Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת אוטובוסים לאירוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים , אז ככה אני מתחתן !

ואני צריך משהו כמו 4 או 3 אוטובוסים לחתונה ,

אני גר באזור המרכז ( נסציונה) והחתונה תתקיים בים המלח , במקום הכי מדהים בארץ

אז מישהו יכול לתת לי טיפים לעניין הזה?

או אפילו אם מישהו מכיר או משהו כזה אני אשמח לכל פרטים

ואם למישהו יש קשרים אני יותר מאשמח ! דרך אגב גם לקייטרינג ולצלמי אירועים ! :)

בתודה מראש

YBM

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

יש מספרים על אוטובוסים פשוט תתקשר אליהם, או תחפש בגוגל או יותר פשוט באתר של דפי זהב.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
דרך אגב גם לקייטרינג ולצלמי אירועים ! :)

מה זה קשור לפורום הזה ?

אתה מארגן חתונה, ואתה לא יודע לדאוג לאוטובוסים, קייטרינג וצלמים?

אולי שכחת גם תאורה? אולי גם רב / כומר ? אולי גם תקליטן ? מה עם סידור פרחים? יש בכלל חשמל במקום? שירותים ?

האם בדקת שאין צורך באישורים מסויימים בכדי לקיים ארוע במקום שבחרת ?

אם במקום לחפש בדפי זהב אתה מחפש כאן, נראה לי שהפתרון הטוב יותר זה שתתחיל לחפש מפיק ארועים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...