Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer או Clarion?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבתי - איכות צליל.

למה? עכשיו הכנסת גם את Panasonic למשוואה. :)כי אישית אני לא אוהב את הפיוניר

שורה תחתונה, אני מחפש את הצליל הכי איכותי (מ-MP3, דיסק רגיל ורדיו) במכשירים הפשוטים. איפה אני אמצא אותו?

ולאיתמר אני מציע שלא תחפש רק בטק אודיו אלא בפורומים אחרים , ואתה תראה שמה שחוזר אצל כול אלו שמדברים על זה זה המילה THIN (לא יודע לתרגם במדוייק) . אז צא מהסרט הזה שזה לא נכון

בברכה יהודה

פורסם

שני דברים יש לי להגיד לך דבר ראשון אל תתיחס למה שARIEL SQ אמר כי הוא השווה בין שני מערכות שלא בתקציב שלך אז לARIEL SQ תקרא את השאלה ואז תכווין את הבן אדם כי דברים כאלה גורמים לטעויות אין להשוות בין הרמות הגבוהות של החברות לרמות הנמוכות בתקציב של עד 800 שקל פיוניר יהיו עדיפים לעומת זאת בתקציב של 1000 ומעלה קלריון כבר מתילה לעלות על הפיוניר עקב שכבר אתה נכנס לסדרת הPROAUDIO שלהם ולמכשירים עם פיצרים כבר שאין ברמות הנמוכות.

דבר שני לVAROY הקלריון 755 הוא דגם משנת 2005 אשר מכיל בתוכו רק פילטר לתדרים נמוכים ועוד פיצר נוסף שזה ADF לשיפור האיכות של קבצי הMP3 מעבר לזה עם הדגם הוא 755MC אז בנסף למה שכתבתי את מקבל אפשרות של הקלטה מדיסקים מקורים לHU עצמו מכיוון שמכילה כרטיס זכרון פנימי לא זוכר איזה גודל...

אם להשוות בין הפיוניר 6950 ל 755 אני חושב שהקלריון בחינת צלילים ואיכות עולה בהרבה על הפיוניר לעומתת זאת תצוגה ופיצרים הפיוניר תיקח אבל שוב משהו בא על חשבון משהו אחר קלריון החליטו ללכת על איכות וויתרו על היופי והפיצרים לעומת זאת פיוניר ההפך

פורסם
ולאיתמר אני מציע שלא תחפש רק בטק אודיו אלא בפורומים אחרים , ואתה תראה שמה שחוזר אצל כול אלו שמדברים על זה זה המילה THIN (לא יודע לתרגם במדוייק) . אז צא מהסרט הזה שזה לא נכון

יהודה יקירי, אני לא חי בשום סרט.

בארץ שלנו יצא לפיוניר שם רע כאילו זאת החברה הכי זבל'ה בעולם.

כאחד בעל נסיון עם שלושה מכשירי פיוניר (+אחד ששכב בבויידם) יש לי רק דברים טובים לומר על המכשירים.

כן, ברור שהסאונד שצורם שיצא מה 1500 (שיבדל"א) היה צורם ומגעיל, אבל לעומתו גם ה 9650 וגם ה 880 הם עולם אחר לגמריי. אין שום בעייה עם העומק, רוחב או כל תיאור ציורי אחר של הסאונד.

אבל זה בסדר, אנחנו עדר, מאזדה זה טוב כולם יקנו מאזדה.

אני מציע לך לצאת החוצה מהבועה שאתה חי בה ולהתחיל לשמוע גם מערכות לרכב, לא רק מה שרשום שחור ע"ג HTML בקארספורום.

משום מה כשאני ערכתי חיפוש בפורומים בחו"ל לגבי איזה הד-יוניט טוב אפשר לקנות, מצאתי הרבה המלצות על פיונירים למיניהם.

ולא, לא רק טוק אודיו כי אם גם אליט קאר אודיו וקאר סטריאו.קום, ששני האתרים הנוספים שציינתי הם להערכתי הכי מקצועיים וגדולים ברשת בשפה האנגלית.

מוזר, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...