Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 6 שנת 2006 מנוע 2000,

קניתי אותה לא מזמן מיד שניה עם 44 אלף קילומטר, הבדיקה יצאה מצויין הכל מצויין,

עוד 1000 קילומטר יש טיפול, זה הגיוני שחסר ממש ממש ממש מעט שמן נכון?

ואם כן, אנחנו נוסעים ממש מעט ככה שיש עוד קצת זמן עד הטיפול, חשבתי אולי להוסיף קצת שמן,

איזה שמן נוסיף וכמה?

תודה מראש,

פורסם

כאשר אתה אומר שחסר מעט שמן חשוב לדעת מהי נקודת הייחוס שלך - האם אתה מתכוון שהמדיד מראה מעט מתחת למקסימום או מעט מתחת למינימום?

גובה השמן צריך להיות בין המינימום למקסימום.

במידה והמדיד מראה מעט מתחת למקסימום, אין צורך להוסיף כלום.

פורסם
חשבתי אולי להוסיף קצת שמן,

איזה שמן נוסיף וכמה?

כאשר תחליף את השמן בטיפול תבקש שישאירו לך מיכל עם קצת מאותו השמן להוספות, תשמור אותו בבית.

אני מבין שהרכב עדיין באחירות, אך אם תהיה לך אפשרות בחירה הייתי ממליץ על שמנים האלה למאזדה שלך:

1) MOTORCRAFT 5W/30 חצי-סינטטי במיכל האדום

2) MOBIL SUPER FE 5W/30 חצי-סינטטי

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מתחת למינימום זו בעיה אמיתית. אתה חייב להוסיף שמן ללא דיחוי!

אחרת, תיפרד לשלום מהמנוע.

תבדוק נזילות מתחת לרכב , או באיזורים שונים בתא המנוע. ייתכן ויש נזילה.

כמו כן, הרגל את עצמך לבדוק שמן מים ושאר מדדים לפחות אחת לשבוע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

להוסיף מיד שמן אבל מיד!

חסר לך בערך כרבע-חצי ליטר שמן.

קנה שמן בצמיגות 5W30 מחברה מוכרת והוסף.

אסור שהיהיה מעל קו הF במדיד ואסור שיהיה מיתחת לקו ה L האחרוןבמדיד.

אני במקומך הייתי נוסע עם מונית ליקנות שמן ואז מוסיף.

במצב כזה לא הייתי נוסע ברכב.

אגב לא יקרה כלום אם תקדים כבר עכשיו את הטיפול זה דווקא טוב להקדים טיפולים.

אתה מוזמן למועדון מאזדה ספיד(בחתימה) תוכל להתייעץ גם שם.

פורסם

בהחלט לא מסוג המכוניות שידועות בצריכת שמן ולו מינורית. כשלב ראשון להסתכל טוב טוב מתחת למנוע ולנסות לאתר משהו. נראה לי שהסיכוי שמנוע זה יאכל שמן שואף לאפס ועל כן סביר שאם יש משהו הוא חיצוני. אגב מתי בפעם האחחרונה בדקת שמן והמצב היה שונה? ועוד אגב אחד, האם בטעות בדיקת השמן נעשתה שלא על מישור או זמן קצר לאחר כיבוי המנוע?

פורסם

יכול להיות שזה הגיוני הצריכת שמן הזאת, בכל אופן אני הייתי הולך למוסך המרכזי ומראה להם את צריכת השמן רק מכיוון שיהיה כתוב אצלם במחשב שבתקופת האחריות היית צריכת שמן כזאת.

במידה והתופעה תחזור אז הם יתחילו לטפל בה באופן מיידי.

מדדת שמן כאשר האוטו היה קר או שמדדת את השמן לאחר נסיעה?

האם מדדת במישור ?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מדדתי שמן במישור, וישר בבוקר כך שהרכב היה קר, לאחר מכן בדקתי שוב מספר פעמים כדי לוודא שאכן חסר, וחסר.

פורסם

אתה לא מציין מתי לפני כן בדקת שמן ומה היה המצב. הנתון של תוך כמה זמן (יותר נכון תוך כמה ק"מ) ירדה ב-X כמות השמן הינו החשוב ביותר.

• תוכן חדש...