Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש ספר היינס לפיז'ו 306, ולסיאט איביזה, האם יש אפשרות להוריד מהאינטרנט? אם מישהו יוכל לעזור אהיה אסיר תודה.

פורסם

:-D שילוב המילים "להשיג" ו"חינם" תמיד משעשע אותי מחדש.

אפשר גם לקנות ספרי היינס משומשים ב-EBAY. אני קניתי אחד ב-0.99 פאונד

(לא חסר שום דף, ויש מעט לכלוך שומני בפרק של... החלפת השמן)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מאמין שאין אף אתר עם הספר בקובץ סרוק.... אני רק רוצה לראות אם שווה לי לקנות, כלומר אם אני אבין בו משהו בכלל? לא רוצה לקנות ואח"כ להגיע למסקנה שאין לי ממנו שום תועלת

פורסם
לא מאמין שאין אף אתר עם הספר בקובץ סרוק.... אני רק רוצה לראות אם שווה לי לקנות, כלומר אם אני אבין בו משהו בכלל? לא רוצה לקנות ואח"כ להגיע למסקנה שאין לי ממנו שום תועלת

תתפלא שספרות מקצועית צריך לקנות, במידה ומישהו סרק ספר של 300 עמודים אז הרווחת.

טם תמצא ספר אחזקה עבור גולף דור 5 אשמח לשמוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי, אמנם לא עשיתי ממש חיפוש מעמיק, כי אין לי זמן לזה, אבל חשבתי שאולי מישהו מהפורום מכיר אתר כזה, סה"כ אתם הרי פורום רכב.

אגב ראיתי גם ספרים של 1000 עמודים בסריקות, וכן.. מדובר על ספרות מקצועית.

פורסם

תבצע חיפש בפורום .

אני זוכר מספר אנשים שפירסמו פה קישורים בחינם לספרים של היינס, לא זוכר לאיזה רכבים.

אפשר למצוא גם באי מיול.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לאיביזה לא תמצא, ואני אומר לך את זה מניסיון.. חיפשתי ברשת איזה שבועיים עד שלבסוף התייאשתי וקניתי מאמאזון...

בברכה, זיו.

פורסם

זיו, כחלק מהכהילה, ואם כבר קנית את הספר, אולי תסרוק אותו ותחלוק אותו עם חברי הפורום? הרי זה לא נגד החוק אם לא ניתן למצוא את הספר בארץ, נכון? אנחנו פורום רכב, ואם אפשר לחסוך עלויות לכל חברי הפורום בדברים שכאלה, אני לא רואה סיבה שלא נעשה זאת

לאיביזה לא תמצא, ואני אומר לך את זה מניסיון.. חיפשתי ברשת איזה שבועיים עד שלבסוף התייאשתי וקניתי מאמאזון...

בברכה, זיו.

פורסם

אפשר להשיג הרבה ספרים בחינם מה-eMule .

תרשום בחיפוש את המילה HAYNES ותעשה חיפוש "גלובלי בשרת"

אתה בטוח תמצא את שחיפשת.

בהצלחה

:mm_cool:
פורסם

חשבתי על זה פעם בתור טובה למישהו אבל מהר מאוד ירדתי מהרעיון של לסרוק 500 דפים בסורק בייתי שהמידות שלו הם בדיוק במידות של הספר וצריך להחזיק את המכסה בגלל שהספר עבה מדי...

בקיצור , ועם כל הרצון הטוב לעזור, שכח מזה. :-)

בברכה, זיות

• תוכן חדש...