Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר,נסעתי בעיר התחתית בחיפה.

מי שמכיר יש את מעגל התנועה,שניתן לפנות בו שמאלה כדי לנסוע לכיוון וואדי ניסנס.

אני הייתי עם רכבי באמצע המעגל,האוטובוס של החברה "המפוארת" אגד נמצא מחוץ למעגל,הוא הוריד את הראש למטה,בכלל לא מסתכל על הכביש ואם לא הייתי בולם הוא היה פשוט נכנס בי.

יש לציין,שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה עם הנהגים שלהם (יותר גרועים מנהגי המוניות).

מה עושים עם זה בדיוק ואיך מתמודדים ? הרי אם לא הייתי לוחץ על הברקס מצד אחד הוא היה נכנס בי ומצד שני אם הייתי לוחץ ברקס והיה מאחוריי רכב, הייתי עלול לגרום תאונה.(היה לי מזל שמאחוריי בתוך המעגל לא היה רכב אחר)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זאת תופעה מטרידה ומסוכנת!

אני נתקלתי בחודשיים האחרונים בירושלים, בהמון נהגי אגד שעוברים באור אדום מלא! לא ירוק מהבהב ולא צהוב. לפחות שניה אחרי שהאור האדום מופיע.

ולרובם היה מספיק מרחק לבלום מבלי לטלטל את הנוסעים. (חלקם בכלל היו ריקים).

פעם אחת גם רשמתי את המספר והתקשרתי להתלונן, אך אני בספק רב אם קצין הבטיחות שלהם עשה עם זה משהו. (או אם הפקידה בכלל העבירה לו את התלונה).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ביזיוו, שימו לב שאף אחד לא עוצר בעצור! :shock::evil:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מחלקת הבטיחות של אגד מטילה עונשים כבדים מאוד על נהגים שסרחו, ולא אחת זה גם יכול להסתיים בפיטורי נהג בעייתי במיוחד.

ראיתם נהג מסוכן? דווחו עליו! מרגע שמגיע כזה דיווח, מחלקת הבטיחות מקיימת אחריו מעקבים סמויים, ולאחר שהצטברו נגדו מספיק ראיות, הוא מוזמן לבירור ונגזר עליו עונש.

גילוי נאות: אבא שלי גמלאי של אגד, ולכן אני יודע שכך הדברים שם עובדים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מתייחס רק לכותרת של האשכול - מאז החלה ההפרטה כל נושא התחברוה הציבורית באוטובוסים במדינה הידרדר פלאים. במקרה הזה טוב היה לו היו משאירים את ההגה בידיים של אגד.

פורסם
ביזיוו, שימו לב שאף אחד לא עוצר בעצור! :shock::evil:

אם אני לא טועה, הצומת המדובר נמצא בנס ציונה, כ-50 מטר מבי"ס יסודי ועדיין אף אחד לא עצר בעצור.

ובלי קשר, שמתם לב לשאר המכוניות, שפשוט המשיכו בלי לברר האם המעורבים לא נפגעו?

פורסם

הנהגים בחיפה הם פשוט חלאות, פונים שמאלה מנתיב נסיעה ישר תוך כדי שהם חותכים את הנהגים שפונים שמאלה, עוברים באדומים, יצאים מהתחנה מבלי להסתכל וגורמים למכוניות לבלום, מבחינתם דין שני נתיבים כדין נתיב אחד, בפניות מזגזגים וחותכים נתיבים כאילו הם באמצע מירוץ וחייבים לקחת את ה"קו הנכון", חוצפנים, לא נותנים פרטים גם כשמבקשים (ביקשתי מנהג פרטים והוא המשיך להסתכל קדימה כאילו אני לא שם). טסים במהירות שאני לא הייתי נוסע וזה עוד כאשר יש נוסעים עומדים שעפים לכל עבר

אלעד, עם כל הכבוד שאבא שלך גמלאי אגד, אני נמצא על הכביש ולצערי לפעמים גם על האוטובוסים ואני רואה את אותם הנהגים ממשיכים לנהוג איך שהם נוהגים מבלי שאף אחד עושה משהו, אז תאמין לי שאני יודע איך הדברים עובדים פה.

נ.ב. מספר פעמים התלוננתי על הדברים הנ"ל וכל פה שענו לי זה "אנחנו נטפל בזה בלה בלה בלה"

פורסם

אני לא מצדיק את העבירות תנועה. אבל יש לנהגים לו"ז, והם צריכים לעמוד בזמנים, אחרת הם מאחרים לתחנות (שגם על זה חוטפים בראש)/מפסידים את ההפסקה.

בכביש עמוס, ועם סביבה לא ממש אדיבה בלשון המעטה, אז אין ברירה, אלא לגרום למכוניות להאט כשיוצאים מהתחנה.

פורסם

זה מטורף שאף אחד מהנהגים האחרים לא חשב לעצור ולבדוק האם היו נפגעים ואולי מישהו צריך עזרה ופשוט עוקפים את האי תנועה כאילו כלום לא קרה.

פורסם
אלעד, עם כל הכבוד שאבא שלך גמלאי אגד, אני נמצא על הכביש ולצערי לפעמים גם על האוטובוסים ואני רואה את אותם הנהגים ממשיכים לנהוג איך שהם נוהגים מבלי שאף אחד עושה משהו, אז תאמין לי שאני יודע איך הדברים עובדים פה.

שים לב: בשום מקום לא טענתי שהנהגים של אגד הם מלאכים. מה שכן טענתי זה שלאגד יש מחלקת בטיחות נשכנית, ושאם מגיעה תלונה על נהג מסוים, הם כבר דואגים לטפל בו כמו שצריך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...