הי, לאחר כמה שנים...
יש ברשותי פריוס 2002 מהדור הראשון שלא הגיע לארץ( בארה"ב), וגם אצלי משאבת המים מזיעה ויש סביבה שאריות ורודות, גיליתי את זה השבוע וישר לכנסתי לקארספורום כהרגלי בצעירותי בימי ה 205 העליזים (אני באמת מתגעגע ל 205).
האמת שזו מחלה ידועה מאד ברכבים האלו, על כך קראתי בפורומים בארה"ב שם רושמים אנשים עם הרבה נסיון עם פריוס, כי הרכב מאד נפוץ בארה"ב.
הרבה סיפרו כי המשיכו לנסוע עשרות אלפי מיילים ולא קרה כלום, אבל מי יודע.
אגב למי שהזכיר פה את המחיר של 74 דולר בארה"ב וששוה לבקש ממישהו שיסחוב את זה לארץ, לא הייתי מתאמץ, זה מחיר לא כולל מע"מ אצל דילר טויוטה, וכבר מצאתי שני קישורים בארץ למשאבות יותר זולות , ובמקרה הזה אני מאמין שמשאבה לא מקורית תהיה דווקא יותר אמינה, בגלל כל הכשלים עם המשאבה המקורית.
משאבה 1
http://service-brakes.co.il/product/58,0,8120.aspx
משאבה 2
http://www.f100.co.il/product_list3?c0=51310
ד"א מחיר של 1400 ש"ח הוא מאד זול יחסית למה שהציעו לי, ביקשו 510 דולר ללא מס, כלומר בסביבות 560 דולר, ואם אני רוצה להחליף את הרצועה שמניעה את המשאבה זה עוד 150 דולר ללא מע"מ.
מרק מה הוא הכלי המיוחד שאיתו משחררים את הפולי של המשאבה?
האם יש בידך מדריך היינס לפריוס 2001-2003?
תודה.