Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך שיפוץ פורד אסקורט MK1 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת עדכונים הפרונט פורק לגורמים עבר ניקוי חול ונצבע מחדש ,נתפסתי על חם .

שבוע טוב אבי.

tn_אבי.JPG

tn_אבי (1).JPG

tn_אבי (2).JPG

30.jpg

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי ירון ,

כן הכריות חדשות ,היו זרוקות בתא המטען כאשר קיבלתי את האוטו, ורק שפרקתי את הבולמים הבנתי לאן הן מתאימות.

שבוע טוב אבי.

בברכה אבי.

פורסם

היי ירון,

האם אתה צריך תושבות בולמים ? אם כן אז יש אצל חזי דלאל.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני ישדרג בעתיד לדיסק מקדימה אני מחפש דיסקים לקדימה,ירון אתה בטוח שצריך להחליף גם משאבה מרכזית?.

אבי.

בברכה אבי.

פורסם

לדיסקים- צריך להרכיב משאבה עם בוסטר, בהנחה, שבדגם שלך אין אותה במקור. אבל- לא חייבים של ברנדה (ואני לא בטוח, שבכלל מתאים, ללא שינויים)- קיים בוסטר "מקורי" ל-MK1- יושב על מין "מגדל" ונראה הזוי לגמרי, אבל עושה את העבודה, ולי נראה, אם כבר שמים משהו- אז למה לא "מקורי"? -אני חושב, שאלעד (REDROZE) עשה את זה באסקורט שלו. אני אישית אף פעם לא הבנתי את ה"בעיה" להישאר עם הברקסים "המקוריים"- תופים ללא בוסטר: נכון, בהתחלה זה קשה ומפחיד, אבל בסופו של דבר, מתרגלים לזה מהר מאד, וזה ממש לא מפריע- ואני מדבר מניסיון של כמה שנים טובות, ועוד כאשר האוטו הזה היה לי אוטו הראשון, שנהגתי כנהג חדש- ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה! ועשיתי כמה עצירות חרום בחיים שלי עם האוטו הזה.:? אז חברה- לא כזה מפחיד השד, כמו שחושבים עליו!

אני פשוט מאד בעד ה"מקוריות" מוחלטת, כאשר מדובר בפורד אסקורט MK1...:oops:

(לא כך הדבר ברכבי השרירים:twisted::lol: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

על האוטו של אלעד נסעתי והברקס עובד פצצה,לפי מה שהבנתי מאלעד הוא החליף רק את הדיסק ללא תוספת בוסטר או שינוי במשאבה.

אבי.

בברכה אבי.

פורסם
על האוטו של אלעד נסעתי והברקס עובד פצצה,לפי מה שהבנתי מאלעד הוא החליף רק את הדיסק ללא תוספת בוסטר או שינוי במשאבה.

אבי.

אבי, אני ממליץ להחליף גם משאבה ובוסטר של ברנדה, זה מתאים כמו כפפה. במצב הקודם, כאשר עמדתי ברמזור והיה טיפה ירידה, הרגל מתחילה לכאוב ויש צורך למשוך בלם יד. עם הבוסטר הרכב נהפך להיות "מודל 2000". בענין המקוריות, לדעתי האישית אין בעיה משום שהיה גם כזה וגם כזה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
לא חייבים בוסטר לדיסק.

אפילו למכוניות מהירות כמו לוטוס אליס ואפיל יגואר XJ220* אין בוסטר.

*שבזמנה אף הייתה המכונית הסדרתית המהירה בעולם!

גם לאסקורט יש קיט "ספורטיבי" של בלמי דיסק ללא בוסטר אבל....המשאבה המרכזית משופרת והדיסקים יותר גדולים ב 20% והמחיר לקיט בערך 250 פאונד.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

גם בטנק אין בוסטר!:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון, חזרתי עכשיו מביקור אצל אבי , תא המנוע עבר צביעה

נראה כמו מודל 2008 .

צריך להוריד את הכובע אבי אומן.

• תוכן חדש...