Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך שיפוץ פורד אסקורט MK1 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציני - ממש כמו שאני אוהב.

מה אתה מתכוון לעשות עם הדשבורד? ב - ebay ישנם רק המתאימים להגה ימני.

:-) מזאת אומרת פרווה מקדימה ומאחורה:-)

ועכשיו ברצינות אין שום בעייה לתקן את הדש''ב למצב חדש לגמרי, וכשיגיע היום נדאג לזה ונצרף גם אותך אם תרצה.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש באינטרנט גם דש' להגה בצד הנכון, רק שצריך לחפש גרמניה במקום באנגליה.

מזל שאני פתרתי את נושא הדש בורד המזופת. עכשיו תהיה לי הזדמנות לשפץ את הישן המפוצץ.

haters will hate

פורסם

היום הגיעו גומיות לחלונות אחוריים נקנו ב-EBAY ממתין בסבלנות לעוד דברים.

אולי אתם יודעים איפה אוכל למצא בארץ לשמשות קדמית ואחורית עם הפס ניקל או שאצתרך להזמין ב-EBAY .

בברכה אבי.

גומיות לחלונות אחוריים.jpg

בברכה אבי.

פורסם
תודה למגיבים.

כמה זמן ימים יגידו.

לא אני לא פחח במיקצועי ,אבל זה לא ימנע ממני לבצע את העבודה.

הלחמת כסף וטיג בהתאם למיקום וגישה.

בברכה אבי.

אתה יכול להרחיב בנושא ההלחמה, אתה משתמש בבלון חמצן ואציתילן, מה זה הלחמת כסף וטיג?

תודה שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
אתה יכול להרחיב בנושא ההלחמה, אתה משתמש בבלון חמצן ואציתילן, מה זה הלחמת כסף וטיג?

תודה שחר.

חמצן ואציטילן (אפשר גם גז בוטן) זה למעשה הלחמת כסף .

טיג זה ריתוך ולא הלחמה וזאת השיטה היותר טובה מאחר והחימום שלה יותר ממוקד ומונעת חימצון של הפח .

יש מקומות שקשה להכניס את האקדח של הטיג ולכן שם אני משתמש עם הלחמת כסף .

אבי

בברכה אבי.

פורסם

מה היה לנו השבוע.

כנף ימין עברה ניקוי חול וצביעה שכבה ראשונה ביסוד צורב.(תודה ליגאל אשר המליץ) .

מצורפת תמונה של כנף שמאל לפני ניקוי להמחיש את החלודה שהיתה.

תא מנוע עבר ניקוי חול נצבע ביסוד צורב וביסוד פילר .

עדיין לא הוחלט אם לצבוע תא מנוע בשחור מט או להמתין ולצבוע בצבע הסופי של הרכב,מה דעתכם?

כנף ימין צבוע יסוד צורב.JPG

תא מנוע צבוע יסוד1.JPG

כנף ימין לפני ניקוי חול.JPG

כנף ימין לפני ניקוי חול1.JPG

בברכה אבי.

פורסם

עוד פוזה תא מנוע.(נו חייב לכתוב משהו)

תהנו כי לי כואב הגב:wink: .

שבוע טוב אבי.

תא מנוע צבוע יסוד2.JPG

בברכה אבי.

פורסם

מה זה יסוד צורב? ובכלל בגלל הרצון שלי לצבע את סופי, אני מתעניין בשלבים שיש לבצע את הצביעה, מהזרקת החול ועד לגימור הסופי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מה זה יסוד צורב? ובכלל בגלל הרצון שלי לצבע את סופי, אני מתעניין בשלבים שיש לבצע את הצביעה, מהזרקת החול ועד לגימור הסופי-רן

רן שלום.

1- ניקוי חול.

2- צובעים יסוד צורב מגיע בשתי חלקים צבע+מדלל כאשר המדלל למעשה הוא החומרהצורב דילול ביחס 1/1 .מישמים על מתכת חשופה בלבד לאחר ליטוש עם נייר 120 .

3-יסוד חד רכיבי או דו.(נייר שיוף 220/240).

4-חומר פחחים שיוף בנייר 40 120 240 לפי שלבים.

5-שוב צבע יסוד חד רכיבי או דו רכיבי או פליאסטר התזה ,שיוף נייר מים כשלב אחרון לפני הצבע הסופי.

6-צבע סופי (גם פה יש כמה סוגי תהליך תלוי בצבע הנבחר).

בברכה אבי.

פורסם

שאלה לא לגמרי קשורה באסקורט: כמה זמן מניקוי חול אפשר לצבוע בייסוד, ללא חשש? -כלומר, הבאתי את הטמבון שלי לניקוי, ואחר-כך לתיקוני פחחות (מסגרות, ליתר דיוק), שיקחו כשבוע. האם עשיתי בסדר הנכון (לא, שיש כבר מה לעשות)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שאלה לא לגמרי קשורה באסקורט: כמה זמן מניקוי חול אפשר לצבוע בייסוד, ללא חשש? -כלומר, הבאתי את הטמבון שלי לניקוי, ואחר-כך לתיקוני פחחות (מסגרות, ליתר דיוק), שיקחו כשבוע. האם עשיתי בסדר הנכון (לא, שיש כבר מה לעשות)?

בסדר הנכון עשית כי גם אם האיתה צובע היה צריך לשפשף את אזור הריתוך וגם מהחום המתכת האיתה מתחמצנת מתחת לצבע .

בעיקרון מומלץ לתת יסוד מייד עם גמר העבודה אבל אצלי למשל האוטו במקום סגור וגם באיזור שלי אין לחות

ולכן חלקים המתינו לצבע שבוע ואף יותר ולא הופיע חלודה בכלל.

במקרה שלך גם אם לאחר גמר כל המסגרות תופיע מעט קורוזיה שפשף את האיזורים החשופים עם נייר 120 או אפשר גם מברשת פלדה על דיסק\מקדחה ולאחר מכן יסוד.

בהצלחה אבי.

בברכה אבי.

פורסם

תודה! העניין, שאין כ"כ איפה לשפשף- זה לא בדיוק ישר... נקווה לטוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל הכבוד חביבי

השתדל להמעיט בהלחמות נחושת השתמש בmig או tig ,הלחמות הנחושת נותנות את התוצאה היפה ביותר ,אך הן "מושכות חלודה" לאורך זמן

כאשר אתה מרתך מסביב למסגרת החלון יש לבדוק את התאמת החלון(לא לשכוח) לאחר ההלחמה והליטוש (לפני חומר הפחחים )

בדוק את חיבור צירי הדלתות לעמודים נקודה קריטית וחיבור בתי הבולם לקיר האש

לפני התזת החול הסר את הזפת או הבוסטיק בעזרת מסיר צבע עובד טוב יותר ממברשת פלדה וברנר,ותהליך התזת החול יהיה קל יותר

יגאל

פורסם

יגאל תודה .

לגבי הזפת אני מחמם עם בלאואייר ואז עם שפכטל מוריד.

למזלי אין חלודה מסביב למסגרות החלונות למעט אולי נקודה אחת עדיין לא חפרתי את הנושא לעומק.

אבי.

בברכה אבי.

פורסם
רן שלום.

1- ניקוי חול.

2- צובעים יסוד צורב מגיע בשתי חלקים צבע+מדלל כאשר המדלל למעשה הוא החומרהצורב דילול ביחס 1/1 .מישמים על מתכת חשופה בלבד לאחר ליטוש עם נייר 120 .

3-יסוד חד רכיבי או דו.(נייר שיוף 220/240).

4-חומר פחחים שיוף בנייר 40 120 240 לפי שלבים.

5-שוב צבע יסוד חד רכיבי או דו רכיבי או פליאסטר התזה ,שיוף נייר מים כשלב אחרון לפני הצבע הסופי.

6-צבע סופי (גם פה יש כמה סוגי תהליך תלוי בצבע הנבחר).

דיברת מס פעמים על יסוד צורב מה זה בדיוק מה היתרונות/חסרונות של איזה חברה ..איפה קונים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...