Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום,

התחדשתי שלשום בסיוויק 2002, אשר הגיעה עם מערכת רמקולים 2 מקדימה ו2 מאחורה מקוריים מהמפעל.

את הHU המקורי הבעלים הקודמים החליפו (זה היה רדיו-טייפ בזמנו, מסתבר) במערכת של Kenwood.

הכל טוב ויפה למעט העובדה שכל הסיפור מיושן בכ8 שנים. ז"א אין תמיכה בAUX או MP3 לפחות, אבל נשמע בסדר גמור.

אני מתכנן אט-אט לשדרג אותה כשיתפנו כספים, לדעתי כדאי להתחיל מהHU. התקציב הכולל ביחד עם הרמקולים (אם בכלל שווה להחליף. לא ברור לי אם הצליל הירוד הוא בגלל הHU או טיב הרמקולים המקוריים) יעמוד על כ3K.

לשם ההבהרה אינני מעוניין שכל איש ברדיוס של קילומטר יטעם מהמוזיקה שלי, אלא רק להנאה פרטית. כלומר אין טעם בסאב שיתפוס חצי מתא המטען.:lol:

אשמח לקבל המלצות והכוונות בנושא.

תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה חביב ביותר. פשפשתי קצת בפורום וראיתי שכמעט לכל תקציב הMOREL מאוד מומלצים.

לגבי הקניה עצמה רציתי לשאול אם עדיף לקחת את כל החליקים בחנות מקומית ביחד עם התקנה או להזמין הכל באינטרנט ולשלם להם רק התקנה?

ובאותו נושא - כאן בחדרה יש לנו כמה חנויות סטריאו לאוטו שעושות רושם של מקצועיות. הסמלים שלהם נמצאים בערך על כל רכב שאני רואה ברחוב - כדאי לבדוק אצלהם או להתרחק?

(במידה ולהתרחק - יש מתקינים בחדרה שמומלצים ?)

תודה,

שבוע טוב

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הלכתי היום להזמין את הרמקולים ואת המערכת, קיבלתי מידע חשוב;

*המגש מאחורה תומך ב6.5" מקסימום. לא 6X9

*ה TEMPO זה משהו "ישן ביותר" ו"יש את הדגם שהחליף אותו - MAXIMA הרבה יותר טוב"

*התקנה תעלה לי סה"כ 160 ש"ח לרמקולים ו50 למערכת, אז אפשר לקחת חלקים קצת יותר יקרים אם יש הצדקה למחיר

השאלה כזאת - האם יש טעם לשים שני סטים של TEMPO מקדימה + מאחורה או משהו אחר?

יש באמת דגם "יותר טוב" שהחליף אותם באותו מחיר?

גם על המערכת אמרו שאם אני כבר משקיע 600 אז עדיף מערכת של ALPINE ב900~

קצת אבוד עם כל המידע הזה... אם מישהו יכול לעזור עם תשובה וודאית מאוד אשמח

פורסם

ערב טוב,

חשבתי על זה לאחרונה ובדקתי עם כמה מתקינים מקומיים, החלטתי שאני הולך להשאיר את האוטו כמה שיותר "מקורי" ז"א בלי קדיחות או פלסטיקים לא מקוריים. המטרה היא להחליף את ארבעת הרמקולים המקוריים (שכבר בכולם נקרעו הממברנות), ולהחליף את ה HU במשהו שתומך MP3.

הHU כנראה יהיה Pioneer DEHP4050UB לפי ההמלצה.

אני לא סגור על ה 6.5".

נצא מנקודת הנחה שאני לא אשים סאב ומגבר;

1) האם שני סטים של TEMPO יעבדו כמו שצריך בלי (מגבר)? או שעדיף משהו יותר פשוט\זול כי במילא הם לא ינוצלו?

2) במגש האחורי אין בעיה של מקום, אבל מתקין אחד אמר לי שאולי TEMPO לא יכנסו בפלסטיק המקורי מקדימה ללא שינוי בדלת בגלל הגודל שלהם. במידה והם באמת יותר גדולים יש המלצה למשהו יותר "רזה" שכן יכנס?

3) ממש לא חשוב אבל האם יש בסביבות אותו המחיר מערכת עם שלט להגה במקום שלט מרובע קטן?

תודה מראש

פורסם

בהונדה סיויק כל רמקול 6.5.

האם שני סטים של TEMPO יעבדו כמו שצריך בלי (מגבר)? או שעדיף משהו יותר פשוט\זול כי במילא הם לא ינוצלו?

לא אתה לא תנצל אותם.

במגש האחורי אין בעיה של מקום, אבל מתקין אחד אמר לי שאולי TEMPO לא יכנסו בפלסטיק המקורי מקדימה ללא שינוי בדלת בגלל הגודל שלהם. במידה והם באמת יותר גדולים יש המלצה למשהו יותר "רזה" שכן יכנס?

בולשיט הכל נכנס.

יש לך תקציב מכובד תנצל אותו, דרך אגב אתה לא חייב רמקולים אחורים.

תחבר קומפוננת קדמי+מגבר+סאב

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...