Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ז ה י ר ו ת! נהג מונית מאחוריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאלפא75 !!!

זה לא החברים שלי זה החברים של שחר ! ( אפילו רשום למטה ! )

החברים שלי מחזיקים לאפה ביד אחת ( ולא איזה פיתה..... ) וביד השניה הם מחזיקים את הסיגריות...( קאנט אלא מה ? )

הרגת אותי עם התמונה.... :roflmao::roflmao::roflmao:

רציתי להחליף את זה לחברים של יאשה... אבל לא היה לי כוח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1) לתת למשטרה לטפל בזה

2) אם המשטרה לא טיפלה ראה שלב 3 והלאה

3) תעשה תצפית על הבית שלו

4) תבוא כך שלא יזהו אותך ( עם משהו שיכסה את הפנים , עדיף גם נעליים שאתה לא לובש אף פעם ואתה יכול לזרוק ) + מוט ברזל + רכב דלוק שמישהו אחר נוהג בו כמובן , עדיף רכב כהה .

5) תפרק את הצורה לרכב של נהג המונית , תוך וידוי שזה באמת הרכב הנ"ל ( לא יפה לעשות את זה לרכב אחר בטעות ) ,

6) תכתוב פתק " לא גמרתי אתך , אנ יחזור לסיים את מה שהתחלתי" ותזרוק את זה לתוך האוטו שלו , ( תדפיס את זה על מחשב , עדיף מדפסת בעבודה מהסוג שעובדים אתה הרבה , כמובן אל תשאיר טביעות אצבעות על המכתב ) .

7) כמובן שהמספר מכוסה ודגם האוטו מכוסים במדבקה שאתה יכול להוריד אחרי כמה קילומטר של נסיעה , להוריד אותם ולחזור למצב כאילו שהכל נורמלי.

8)לסגור עם אדם שאתה סומך עליו שהיית אצלו בשעה הזאת.

תביא לו לחשוב שכל לילה זה יכול לחזור על עצמו .

לדעתי עדיף לא לבוא במגע פנים מול פנים אתו כי זה רק יעשה בעיות , משחקי מוח חמודים שכאלו עדיפים .

אחרי זה הוא יחשוב פעמיים ... תאמינו לי .

לדעתי אין יותר מגעיל מלברוח אחרי תאונה , לכאלו אנשים מגיע בדיוק את מה שכתבתי .

פורסם

המממ ....

לפי פרוט השלבים ניראה שיש לך ניסיון בנושא ... :p

"אדם חכם הוא אדם שלומד מניסיונם של אחרים .."

דוד[/b]

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

REDR - אתה יותר מקצוען מרוב שודדי הבנקים במדינה :D

עזוב אותך מזה - מידע אישי - מראת צד מתכווננת למרצדס עולה מעל אלף שקל.

נפץ את זה.

חכה שבוע שיתקן.

נפץ שוב.

חכה שבועיים שלושה שיתייאש מאמבושים ליד האוטו - ונפץ שוב.

או נחמד יותר - תמרח לו חרא של כלב בתוך הידית של דלת נהג. תאמין לי שהוא לא יבדוק בבוקר כשהוא ישלח יד לידית.... :D

פורסם

בשביל לגרום לנהג המונית ה*^#()* הזה לשלם הרבה יותר ממש שאתה שלמת פשוט צריך ללכת על דברים שהוא יהיה חייב לתקן :

1.כמו שכבר אמרו "מראות עולות הרבה כסף במרצדס"

2.כמו כן הפנסים הקדמיים עולים לא מאט ... :twisted:

3.גם הצמיגים זה לא גרושים אז גם אותם אפשר לחתוך .... 8)

וכן הלאה והלאה ...

כי המסקנה היא שכל דבר במרצדס הוא יקר מאוד מאוד .

טוב אחרי שהוצאתי את כל העצבים אפשר להרגע .... :o

דוד.

מרגיש עבריין לרגע 8)

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

זה הכל מעשים רעים ...

אבל אנשים שעושים דברים כמו שהנהג מונית הזה עשה מגיע לו ללמוד לקח ...

ואחרי שמלמדים אחד כזה לקח אתה גם עוזר למישהו אחר בעתיד שלו זה לא יקרה.

נ,ב : טיפ טוב לגבי המראות

פורסם

איזה כיף שיש פורום כזה :lol:

אצלי הודעות כאלה היו נמחקות ממזמן....

לי יש 2 כתובות שחונות שם מכוניות שצריכות את הטיפולים המומלצים הנ"ל.

אחד מהם נהג מסחרית שהעיף אותי מהווספה לפני שנתיים, שיקר בעדות ויצא בלי כלום בגלל שהשוטרים בזירת התאונה עשו שרטוט שממנו אי אפשר היה להבין כלום, אבל ברגע שיש שרטוט שוטר, השרטוט שלי לא יכול לשמש לכלום.

השני נהג ZX שעקפתי אותו בדרך המשתלות בהרצליה לפני 5-6 שנים, והוא החליט להאיץ ולא לתת לי לחזור לנתיב גם כשבא אוטו ממול.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

5) תפרק את הצורה לרכב של נהג המונית , תוך וידוי שזה באמת הרכב הנ"ל ( לא יפה לעשות את זה לרכב אחר בטעות ) ,

חחחחח הייתה פעם פירסומת כזאת בטלוויזיה

שרואים איזה כמה בריונים מפרקים מכונית ובסוף מגלים שזאת לא המכונית הנכונה שבעל המכונית מגיע חחחח אני לא זוכר של מה הייתה הפרסומת

Vw Polo GTI

פורסם

חחחחח הייתה פעם פירסומת כזאת בטלוויזיה

שרואים איזה כמה בריונים מפרקים מכונית ובסוף מגלים שזאת לא המכונית הנכונה שבעל המכונית מגיע חחחח אני לא זוכר של מה הייתה הפרסומת

הפרסומת הייתה לאיזה חברת ביטוח :?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כל השיחה הזאת רק גורמת לי לרצות לברוח כמה שיותר מהר לאוסטרליה(התכנון המקורי הוא לעד חצי שנה :wink: ).כבר קרה לי שאידיוט עם מיצובישי L200 חבוטה נסע אחורה בכניסה האחורית של בסיס תל-השומר וכל הצפצופים לא עזרו לי.האידיוט נסע אחורה לאיטו שלבסוף נשק ל-B4 הצבאית(רוני,אני יודע שאתה צוחק עכשיו :wink: ).האידיוט נבהל מהנגיעה והיה בטוח שהסובארו ניזוקה.בשיא הפראיות הוא שבר את ההגה שמאלה וניסה לברוח כאשר הוא עולה על אי התנועה בין נתיב הכניסה ליציאה מן הבסיס ומשאיר את הרכב באוויר ללא מגע גלגלים בקרקע.כל התהליך התנהל בדיוק כ-10 שניות וכמובן שהייתי המום והמשכתי בנסיעה(לא היה לי נזק).שלא נזכיר את הסיפור שערס אחד שלא הסכמתי לקחת טרמפ הגיע לרכב הקודם של אבי (קיא ספורטאז)לאחר שגילה איפה אני גר (כבר באותו לילה) וצייר על כל הרכב עם מפתח יצירה של פיקאסו וכן,המשטרה לא עשתה כלום למרות הכרותה עם עברו הפלילי של הילד ורק טרחו לומר לי שהוא בעייתי.עקב המקרה נדפק לי המוח ואני לא משאיר את הקליאו בשום מקום מבלי שתהיה לי אפשרות לראות אותו בזווית העין ואם אין אפשרות אז אני מכסה אותו. :mad:

פורסם

אחד מהם נהג מסחרית שהעיף אותי מהווספה לפני שנתיים, שיקר בעדות ויצא בלי כלום בגלל שהשוטרים בזירת התאונה עשו שרטוט שממנו אי אפשר היה להבין כלום, אבל ברגע שיש שרטוט שוטר, השרטוט שלי לא יכול לשמש לכלום.

.

ג'רמי, אני במקומך הייתי כבר מרסק לחתיכות את האוטו הזה, בלי לבדוק כמה עולים החלפים. :mad:

חוץ מזה- תודה חבר'ה! היום למדתי שיעור חשוב ב"כמה נדפק נהג מונית שדופקים לו את האוטו". ממחר, כל מי ומי שיעצבן אותי, אני פשוט מדפיס את הדף הזה, ומתחיל, אחד אחד, לעשות את כל הדברים שנאמרו פה. (בהתחלה המראות, אחרי זה ה"צואה" (צנזורה...) של הכלב על הידית, וגם קצת על השמשה הקידמית, ואז כל השאר)

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

• תוכן חדש...