Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מגיע הזמן להחליף את הרכב ואלו שתי המועמדות שהגיעו לגמר.

על פניו כרגע הסקודה מרשימה אותי יותר אולם המראה החיצוני קצת גורע ממנה (לדעתי).

מצד שני במונדיאו המנוע הגדול והעצל יחסית מטרידים אותי.

הבנתי שלמונדיאו הציגו כבר באירופה מנועי 2 ליטר חדשים חזקים הרבה יותר מהקימיים כרגע. יש מושג מתי הם אמורים להגיע ארצה.

לדעתי עם המנוע החדש המונדיאו עדיפה על הסופרב.

מה דעתכם?

פורסם

לא ידוע מתי הוא אמור להגיע ארצה. המונדיאו עם המנוע המדובר עוד לא הוצגה, והיא תוצג רק לקראת סוף השנה (תערוכת פריז).

הסופרב מקבלת גם היא גרסה נוספת - 2.0TSI עם 200 כ"ס או 210 כ"ס. לא ידוע מה עתידה, אבל יש לי ההרגשה שהיא עוד תנחת כאן בהמשך (בעיקר כי היא מצויידת גם בתיבת DSG).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב שהכי כדאי שתלך ותעשה נסיעת מבחן ותראה מה יותר מתאים [/b]לך[/b] .

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שני הרכבי הטובים והמובילים בקבוצה! כרגע עם הייתי צריך לבחור אז הייתי בוחר בסופרב ולו רק בגלל המנוע העדיף בשאר הסעיפים המנדאו עדיפה,לכן עם זה עכשיו אז סופרב ועם זה המונדאו עם המנוע החדש(טורבו 200 כ"ס) אז ללא ספק מונדאו.

• תוכן חדש...