Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב שאלתי היא מה הוא המחיר הממוצע של ביטוח מקיף+חובה למגאן קופה

אני אהיה שמח אפילו אם בעלי מגאנים קופה ייתנו דוגמאות לכמה הם משלמים ובאיזה חב' הכי עדיף\טוב מבחינת יחס\ואמינות

תודה רבה

רועי

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

פורסם

גם בלי פרטים כמו : שנת ייצור, נפח מנוע, גיל נהגים, נסיון תביעות זה בלתי אפשרי לתת הצעה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

למרות שלא כתבת הודעה נורמאלית (גיל, וותק בכביש, שנת ייצור, נפח) אני אענה לך בקצרה.

חובה עד גיל 24 תעלה כ-2000 ש"ח. טסט עולה 1315 ש"ח + התשלום במכון עצמו.

מקיף שכולל הכל עולה לי 2800 ש"ח - זה בצגת דו"ח שבו מצוין שאין לי תביעות ב-3 שנים האחרונות.

Veni Vidi Vici

פורסם

שנת 96, 1600, נהג מתחת בן 24. 4800ש"ח ,מקיף(רכב חילופי ,גרירה+אחסון+ביטוח למערכת 1000 ש"ח)+חובה .

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...