Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הסבה של 406COUPE לפרארי 360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.extreme-sportscars.com/

מדהים פשוט אין לי מילים.

עשיתי חישוב עלויות קטן לפרויקט הזה סתם כדי לראות כמה זה יוצא.

כל החלקים שצריך הכל הכל יוצא 8100 ליש"ט קרוב ל 72 אלף ש"ח

הרכב יש כמה בארץ שנת 99-2000 מחירון 60-70 אלף ש"ח הגענו לבערך 150 אלף שקל הכל בקירוב..

הובלה של כל החלקים לארץ זה עוד 4000 ש"ח

הרכבה מקצועית הלכתי הכי רחוק 40 אלף ש"ח

בקרוב ל 200 אלף שקל יש לכם בערך פרארי 360 :lol:

פורסם

היה פה פעם בעבר אם לא טועה. ואפילו אם מישהו היה חולם לעשות את זה בארץ,לא נראה לי שזה חוקי שינוי מבנה וכאלה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הכי פשוט - להפוך טויוטה MR2 לפרארי 355.

כאן בניו זילנד, אפשר לרכוש MR2 במחירים של 2,000-6,000 דולר ניוזילנדי (6,000-18,000 ש"ח).

מלבישים עליה את הקיט ומקבלים רכב שלא רק נראה כמו פרארי, אלה גם מתנהג יפה (מנוע מרכזי, הנעה אחורית).

בתמונה רואים MR2 עם בודי-קיט של 355.

mr2ferrari355pr5.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היה כבר דיון לא סתם באותו נושא אלא אפילו על אותה חברת קיטים.

הכל תיאורטי, כי שינוי מבנה כזה בחיים לא יאושר בארץ.

לדעתי זה אידיוטי להפליא לקחת רכב מיוחד כמו 406 קופה ולהפוך אותו לרפליקה פאתטית.

פורסם

מי שבאמת ירצה לעשות דבר כזה בארץ יכול גם לחיות אם זה בארץ. לא חסר בארץ מכוניות שעברו שינויים כאלה. הפיאסטה, הטנדר סובארו, המיצובישי לאנסר בתמונה שניראית כמו במוו ויש עוד המון דוגמאות.

e1129535920070110220152cq0.jpg

e1139535920070110220154lz4.jpg

פורד פיאסטה עם פנסים של פונטו ספייס ואודי

dsc00270mc5.jpg

dsc00272yg6.jpg

• אחראי פורום
פורסם

לא יודע לאיזה צד התכוונת , אבל גם קדימה (אולי A4) וגם אחורה זה פנסים של A3, לא פונטו.

צריך להגביל לחלק מהאנשים את הגישה לפיבר כנראה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היה כבר דיון לא סתם באותו נושא אלא אפילו על אותה חברת קיטים.

הכל תיאורטי, כי שינוי מבנה כזה בחיים לא יאושר בארץ.

לדעתי זה אידיוטי להפליא לקחת רכב מיוחד כמו 406 קופה ולהפוך אותו לרפליקה פאתטית.

ה406(קופה) מיוחדת? כאילו אני יודע שבארץ יש אחת או שניים, אבל בצרפת למראה עיניים הן נפוצות.

האם הרכב הוגבל בייצור?

עמרי.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שהרכב נדיר בארצנו הקטנה, ושהוא רכב בעל עיצוב נפלא בפני עצמו (פינינפארינה אם אני זוכר נכון).

אולי בצרפת, בה יש כאלו כמו זבל (נניח) יש טעם לחפש לתת טאצ' אינדיבידואליסטי לקופה. אבל פה? ועוד לשם מה? לשם בניית רפליקה?

לדעתי רפליקה היא דבר פאתטי. פשוט פאתטי. גם אם זו רפליקה עם יכולות דינמיות מצויינות. עצם ההתחפשות למשהו שהוא לא זה עלבון לרכב.

פורסם

אישפוז, אני חושב שהלכת קצת רחוק עם עלבון הרפליקות לתעשיית הרכב.

אני חושב באופן כללי בדומה לך, רפילקה זה דבר עצוב.

כשמישהו לוקח 406 קופה (קדמית V6 3.0) ומלביש אותה כפרארי, זה עצוב בעיני. (מעניין איך הם מרגישים בסוף כאשר הם מגלים שזה לא עוזר "לו" לגדול)

מעבר לזה אני חושב שלעיתים ניתן לעשות שימוש נכון ברפליקה, נניח והיו רפליקה קיט מחיפושית ליגואר Eטייפ, זה לא היה מיוחד?

נניח והיה קיט חיפושית ל300SL גולווינג, זה לא היה מדהים?

עמרי.

פורסם
נניח והיו רפליקה קיט מחיפושית ליגואר Eטייפ, זה לא היה מיוחד?

נניח והיה קיט חיפושית ל300SL גולווינג, זה לא היה מדהים?

מדהים? לדעתי זו זוועה מוטורית ואני לא אתפלא עם זה קיים.

יש רפליקות מחיפושית לAC קוברה וקיטים דמויי פרארי. הם נראים מליון דולר עד שהנהג נכנס ומתניע ואז זה הופך למגוחך ברמות שלא יאמנו.

אני רק מתאר לעצמי את התגובות של אלו שעומדים ליד רכב כזה ומתפעלים ואז שומעים את תקתוק מכונת התפירה הנשמע מאחור. חוץ מלצחוק על הנהג המושפל של הבדיחה המוטורית העצובה הזו אני לא יודע מה הם עוד עושים.

• תוכן חדש...