Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ז ה י ר ו ת! נהג מונית מאחוריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה- תודה חבר'ה! היום למדתי שיעור חשוב ב"כמה נדפק נהג מונית שדופקים לו את האוטו". ממחר, כל מי ומי שיעצבן אותי, אני פשוט מדפיס את הדף הזה, ומתחיל, אחד אחד, לעשות את כל הדברים שנאמרו פה. (בהתחלה המראות, אחרי זה ה"צואה" (צנזורה...) של הכלב על הידית, וגם קצת על השמשה הקידמית, ואז כל השאר)

אל תעשה לחברך (חבר פורום כמובן) מה ששנוא עליך גם אם הוא עצבן אותך...

:nono:

וזכור שגם אנחנו יכולים להדפיס את הדף ולעבור שלב שלב :wink:

:hihi:

L'amour Toujours

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה עניין של מנטליות..

לדעתי שום חבר פורום לא יברח אם הוא יפגע בטעות ברכב אחר ...

זה ברור לי ומובן מאליו, העניין הוא שנכתב כי מה שנאמר ישמש במידה והוא ומישהו יעצבן אותו, אי אפשר לדעת כמה קצר הפתיל אצל אנשים :wink::lol:

L'amour Toujours

פורסם
זה עניין של מנטליות..

לדעתי שום חבר פורום לא יברח אם הוא יפגע בטעות ברכב אחר ...

זה ברור לי ומובן מאליו, העניין הוא שנכתב כי מה שנאמר ישמש במידה והוא ומישהו יעצבן אותו, אי אפשר לדעת כמה קצר הפתיל אצל אנשים :wink::lol:

אל תדאג... לא התכוונתי לחברי הפורום... אלא לנהגי מוניות, כי אותם אני ממש שונא :!: חוץ מזה כמו שREDR אמר, אני לא חושב שאם אחד מחברי פורום יפגע באוטו הוא יברח... :roll:

אה, ולגבי הפתיל שלי, לא לדאוג, הוא ארוך... (אממ בעצם לא כל כך... :twisted: )

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

• תוכן חדש...