Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולו גירסת ה- 100 כ"ס, והסיוויק (אמרו לי) גירסת ה- 90 כ"ס,

שתיהן ידניות, מנוע 1400, שנתונים 97-99 +-.

מה אתם אומרים מבחינת: מראה, שוק, אחזקה, דלק, שוק, מרווח פנימי, וכל זה?

אשמח לתשובות בנושא,

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
הפולו גירסת ה- 100 כ"ס, והסיוויק (אמרו לי) גירסת ה- 90 כ"ס,

שתיהן ידניות, מנוע 1400, שנתונים 97-99 +-.

מה אתם אומרים מבחינת: מראה, שוק, אחזקה, דלק, שוק, מרווח פנימי, וכל זה?

אשמח לתשובות בנושא,

תודה.

מבחינת מראה ההונדה פוזה של ערסים הפולו מעודנת ולא כל כך בולטת, השוק של שניהם הוא שוק טוב ועל שניהם דורשים מעל מחירון בד"כ אבל הוונדה יהיה קשה מאוד למצוא שמורה, האחזקה של הפולו תהיה יקרה יותר אבל אני בספק אם באמת ההונדה תספק לך אמינות יפנית אמיתית כיוון שהיא זקנה כבר ועברה כנראה איזה 5 ידיים אצל אנשים שלטפל באוטו אצלם זה לשטוף אותו פעם בשבוע, מבחינת תצרוכת דלק אני לא יודע נתונים ספציפיים אבל בשני המקרים היא תהיה די זהה כמובן במידה ומדברים על הגרסא הידנית של הונדה. מבחינת פנים ההונדה תהיה קצת יותר מרווחת. מבחינת כל זה הפולו הרבה יותר מאבוזרת: צמיגים חתך נמוך וגאנטים, סאנרוף,ומבחינת בטיחות. אני הייתי בחיפושים באותו תקציב לפני 5 חודשים ובדקתי כמה פולואים וגם האצבק אחת יכול להגיד לך שלמצוא הונדה נורמלית במחיר נורמלי וידנית ייקח לך המון זמן לפולו שוק יותר רחב והיא עולה על ההונדה בכל הבחינות לדעתי , אני הייתי הולך על ה-16V (אם המוכר לא היה דופק לי ברז...).

פורסם

אני מכיר את 2 הרכבים טוב מאוד ויכול להשוות לך.

מרחב פנים: ההונדה לוקחת ובגדול! המרווח מאחור בסיוויק פשוט מצויין בניגוד לפולו שמאוד צפופה.

כח: הרכבים די דומים (הפולו קצת יותר זריזה) וזה כבר תלוי במצב האקזמפלר הספציפי, כך בחשבון שההילוכים בפולו מאוד קצרים ובשיוט על 100 אתה על סל"ד גבוה.

צריכת דלק: ההונדה יותר חסכונית בערך ב20% בממוצע אבל שוב זה כבר תלוי באקזמפלר שתקנה.

איבזור ואיכות חיים: פה ההפתעה הגדולה! איכות החומרים בהונדה ברמה הרבה יותר גבוהה מהפולו.

כנ"ל גם איכות ההרכבה. עיצוב הפנים משעמם בשתיהן. הכיסאות הקידמיים בפולו הרבה יותר טובים מאשר בהונדה שלטעמי ממש לא נוחים.

מבחינת איבזור לפולו חלון גקג ידני בעוד שאם תמצא הונדה עם גג הוא יהיה חשמלי. בהונדה לא תמיד יהיו כריות אוויר וABS, גם בפולו יש אבל אני לא יודע עם בכולם (בהונדה זאת אופציה).

אמינות: מסקר מקיף של 4 הונדות מול 3 פולו 16V (אצלי ואצל חברים קרובים) יצא שההונדה אמינה משמעותית מהפולו.

בהצלחה בקניה.

קח בחשבון שאת שניהן יהיה קשה מאוד למצוא במצב סביר וכניראה שתפגש עם הרבה נבלות עד שתמצא את הכלה המאושרת!

אל תיתיאש.

• תוכן חדש...