Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע, מערכת קירור, מערכות דלק, מערכת הצתה: "בית מסנן רועש, מעיכות במיכל הדלק"

שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקון פגיעה מאחור כיפופים וגשר לפח אחורי וחלודה פגיעות פח ופגמים בצבע וחלודה נזקים לפגושים.

מערכת בלמים: רפידות בלם שחוקות

צמיגים: צמיגים אחוריים שחוקים רעידה/ סטיות בצמיגים

הערות כלליות: ביטנות גלגלים ומגינים בתחתית פגומים.

מה אתם אומרים על הבדיקה?? מה הכוונה בית מסנן רועש? כדאי לקנות את הרכב? כדאי לצבוע את החלודה?

פורסם

הרוב זה כסת"ח. בית מסנן רועש - שטויות. מעיכות במיכל הדלק - אם הוא יושב למטה כנראה שזה משפשוך מדרכות. לבדוק במוסך שאין חשש לשבר.

הייתה תאונה קלה מאחור, לא רצינית במיוחד. צריך כנראה להחליף רפידות בלם וצמיגים אחוריים ולעשות איזון גלגלים ואולי כיוון פרונט.

ביטנות גלגלים זה החלק הפנימי של בית הגלגל. הוא אמור להיות מכוסה בפלסטיקים או גומי ואלו כנראה פגומים - זה לא רציני.

חלודה - לגשת לפחח לבדיקה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי אפשרות לקחת את הרכב לבדיקה אני קונה את הרכב מאוויס והמוכר שאל אותי אם אני רוצה לצבוע את המכסה מנוע בגלל החלודה...הוא אומר שלא כדאי לי כי העניין הוא שהרכב כולו מקורי וחבל לצבוע את כל המכסה מנוע בגלל כמה טיפות...השאלה היא האם הוא מנסה לחסוך בעלויות התיקון או שכדאי לצבוע?

*לפי הבדיקה, אין צורך להחליף גלגלים קדמיים? לפי היסטוריית הטיפולים של הרכב הצמיגים הוחלפו באוגוסט 2008

פורסם

תבדוק את הצמיגים טוב טוב,אני במקומך(אם תקנה) הייתי שם רביעייה חדשה איכותית בשביל השקט הנפשי - אבל זה רק אני ;)

בקשר למכסה מנוע - אל תצבע,אחרת יהיו לך הבדלי צבע בין המכסה לשאר הרכב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היי יסמין.

אני מכיר את רכבי דייהטסו מקרוב.

תני לנו עוד פרטים:

שנת הרכב המחיר הנדרש נפח מנוע(1000 או ?1300 )

ידיים -כמה ? פרטיות? ליסינג? השכרה?

אחרי פרוט זה אוכל להשיב.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

דייהטסו סיריון 2007 מהשכרה יד 1 (אוויס) עם 80000 ק"מ נפח מנוע 1300. אני יודעת שבאופן כללי לא כדאי להתקרב לרכבים מהשכרה אבל הרכב הזה יחסית שמור.... :roll:

פורסם

אל תקני את הרכב לפני שתקחי אותו לבדיקה מטעמך. אין דבר כזה "אי אפשר לקחת לבדיקה", יש "המוכר לא רוצה שתקחי לבדיקה".

חלודה היא לא משהו שצריך לראות ברכב ממודל 2007, גם אם היא קלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יתקן את עצמי: הבדיקה שהוספתי כאן היא בדיקה מטעמי, יחד עם זאת אני לא יכולה לקחת בעצמי את האוטו לבדיקה אצל פחח משום שכל התיקונים מתבצעים דרך אוויס. המוכר שאל אותי אם ברצוני לצבוע את כל המכסה מנוע והוא אומר שלא כדאי לי כי זה עלול להיראות בעתיד לא טוב.

מדובר בטיפות זעירות של חלודה על המכסה מנוע.. ממה זה יכול לנבוע?

פורסם

80000ק"מ זה ה-מ-ו-ן ל2007. נראה לי שמי שנהג בו חשב שזה דיזל-עבודה או משהו בסגנון.

אני מקווה שמורידים לך סכום נכבד ביותר מהמחירון בעקבות זה (אם את קונה בכל זאת את הרכב הנ"ל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה באמת המחיר שמציעים?

כמו שאמר ההוא עם הפולו :-), 80000 ק"מ זה זה כמעט פי שלוש מק"מז' "הגיוני נקרא לו ככה (אם לחשב לפי בערך 15 לשנה) מה שעומר שזה המווווון (וזה לא חול במקלדת, זה באמת המון)

ועוד השכרה.. את באמת רוצה להתעסק עם זה אחרכך?

ולפי מה הסקת שהרכב שמור?

ובקשר לחלודה, זה כנראה בגלל שטיפות מרובות במכונה או בשטיפות "ידניות" (מטאטא) שמעלימות כל זכר לווקס ושכבת מגן של הצבע, דבר שבתורו גורר הופעת בועות חלודה בדיוק כמו אלה על מכסה המנוע של הסיריון שלך

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שטיפה עם מטאטא או במכונה לא תגרום לנקודות חלודה. במקרה הגרוע זה יגרום לשריטות קטנות בצבע או לשחיקה של שכבת הלכה החיצונית. חלודה לא צריכה להופיע. שימו לב שיש גם סימנים חלודה באזור הפח האחורי, זאת לא הזנחה/חוסר בשטיפה.

לדעתי הרכב הזה דורש הורדה משמעותית ממחיר המחירון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...