Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מערכת פאנל 6950 פיונר קומפוננט קידמי של מורל פולס הדגם הפשוט מאחורה פיונר 400 ואט עליהם מגבר 1600 של פולס האודיו וסאב קיקר ועליו מונבלוק של גנסן

הקומפוננט איכזב אותי מאודד התבאסתי לא שומעים ממשהו בכלל ציפיתי להרבה יותר הטוטרים סתם צורמים ולא מועילים אז החלטתי שאני מוכר ואני קונה משהו יותר איכותי דרך אגב ששמעתי אותם הם נשמעו לי סבבה הכיונים במערכת מכוונים הכי טוב שיש ועדין אני לא מסופק

בבקשה תמליצו לי על משהו טוב ואיכותי

תודהה

פורסם

לא נראה לי שאתה תשים 1400K על סט קומפוננט מהסיבה הפשוטה עדין לא ייצרו אחד שיגיע לסכום הזה

הסכום שלך הוא 1.4K =1400 שח

אתה יכול לשמוע את ההי אנרג'י, פוקל וי 2 , מורל דוטק אובישן, וכו

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?

איזה רכב?

יש איטום?

אני מאמין שאם כיוון נכון אתה תצליח להפיק הרבה יותר ממה שאתה חושב מהפולס שיש לך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הרוב מזרחית אבל גם היפ הופ וטראקים כדאי להשקיע בקומפוננט או שעדיף לנסות ולשחק עם הכיוונים

אני עכשיו עם סובארו אימפרזה 96 בלי איטם ובלי כלום אבל בקרוב עובר לאימפרזה 202 ששם כבר אני ישקיע על קבל וכל זה

פורסם

הסט הזה יכול להסתדר עם סגנונות המוזיקה שאתה שומע אני אומר צריך להשקיע יותר מ5 דקות בכיוונים ולהשקיע גם בצריבת דיסקים איכותיים כידוע מוזיקה מזרחית לרוב באיכות בנונית ומטה לכן שווה להשקיע על הורדת שירים כמו שצריך וצריבה איטית ואיכותית רצוי גם לא MP3 אבל כל אחד ומה שהוא רוצה\צריך\אוהב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...