Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה לסרוק ספר של היינס ? אין בעיה.

פתח את הספר וחתוך בעדינות את ההדבקה של הכריכה ולאחר מכן הורד מהצד את הדבק.

תן למישהו שיש ברשותו סורק עם מזין אוטומטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
זיו, כחלק מהכהילה, ואם כבר קנית את הספר, אולי תסרוק אותו ותחלוק אותו עם חברי הפורום? הרי זה לא נגד החוק אם לא ניתן למצוא את הספר בארץ, נכון? אנחנו פורום רכב, ואם אפשר לחסוך עלויות לכל חברי הפורום בדברים שכאלה, אני לא רואה סיבה שלא נעשה זאת
לא יודע מי זו כהילה הזו , אבל בקהילה שלנו לא נוכל להרשות פרסום ספרים שלמים בעלי זכויות יוצרים.

כן, אני יודע שיש באי מיול ספרי היינס. תורידו משם.

פורסם

"מה זה אמיול ?." מרק אתה רציני?. רשום בגוגל אימיול.

מה זה אימיול?

בתאריך 13/5/2002, אדם בשם Merkur היה מאוכזב מהקליינט המקורי של eDonkey2000, והיה בטוח שהוא יוכל לעשות משהו טוב יותר. כך עשה. הוא אסף מפתחים נוספים סביבו, וכך נולד הפרוייקט של אימיול. מטרתם הייתה לשים את הקליינט בחזרה בכיוון שבו eDonkey היה מפורסם לפני, ולהוסיף טונות של אפשרויות חדשות עם ממשק נחמד. הם לא יכלו לדמיין את התוצאה של החלטתם...

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...