Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך יעוץ לגביי מערכת

קיבלתי כבר הצעת מחיר והייתי על סף קנייה ואז נתקעתי קצת עם הכסף והיום אני מקבל משכורת אז הסתדר העיניין של הכסף,

הבעיה שלי היא כזאת:

המוכר אמר לי שנגמר לו במלאי מה שרציתי לקנות אז ויש לו רק רכיבים אחרים תגידו לי אם הם שווים את הכסף ואם המערכת היא הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה, ועוד שאלה הסאב של הקיקר יכול לעבוד על 2אוהם ? כי המגבר הזה מוציא 300 ב4 וזה קצת חלש לי.

המערכת היא כזאת :

rockford p600.1

jbl gto1004

morel tempo 6.5

morel tempo 6X9

kicker cvr12 עם תיבה

את כל זה הוא רוצה ב3250 שקל , מה אתם חושבים משתלם ? משהו לשנות ? אולי יש איזה סאב בטווח מחירים של הקיקר שיכול לעבוד על 2 אוהם ולתת תפוקה יותר טובה?

תודה מראש, אני ממש אודה לכם אם תענו לי מהר כי אני חייב תשובות בשבילו עד מחר כדי שיזמין לי את החלקים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

דבר ראשון אם איזה מגבר אתה הולך להגביר את הסאב עם הרוקפורד או הJBL?

הJBL נותן לך ב4אום 100RMS לכל ערוץ (4 ערוצים) וב2אום 150RMS לכל ערוץ.

הרוקפורד נותן לך ב4אום 325RMS וב2אום 600RMS (מוצהר).

אז ככה ששתיהם יכולים לפתוח את הסאב הזה בצורה מעולה גם הרוקפורד יעשה את זה ב4אום עם 325RMS,אם כן מה הסאב שהוא מציע לך איזה סלילים יש לו? אתה

צריך את הדגם עם שני סלילים של 4אום מה שאומר התנגדות סופית של 2 אום.

מה סגנון המוסיקה שאתה שומע (אין צורך ליקנות סאב אחר אם אהבת אותו פשוט תקח את הדגם הנ"ל).

ג'ינו.

• תוכן חדש...