Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הסבה של 406COUPE לפרארי 360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה לכם פרוייקט extreme tuning - הסבת טרקטור לב.מ.וו. 740I :lol: :lol: :lol::twisted: :

04_trashcars_67866.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מלא בודי קיטים למיאטות שנותנים להם מראה של פרארי, סטון מרטין, AC קוברא וכו וכו'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני מסכים. רפליקות זה דבר מטומטם. למעט סוג אחד בלבד:

הסוג שבו אתה בונה את הרכב מחלקים מקוריים. זה נחשב לרפליקה כי לא המיפעל בנה את הרכב, אבל זה אותו הרכב.

מה רע לקנות מפרוקיות (בחו"ל מן הסתם)חלקי פרארי שמצאו את מותם ולהרכיב אחת "חדשה"?

בכל מקרה מאחר ולא שמעתי אפילו על מיקרה אחד שכזה אני כניראה מדבר שטויות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש מקרים כאלו, בעיקר רפליקות של פרארי 250GTO.

לא מעט פרארי משנות השישים הורדו מהכביש כדי שמחלקיהן יוכלו להרכיב רפליקות של הGTO האגדית.

איך להתייחס לכאלו רפליקות? לא יודע. אמנם לא מדובר פה על חיפושית שהתחפשה לפרארי אבל לדעתי עדיין זה דאווין שאינו במקומו.

אם מדברים על RECREATION זה כבר עניין אחר. אם בן אדם הולך עכשיו ובונה לפי התכניות המקוריות ולפי הSPEC המקורי העתק זהה מכל הבחינות לרכב שהיום אי אפשר להשיג (יש רפליקות AC קוברה ברמה כזו) אז אמנם הוא אף פעם לא יהיה הדבר האמיתי אבל עדיין המכוניות ראויות לכבוד המגיע להן, בייחוד אם הן לא מתחזות לדבר האמיתי גם בסמלים ובלוחיות זיהוי אעלק מקוריות.

• תוכן חדש...