Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שאתם רואים אני חדש בפורום קוראים לי יוני והרומן שלי אם ה206CC 2.0 ליטר התחיל עוד לפני הקיץ בסביבות חודש מאי כשאף מוכנית אקטואלית לא הייתה באף לוח רכב התחלתי לחפש CC שאין לה שילדה,כבר כימעט התייאשתי אחרי 8 מכוניות אם שילדה חמורה מנוע וגיר כול פעם אחד מהמכלולים האלה הרחיק אותי יותר ויותר,כול פעם משהו אחר היה יותר רציני.. אחרי 4500 שקל שהוצאתי על בדיקת הרכבים הנל מצאתי אחת שניראתה לי סבירה לאומת האחרות,חוץ מכמה דברים שבאותו זמן לא ידעתי כמו הם משמעותים,קניתי 2000 שקל מיתחת למחירון ומתברר שהאוטו עבר תעונה קשה וכול הכנף הימנית האחורית הוחלפה למקורית ירידת ערך על פי שמאי 2.5% נישמע מוזר אבל זה אכן רשום בסוכנות ביטוח ואצל השמאי,איך שהעברתי בעלות נסעתי נסיעה ראשונה ומהנה ברכב אני חייב לציין שבתור מישהו שנסע על אוטומטיות משפחתיות 1600 הוא ניראה לי באותו זמן מטוס,מצב המנוע מצויין גיר,פיקס.מבפנים חוץ מרפודי העור בנות 7 שנים כול הדשבורד והמכלולים בפנים ניראה כול כך חדשות לאומת המכוניות הקודמות שראיתי,ועד עכשיו מבפנים הרכב ניראה כאילו הוציאו אותו מהחברה לפני חצי שנה,עבר חודש בלי בעיות ואז בחודש השני אחרי שהורדתי את האקסנונים והלדים שהערס הקודם סם כי לא איפשרו לי לעבר טסט האור הגבוהה החל לקפוץ תוך כמה שניות שפשוט היה בלתי נסבל להשתמש בהם,לאחר שבועיים מחוג המהירות החל להשתגע וקפץ מ-0 למהירות הנסיעה למשך 5 עד 10 דקות וחזר לתפקד.. לאט לאט שהגשם הראשון של החורף הגיעה ואחרי כמה שטיפות ורחיצת מכוניות גיליתי שיש נזילה רצינית בגג,סמתי כוס מתחת לשלוש מוקדי הנזילות ובכול מוקד התמלא הכוס ב2\3 אחרי שלושה דקות בערך של שיטפה..

הרכב הזה היה חלום שלי לפני חצי שנה והיום הוא פשוט סיוט בישבילי

כמובן שהיו עוד כמה תקלות כמו:מאוור מנוע גומיות שמן הגה והגלגלת שבעיקבות זה הייתי צריח גרר,וכול מה שציינתי פה.

יש לי כול כך הרבה שיפוצים לעשות ברכב ואני לא ממש יודע מאיפה להתחיל,הרכב הזה כול כך מרשים ביופי ובכוח ביחס למכוניות סטנדרטיות ופשוט כועב ל למכור אותו..

לפחות אני יתחיל בשאלה אחת ואז אני יוכול להמשיך האלה..

1.מה המחיר של סט גומיות לגג ולרכב בכללי(גם הגומיות התחתונות של הדלתות לא במצב משהוא-אחת מהן קרואה לכול אורכה)?

פורסם

מאיפה הנזילות ?

מהגג הרכב ממש או מהאזורים של הגומיות?

מה אני מנסה לומר הרי אם זה מהגג עצמו יכול להיות שיש לך חלודה באזורים מסויימים תבדוק את זה (בדר"כ בחיבורי השמשות )

אם זה מהגומיות אז זה החלק היותר פשוט.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם אתה שם לה מדובר בדיוק באותם חיבורים של הגג מכן שמדובר בגומיות אני מניח , יותר מזה רד לאוטו פתח את הגג תנסה לסדר את הגומיות למקומם המקורי יכול להיות שזזו או הזיזו ולא החזירו טוב.

תבדוק אולי החלק של הגג עצמו אולי גם יש גומיות יש מצב שאולי אלה קצת במצב לא הכי טוב.

בקיצור תבדוק את הגומיות כי בסה"כ כמו שזה ניראה זה סה"כ בחיבורים נשארים רווחים שמאפשרים למים להיכנס , במקרה הכי גרוע תתחדש בגומיות חדשות שתוכל לרכוש במוסך המורשה.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

זאת אומרת שאני צריח להפעיל את הגג ולהפסיקו במצב פעולה,לפי מה שהבנתי הדבר עושה נזק לכול המערכת,תקן אותי אם אני טועה?

ובקשר לגומיות יש מצב שיש להם אולי בטן, במקרה כזה צריח חומר מדביק השאלה אם זה יפתור תבעיה בצורה זמנית או שזה יסדר אותו לתמיד...?

בקשר לכול האיזור של הנזילה בחלק הקדמי ניסיתי לסים סיליקון הבעיה נפטרה בידיוק לשבוע וזה רק כיער לי את כול האיזור..\=

פורסם

התכוונתי שתפתח את הגג לגמרי , תבדוק גומיות על המסגרות זה אמור להיות ישר בלי שום בטן , ברגע שיש בטן אתה יוצר פתחים בחלק שמסביב לבטן.

הגומיות אמורות לשבת בצורה ישרה וחלקה דבר נוסף שאני חושב שאולי יעזור תנס להתקין רצועת גומי לכל אורך הגג בקצוות שלו כמובן מה שזה יתן בעצם זה אם במידה והגומיות שם כבר חלשות אז אתה מוסיף לו עוד עובי שזה אמור לעזור.

חשוב לצייין שלשים חלקי גומי בצורה נקודתית, סביר להניח שלא תפתור את הבעיה כי ישארו פתחים מסביב לאותה נקודה.

ובאופן כללי כאשר הגג סגור תחפש את הנקודות שנוזלות אם יש לך שם אפשרות כזאת לנסות לזהות.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

תראה, אני לא יודע איך זה עובד בפז'ו,

אך, בBMW, AUDI ורוב הגרמניות יש מנגנון עבור דלתות ללא מסגרת (שאין כלום מסביב לחלון)

שאתה פותח את הדלת - הזכוכית יורדת מעט - משחררת את האטימות, ויוצאת מתוך המסגרת של הגג, ורק אז אתה יכול לפתוח את הדלת.

כשאתה סוגר את הדלת, החלון עולה מעט, ויוצר את האטימות מחדש.

יכול להיות שיש לך מנגנון שכזה שחדל לעבוד? (בעלי CC ??)

בכל מקרה, אל תתייאש, לא מעט אנשים עם אהבה לרכבים משקיעים הרבה יותר ממה שהשכל אומר,

בסופו של דבר, שהתהליך המייגע נגמר, ואתה נוסע ברכב, החיוך לא יירד לך מהפנים ותשכח כל מה שעברת.

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

החיוך עדיין עולה בעיקביות במיוחד שאני מושך ראשון ושני(ואני מודע לכמה זה לא בריא לאוטו) מסתבר שיש גם כמה קרעים קטנים בגומיות..

דרך אגב אני לא יוכול למשוך את הגומיות החוצה הגומיות אצמם דבוקות לאוטו,זה אמור להיות ככה?

משהו יודע איזה מים צריח לסים לCC?

מה התדירות של הטיפולים?

כול כמה זמן צריח להחליף טיימינג?

קניתי את האוטו אם רעש מוזר מצד ימין קדימה,זה מן רעש מוזר של נקישות כול פעם שאני לוחץ על הגז טיפה יותר חזק,המכון לבדיקה לא ציין שום דבר בקשר לזה,אבל ששאלתי את המוכר הוא אמר לי שזה משהו שקשור לאגזוז ולברזל שהולחם לא טוב,אם למישהו יעזור שאני יפרסם את דוח הבדיקה אני ישמח,אני חייב לציין שהיה לי סדק באגזוז,רוב הכוח של המכונית ירדה ושתיקנתי את זה הכוח חזר,הרעש טיפה ירד וחזר לאחר יומים למצב הרגיל שלו.

פורסם

לפי איך שזה נשמע מפיך עוד לא עשית יישור קו לאחר קנייה.

תעשה טובה, כנס למוסך ע"מ לבצע יישור קו ובדיקת תקלות, עושה רושם שהיד הקודמת לא ממש שמרה על הרכב אלא התעסקה בלעשות שטויות.

בהצלחה.

פורסם

האמת שעשיתי ישור קוו רק חבל שלא היתעקשתי יותר הבנאדם לא היה מוכן לרדת יותר מידי מהמחירון ואמר שלא תימצא הרבה CC במצב כמו של האוטו שלי.. והאמת שזה נכון..

אחד מהמכוניות שבדקתי ניקראה רצועת טיימינג בקומפרסיה האחרות מלאות בשילדה ותאונות קשות אחד שהיה לו כימעט בלוק מנוע ואחרות אם יסי דחיסה כול כך גרועים שאחד מהם אפילו הגיעה לאדום.

פורסם

תראה, תמשיך את יישור הקו, תחליף גומיות בגג והכל לאט לאט יסתדר.

תתחיל מהדברים הקריטיים ומשם הלאה.

בהצלחה,

סער.

• תוכן חדש...