Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! לחבר שלי יש מסיבת רווקים בקרוב. לקחתי על עצמי את התפקיד באירגון המסיבה. כרגע אני מחפש מקום שיהיה בו: סאונה, ג'אקוזי, בריכה (קטנה) ומקום לחשפניות :lol:. מדובר במסיבה של כ-25 אנשים. אשמח לקבל המלצות על אזור נתניה. :-D

פורסם

אלכוהול, חברים, בריכה, ג'קוזי... הכל ברור. אבל בשביל מה חשפניות?

בחיי שאני לא מבין את זה - רוצים להשתעשע פעם אחרונה לפני החתונה? צאו לבר, תפגשו כמה בחורות זורמות

ותערכו "סעודה אחרונה". לא רוצים לעבוד קשה? קחו נערת ליווי ליברלית ותעשו איתה מה שבא לכם, 1:1 או ביחד.

אבל חשפניות?

פורסם

אין לי מושג למה Derish חושב את מה שהוא חושב, אבל בלי חשפניות זה פשוט לא שווה.

זה מפגר, זה פרימיטיבי, זה שוביניסטי - הכל נכון, ואלו אחלה תירוצים שאפשר לתת לאישה אחרי החתונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מועדון הבורסה !

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

דווקא אני יכול להבין מצויין את תגובתו,גם אני לא מתלהב מהקטע עם חשפניות במסיבות רווקים,זה כמו לראות משהו שרוצים בחלון ראווה בלי אפשרות לקנות אותו, אם העניין הוא טעימה אחרונה לפני נישואים ,כבר כדאי לעשות זה כמו שצריך עם איזו בחורה זורמת שמוצאים באיזה פאב(ולא חסר כאלו).

פורסם

פורנו וחשפניות, בשבילי זה כמו תערוכת רכב. הצגה לא מציאותית, אי אפשר לעשות כלום עם המוצגים, וראית אחת, ראית את כולן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מועדון הבורסה !

עדיף כבר ללכת למופע חשפנות במחלקה גריאטרית באיכילוב, או במילים אחרות- מועדון של רקובות..

אם כבר מועדוני חשפנות ללא צל של ספק הפוסיקט לוקח את כולם- BY FAR.

אני דווקא לא מסכים עם DERISH,

לא כל אחד רוצה לעשות "סיבוב אחרון" של זיונים, כל הקטע במועדון חשפנות זה שאתה לא עושים דברים יותר "לייט" ולא נכנס לקטע של זיונים,זו הסיבה שרוב הבנות עוד מקבלות את הרעיון של מסיבת רווקים במועדון חשפנות.

גם כשאני התחתנתי היו חשפניות כי אני ממש לא הייתי בקטע של "דילוג אחרון לפני הסתערות" אבל כשיש את החשפניות יש קטעים משעשעים עם החבר'ה וכל עוד כולם בראש טוב זה סבבה לגמרי.

מעבר לזה, דווקא אתה (וואדים) שאתה גר באירופה צריך לדעת שהתרבות המינית באירופה הרבה יותר מתירנית ושם (ואני אפילו לא נכנס למה שקורה בארה"ב) מועדוני חשפנות מקובלים בתור בילוי לגיטימי, כזה שלא צריך אפילו מסיבת רווקים כדי לצאת לשם (במילים אחרות- לא צריך תירוץ).

לא פעם קורה שמגיע אלינו למשרד בארץ לקוח אירופאי\אמריקאי, אחרי שמסיימים לעשות עסקים הולכים בערב לאכול ולכמה דרינקים, משם ממשיכים למועדון חשפנות (יש לקוחות שכבר יודעים טוב מאוד לאיזה מועדון בא להם ללכת), מבזבזים שעתיים של צחוקים וכולם "מאושרים".

עופר,

נכון שפורנו וחשפניות זה די כמו תערוכת מכוניות, תראה,תפנטז ותעבור הלאה, אבל ביננו, אתה לא הולך לתערוכת מכוניות פה ושם ?

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

25 אנשים זה הרבה יותר מדי. הסיכוי לזה שמישהו לא יפלוט שטויות לאחר מכן קלוש. אצלי היו כ-15 וגם זה יותר מדי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נכון שפורנו וחשפניות זה די כמו תערוכת מכוניות, תראה,תפנטז ותעבור הלאה, אבל ביננו, אתה לא הולך לתערוכת מכוניות פה ושם ?

הייתי פעם אחת בג'נבה. אני מגדיר את עצמי חובב נהיגה, לא מכוניות. כל מכונית שהיא לא מכונית נהיגה, לא מעניינת אותי, גם אם זו BMW 760 (לדוגמא).

לגבי חשפניות, הייתי פעם אחת בפוסיקט, במסיבה של חבר. אין לי בעיה עקרונית, אבל זה לא בשבילי. אני כל הזמן מרגיש שאף אחת לא ממש רוצה להיות שם "ושעושים לי טובה". זה לא סקסי בעיני. אין לי בעיה שיש מי שאוהב שיעמידו פנים בשבילו בשביל כסף. זו לא עמדה שיפוטית, מוסרית או משהו כבד כזה. פשוט לא אני.

זהו, גם ככה סטינו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעבר לזה, דווקא אתה (וואדים) שאתה גר באירופה צריך לדעת שהתרבות המינית באירופה הרבה יותר מתירנית ושם (ואני אפילו לא נכנס למה שקורה בארה"ב) מועדוני חשפנות מקובלים בתור בילוי לגיטימי, כזה שלא צריך אפילו מסיבת רווקים כדי לצאת לשם (במילים אחרות- לא צריך תירוץ).

אני לא יודע מה מקובל בארה"ב או במזרח הרחוק, אבל במערב אירופה מועדוני חשפנות זה ממש לא הכיוון.

לא אחת נתקלתי בלקוח שהגיע אלינו בענייני עסקים, וביחד עם המלצה למסעדה ומלון ביקש גם המלצה למכון/נערת ליווי.

מועדוני חשפנות? טרם נתקלתי בזה.

פורסם

דווקא עניין הג'קוזי לא ברור לי הרבה יותר. 25 גברברים, ג'קוזי אחד... ואתם דנים כאן על חשפניות או לא חשפניות ?!

וההמלצה של ללכת לפאב לחפש זיונים, הם אמורים להיות כבר בקשר, לא ?! :lol:

עדיף להתחיל לשכנע את בת הזוג ל SWINGERS, יש לזה יותר סיכוי לתשואה בטווח הארוך :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
דווקא עניין הג'קוזי לא ברור לי הרבה יותר. 25 גברברים, ג'קוזי אחד...

הם פשוט נוקטים בחרמנות אחראית, כזאת שחוסכת במים. :-)

עידן - ברור שיש מועדונים, גם בספרד, פשוט טרם נתקלתי באנשים או לקוחות שביקשו לבקר שם.

בברצלונה זה נחשב לצורת בילוי נחותה למדי, כאשר רוב המבקרים הם פועלים זרים או מהגרים מדרום אמריקה.

• תוכן חדש...