Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer או Clarion?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קיבלתי תשובה על השאלה הקודמת שלי. אז אני קצת ממקד אותה..

בתקציב של עד 800 שקל, מה עדיף - מערכת עם MP3 של Pioneer או Clarion?

מחיפושים באינטרנט קיבלתי רושם שה-Clarion משקיעים פחות במראה ויותר בצליל, וזה יותר חשוב לי.

מה אתם אומרים?

פורסם
:lol: אתה פותח מלחמת עולם.

בכל מקרה לדעתי ה- CLARION.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=578133

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=578134

הפשוט אם אתה לא מוסיף מגבר

והמשוכלל יותר אם אתה כן

הבחור רשם עד 800 שקל !!

השאלה היא מה חשוב לך ?? המראה או האיכות ? הקלריון נחשבים בעלי צליל מעט טוב יותר מהפיוניר אבל מה שלפיוניר יש את המראה היפה יותר , שלא תבין לא נכון בשני החברות האיכויות מעולות.

כמו כן יש במכשירים עוד כל מיני פונקציות וכניסות/יציאות זה תלוי בידיוק מה אתה מחפש .

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין בצליל של קלריון לפיוניר,

אבל אכן המכשירים של פיוניר יפים יותר. ואם יותר פיצ'רים ושטויות.

השאלה מה חשוב לבחור ששאל? צליל או תצוגות?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה רע בצליל של פיוניר? חוץ מהעובדה שמדי פעם הם מתבלבלים בהלחמות של היציאות:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צליל של פיונר לא רע בכלל ובמיוחד למחיר שלהם ,תבדוק גם קנווד הם גם נמכרים עם אחריות של 4 שנים.

פורסם
מחיפושים באינטרנט קיבלתי רושם שה-Clarion משקיעים פחות במראה ויותר בצליל, וזה יותר חשוב לי.

התכוונת מחיפושים בפורום אודיו של carsforum.

משום מה הפורום הזה הוא המקום היחיד בעולם בו טוענים שלפיוניר יש צליל נחות \ חנוק \ קר \ עלוב \ צורם ביחס למכשירים המתחרים מבית אלפיין או קלריון.

אני לא אביע את דעתי האישית, רק קח בחשבון שבתקציב של עד 800 שקל לא תקבל "איכות" מאף אחד מהיצרנים. זה סכום נמוך יחסית וניתן לקנות בו מכשירים פשוטים עד בינוניים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין בכלל השוואה.

המכשיר הפשוט ביותר של קלריון נשמע הרבה יותר טוב מרוב המכשירים של פיוניר.

הצליל של פיוניר בנוי לאנשים שמחפשים רושם ולא אמינות למקור.

תקנה את ה 266 או 366 ותבלה.

פורסם

ברמות הנמוכות עדיף לך את הפיוניר מסיבה שברמות הנמוכות אתה תקבל איכות שמיעה כמעט אותו דבר מהמכשירים הללו בשמיעה של קבצי MP3, לעומת זאת בהשקעה של כסף נוסף ועליה ברמה העדיפות היא לקלריון עקב מנגנון הADF שלהם שמפנח את תדרי הMP3 וגורם לשיפור מאד יפה בשמיעה.

ודבר נוסף אל תסמוך רק על דעות מספיק אנשים נפלו מדות בפורום הזה כמו שאיתמר אמר רוב הפורום אם לא כולו אנטי פיוניר. תיקח את ההצעות שקיבלת ותשמע מכשירים אצל אנשים או אצל חברי פורום שברשותם מכשירים ברמות הנ"ל

פורסם

השאלה מה חשוב לבחור ששאל? צליל או תצוגות?

כתבתי - איכות צליל.

ב800 ש"ח אין מה לחפש אצל קלריון , ולכן יש לך או פיוניר או את הפאנסוניק 5301 או בתוספת מחיר את ה5401

למה? עכשיו הכנסת גם את Panasonic למשוואה. :)

שורה תחתונה, אני מחפש את הצליל הכי איכותי (מ-MP3, דיסק רגיל ורדיו) במכשירים הפשוטים. איפה אני אמצא אותו?

פורסם

אני לא אנטי פיוניר בגדול הם אחלה חברה, אני מדבר אבל מנסיון.

היה לי את הסדרה 7 שלהם 7750 ועברתי ממנו לסדרה 6 של קלריון ה-646 המפורסם ופתאום שמעתי צלילים שלא ידעתי שהמערכת שלי מסוגלת להוציא,

וההבדל היה עצום שאפילו חברה שלי שאין לה מושג במערכות שמה לב להבדל בין השניים

אז זה לא דברים שבאים מהאויר יש בסיס לעניין הזה של הבדלי האיכות.

אבל מצד שני התצוגה של הקלריון עלובה כמו מכשיר מזוייף לא שאותי זה כל כך עניין,כי הייתי מרוצה מהסאונד.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אנשים גם אני צריך לקנות רדיו דיסק ואני לא יודע מה לבחור

1.פיוניר 6950

2. קלריון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400884

מה יותר טוב מבחינת הצליל?פחות חשוב לי המראה!

דרך אגב זה למגבר jbl755.6 שמחובר לסט קומפוננט דוטק מקדימה וסט קופמוננט פולס מאחורה(שניהם 6.5) ובמובן סאב 12 300 וואט של jbl.

אז מה עדיף יותר?זה חשוב אני כבר רוצה להזמין.

• תוכן חדש...