Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :

יש לי הצעה לרכישות רכב ליסינג יונדאי אקסנט שנת 2008 יד 1 עם 20 אלף קילומטר.

הוא מספר שרכב פגע בו מאחור - אין פגיעה בשאסי ולא החליפו חלקים - אבל כן היה תיקון פחחות של חלק מהתא מטען שנפגע.

הוא דרוש 62 אלף שח.

אמשח לכל חוות דעת שלכם.

האם המיר הוא טוב ?

מה צריך לבדוק ?

האם כדאי לקחת רכב כזה עם תאונה ?

בתודה מראש

פורסם

המחיר מעולה , בדוק אתה במכון בדיקה שאין פגיעות או תקונים בקורות שלדה אחורה או בקצה שלדה.

חשוב לפני שתקנה...בדוק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בהמשך לנאמר ע"י ברזילי - טוב שהמוכר מיידע אותך על התאונה. אם לדבריו אין פגיעה בשלדה -

בקש ממנו להתחייב על כך בבדיקה. אם לא יסכים - עבור הלאה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לקבל חוות דעת מקצועית (לא בפורום) ובמקרה ויש ירידת ערך באחרוזים, לבדוק מול שמאי רכב מוסמך כמה % בדיוק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש לקבל חוות דעת מקצועית (לא בפורום) ובמקרה ויש ירידת ערך באחרוזים, לבדוק מול שמאי רכב מוסמך כמה % בדיוק.

הוא אמר לי שהוא משלם את הבדיקה אם יש בעיה בשאסי, גיר, מנוע

ואם יש בעיות קטנות הוא יוריד מהמחיר.

אשמח אם תוכל להפנות אותי למישהו שנותן חוות דעת מקצועית בתשלום

או לחלופין האם יש שירות כזה של חברי הפורום שמצטרפים בתור "מומחים בעלי שם" לבדיקת הרכב עם הקונה בתמורה לשכר טירחה ?

בתודה מראש

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה מפורום שיעשה?

קח את עצמך גש למכון בדיקה לפני קניה עם האוטו,עם כתב התחייבות של המוכר שאין שום פגיעה בשילדה או/ו בקורות רוחב שקשורים לקצה שלדה,וחסוך זמן מלשאול פה בפורום,כי אף אחד לא יכול לדעת בודאות חוץ ממכון בדיקה שירים את האוטו ויבדוק מלמטה,אם באמת יש פגיעה בשלדה או בקצה שלדה תבקש שיחזיר לך את עלות הבדיקה אם תתבע בבית משפט לתביעות קטנות על רמאות ושקר,ותחפש אוטו אחר.

במידה ואכן אין פגיעה בשלדה או קצה שלדה,תשאל במכון הבדיקה מה רמת התאונה שעבר האוטו האם היא בעלת משמעות קטנה?שולית?בינונית? או גבוהה? ולפי כך תוריד לפי המחירון(אגב אתה תראה את זה גם כן בתופס הבדיקה).

אם תשאל אותי,וזאת הדעה שלי,אני לא קונה אוטו שהיה ליסינג לא משנה מה המחיר וכמה שהוא שמור,כי הם מתוחזקים בצורה הכי קמצנית שיש,בכדי לחסוך,עם שמן וחלקים תחילפיים זולים סינים במיוחד.

כבר נכויתי פעמיים מרכבים מליסינג,אני לא מציע לך לפול בפח אתה לא תצא מהזנק והאוטו יעלה לך תיקונים יותר מהמחירון,בנתיים אני נוסע על אוטו פרטי עם 285000 ק"מ שנת 92 עשה לי שתי בעיות קטנות של בלאי שעלו לי ביחד 595 שקל,והמאזדה לאנטיס שהיתה לי לפי כן היה מליסינג עם 145000 ק"מ שנת 99 עשה לי 6 חודשים שכל הנזק עלה לי יותר מ8500 שקל ועוד לא סיימתי,היתה עוד פעם בעיית נזילה ובעיה במזגן וכו... ,מליסינג הבעיות פשוט מאוד לא נגמרות לכן מכרתי אותו מהר.

בהצלחה.

פורסם
אני לא מבין מה אתה רוצה מפורום שיעשה?

קח את עצמך גש למכון בדיקה לפני קניה עם האוטו,עם כתב התחייבות של המוכר שאין שום פגיעה בשילדה או/ו בקורות רוחב שקשורים לקצה שלדה,וחסוך זמן מלשאול פה בפורום,כי אף אחד לא יכול לדעת בודאות חוץ ממכון בדיקה שירים את האוטו ויבדוק מלמטה,אם באמת יש פגיעה בשלדה או בקצה שלדה תבקש שיחזיר לך את עלות הבדיקה אם תתבע בבית משפט לתביעות קטנות על רמאות ושקר,ותחפש אוטו אחר.

במידה ואכן אין פגיעה בשלדה או קצה שלדה,תשאל במכון הבדיקה מה רמת התאונה שעבר האוטו האם היא בעלת משמעות קטנה?שולית?בינונית? או גבוהה? ולפי כך תוריד לפי המחירון(אגב אתה תראה את זה גם כן בתופס הבדיקה).

אם תשאל אותי,וזאת הדעה שלי,אני לא קונה אוטו שהיה ליסינג לא משנה מה המחיר וכמה שהוא שמור,כי הם מתוחזקים בצורה הכי קמצנית שיש,בכדי לחסוך,עם שמן וחלקים תחילפיים זולים סינים במיוחד.

כבר נכויתי פעמיים מרכבים מליסינג,אני לא מציע לך לפול בפח אתה לא תצא מהזנק והאוטו יעלה לך תיקונים יותר מהמחירון,בנתיים אני נוסע על אוטו פרטי עם 285000 ק"מ שנת 92 עשה לי שתי בעיות קטנות של בלאי שעלו לי ביחד 595 שקל,והמאזדה לאנטיס שהיתה לי לפי כן היה מליסינג עם 145000 ק"מ שנת 99 עשה לי 6 חודשים שכל הנזק עלה לי יותר מ8500 שקל ועוד לא סיימתי,היתה עוד פעם בעיית נזילה ובעיה במזגן וכו... ,מליסינג הבעיות פשוט מאוד לא נגמרות לכן מכרתי אותו מהר.

בהצלחה.

כל מה שאתה כותב הוא רלוונטי גם כמדובר ברכב שנת 2008 עם 20 אלף קילומטר ?

לגבי "מה אני רוצה מהפורום" - רוצה לדעת אם יש עוד דברים שאני צריך להיזהר מהם - ביחוד שלדבריו הוא טס לחול עוד שבועיים ?

תודה

פורסם

זהירות! משהו לא מסתדר בפרטים שנתת עד כאן.

אם הרכב יד ראשונה מליסינג, אז מי טס לחו"ל בעוד כמה שבועות? הבעלים של חברת הליסינג?

אם הרכב אצל אדם פרטי, אז כנראה שהרכב כבר לא יד ראשונה. אם הרכב הגיע לסוחר, כנראה שיש סיבה כלשהיא בגלל העדיפה חברת הליסינג לא למכור את הרכב בעצמה ולהעביר אותו לסוחר. רכבים טובים ברוב המקרים נמכרים ישירות אצל חברות הליסינג ולא דרך סוחרים למינהם.

מילת המפתח כאן היא סבלות ובדיקה. אם אתה שואל אותי, אז במקרה כזה מעבר לבדיקה הרגילה במכון בדיקה הייתי עובר גם אצל פחח שמתמחה בתיקון תאונות כאלו ומבקש חוות דעת על מצב המרכב והשלדה של הרכב. בהתאם לתוצאות אפשר להחליט מה המחיר המתאים לרכישה של רכב כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא לקנות. זה ליסינג, זה יונדאי ועוד עם מכה מאחורה!

למה לקנות מליסינג? מה חסר יונדאי בשוק?

אף פעם לא הבנתי את האנשים שקונים מליסינג או במגרש, עובדים עליכם בעיניים ואתם משלמים על זה.

פורסם

יש פתגם ידוע אם זה עושה קול של ברווז הולך כמו ברווז ונראה כמו ברווז זה ברווז.

ליסינג הוא בד"כ ל 3 שנים אתה תהיה יד שלישית אלא אם המוכר הוא חברת הליסינג, ואם זה חברת הליסינג מה היא צריכה מתווך באמצע.??

אם מדובר בליסינג שהרכב רשום על שם בעליו זה דבר אחר, תבדוק, ותראה אם השימוש היה של אדם פרטי או עבור עסקו /חברה שלו.??

"התאונה" לדבריו כלום , לך תדע מה יש באמת, אבל אם יש שסי ..יד ראשונה אמור לדעת אם יש לו פגיעה בשסי.??

נוסע לחו"ל??

20000 ק"מ בליסינג אחרי שנתיים??

ככל שהמחיר יותר אטרקטיבי ככה יש לבדוק את הרכב ביותר עיניים.

אישית אני לא מתקרב לרכב הזה, וזו המלצתי גם לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדכון מהשטח.

מתברר שהבחור הוא סוחר (הוא פירסם עוד רכב וגם אשתי עשתה לו שיחת מתחזה ומסר פרטים אחרים)

אבל ...

הוא עדיין מתחייב בבדיקה - מה דעתכם האם לבדוק את הרכב בבדיקה ואם הכל בסדר לקנות ?

או בגלל שהוא שקרן פתולוגי הוא עוד איך שהוא יפיל אותי בפך ?

בתודה

פורסם
עדכון מהשטח.

מתברר שהבחור הוא סוחר (הוא פירסם עוד רכב וגם אשתי עשתה לו שיחת מתחזה ומסר פרטים אחרים)

אבל ...

הוא עדיין מתחייב בבדיקה - מה דעתכם האם לבדוק את הרכב בבדיקה ואם הכל בסדר לקנות ?

או בגלל שהוא שקרן פתולוגי הוא עוד איך שהוא יפיל אותי בפך ?

בתודה

התשובה בגוף השאלה.

לברוח, כמה שיותר מהר.

פורסם

שיתחייב לעצמו בבדיקה.

יפה שעלית על זה. אם הסוחר נתן פרטים שונים לאשתך - להערכתי הוא כבר "שרוף", ואין להאמין לו.

עבור לרכב הבא.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...