילומטראז',תאונות,בעיות וכו'), נראה מה יצא, אם הרכב במצב טוב בהחלט ייתכן שאני אלך עליו ולו רק בשביל החוויה הייחודית שבו.

ול"חבר הסינגפורי",

אתה לא מאיים, עם או בלי רכב אתה מוזמן לבקר בשמחה!

:lol:

פורסם

עדכון,

דיברתי עם בעל הרכב, הרכב עם 20k קילומטרים על השעון, ללא כל תאונות או בעיות מכניות.

מבחינת מחיר יש התגמשות של כ-10%.

אגב, מדובר בצורה הישנה יותר, לא זו שבסרטון של קלארקסון אלא זו:

f05.jpg

פורסם

הדור הראשון של ה V6 נחשב לפחות מוצלח מהדור השני. כמו שקלרקסון אמר להמונד: I broke one, you broke one, everyone that drove it broke one... (או משהו בסגנון הזה), הוא נחשב לרכב שיוצא בקלות להיגוי יתר, ואז רק אלוהים, ונהג עם קהונס בגודל של מגדל אייפל יכולים להציל אותו. מצד שני, כשמדובר על רכב כל כך מיוחד, קניה כזו היא משהו שמגיע מהלב, ואני מודה שאם היתה לי כזו הזדמנות, לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

לפי דעתי כדאי לקנות, המחירים שלהם פה בשוויץ מטפסים בטירוף, דווקא עם בעל מספר סוכנויות של רנו בשוויץ (חבר טוב של ההורים של אישתי), אמר שהן יחסית די אמינות, אבל תחזוקה יקרה.

• תוכן חדש...