Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת, כמה אפשר לשאול, וכמה אפשר למשוך את הבעיה ולא להנות מפעולת מנוע חלקה?

בגדול, לפי שידוע לי (ויתכן ואיני מדייק) , כאשר הפולי זורק בדגמי מנוע אלה, הרי שהוא מותקן על מין משכך גמיש יחסית לברזל, שכאשר יעילותו נפגמת, מגיעה תוצאה כזו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

דני,במקרה הזה אתה לא מדייק

בקאפה אין משכך גומי,יש 3 גלגלות שמורכבות אחת על השניה ואחר כך את השינן של החיישן שגם הוא עשוי מתכת עבה,כל הדבר הזה שוקל 4 וחצי קילו, וזה מעקם את קצה גל הארכובה,אתה יכול לתאר לעצמך איך נראת משקולת של 4 וחצי קילו לא מאוזנת ב5 וחצי אלף סיבובים לדקה.

אורן

פורסם

תודה על העדכון אורן.

לא אוכל תמיד לדייק במאת האחוזים. התעסקתי לא מעט עם הזיופים ברכבים האלה, תמיד יצא מעולה. בפעם אחת שהיתה פחות קלה, התייעצתי עם מכונאי של פיאט לנצ'יה, שטען שבמוסך המרכזי, היתה אחת כזו, שזו היתה הבעיה שלה..

לכן במקרים כאלה שאני מסתמך אף קלות, על נתונים של אחרים, אני מסייג את דברי כפי שסייגתי:

... לפי שידוע לי (ויתכן ואיני מדייק) , כאשר הפולי זורק בדגמי מנוע אלה, הרי שהוא מותקן על מין משכך גמיש יחסית לברזל, שכאשר יעילותו נפגמת, מגיעה תוצאה כזו.

דני

בכל אופן, תודה על ההבהרה!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...