רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
שלום, אני מנסה בשבוע האחרון לקבל הצעת מחיר לביטוח לקליאו 1.2 ידני ולא מצליח בגלל שהרכב לא רשום במחירון לוי יצחק עדיין. חיכיתי לתחילת החודש הזה ולמתי שיהיו כמה רכבים כאלה על הכביש והיום שסוף סוף הגיע אוגוסט, בחברות הביטוח שניסיתי, אין את היכולת לתת הצעה בגלל שאין קוד דגם של לוי יצחק. ניסיתי גם להשתמש באתר של winwin כדי למצוא את הקוד הזה בעצמי אבל באמת אין דבר כזה שם. אשמח אם משהו שרכש את הרכב יוכל לשתף איפה הוא עשה את הביטוח ומה הקוד שלפיו הם עשו את זה (ואם מותר לשאול אז גם בכמה ). תודה
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27247-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-7.aspx אותו מנוע 1.2 ליטר הפעם עם 80 כ"ס, יהיה מעניין לראות איך שאר היבואנים יגיבו להפצצה של קרסו.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני מספר שעות בכביש 5 (על יד אריאל) זרקו לי על הרכב אבנים וניפגע הטמבון והגריל מקדימה. מה צריך לעשות כדי לקבל תיקון על חשבון המדינה? והאם יש סיבה שאני אתקל בקשיים לקבל את התיקון?
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלתי שאלון למלות פרטים אישיים. למכון הרפואי לבטיחות בדרכים, ניתבקשתי לשלם 112 שח ולמלות את השאלון ולשלוח להם. אין לי עבר פלילי ואין לי שינוי בריאותי מזמן הרשיון, אין לא נקודות ולא דוחות. אז למה שלחו לי את זה??
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בכל מפגש עם רמזור ירוק מהבהב, יש לקבל החלטה האם להמשיך בנסיעה או להאט ולעצור - החלטה שמושפעת כמובן מהמרחק שלנו מהרמזור, מהירות הנסיעה שלנו, הבלימה, עד כמה "דבוק" אלינו הרכב שמאחורינו ועוד. ההחלטה הזאת תהיה בקרוב קשה ביותר, בעקבות התקנת מצלמות הגאטסו ה"דו-שימושיות" ליד הרמזורים. זאת מכיוון שבמידה בה הרמזור החל להבהב ולכן הגברנו את מהירות הנסיעה ועברנו למספר שניות את המהירות המותרת כדי לא לעבור באדום - אכלנו אותה, שהרי כידוע מצלמות הגאטסו ליד הרמזורים מתוכנתות כדי לצלם גם אור אדום וגם מהירות מופרזת. כלומר, בחירה בהאצה רגעית למספר שניות, כדי למנוע מאיתנו מעבר באדום - בעצם הובילה לכך שנקבל דו"ח על מהירות מופרזת.
הודעה אחרונה מאת ohadg, -
http://autos.yahoo.com/news/5-used-cars-to-avoid--and-5-better-alternatives-.html האמת? אחרי כל כך הרבה שנים עם מותגי VW אני לא מתפלא.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 934 צפיות
אהלן, ביצעתי חיפוש בנושא ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני מחפש מוסך/מכון בדיקה טוב ואמין בשביל לבדוק בדיקה מקיפה ככל האפשר לפיאט פונטו באשקלון, ואם אין אז כמה שיותר באזור של אשקלון עוד משהו - אשמח לעצות על מקומות חאפרים כאלה ואחרים שכדאי להתרחק מהם המשך שבוע טוב, ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כצפוי, הבשורה לא תצא מgreat wall http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3526390,00.html
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום אמא שלי קיבלה רכב בליסנג התפעולי של באדג'ט ורציתי לדעת לפני שאנחנו פונים לאחראי על הרכבים בעבודה לדעת אם זה אפשרי בכלל לעשות ביטוח נהג חדש בבאדג'ט ואם כן אם אפשר לפרט לי את התהליך.
הודעה אחרונה מאת NIV_LEVY, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102273,00.html הi8 נשמעת מאוד מרשימה, אם כי אני אסתפק גם בi3 =] מעניין מה יהיה המחיר. מישהו מנדב לי את הכליה שלו?
הודעה אחרונה מאת chesy, -
שלום! אז ככה אני מחפש אוטו בסיביבות 15-25 שקל הלכתי לראות מספר מכוניות! 2 פיג'ו 406, אלפא 156 ,רובר 416 ואופל אסטרה כולם מודל 2001-2002 למעט הרובר שהייתה 98 כולם עם 150 אלף ק"מ, וכולם יד 2! אני חייב לציין המכוניות שראיתי נראות בפנים ממש כמו גרוטאות!! מלוכלכות כמו פח זבל!!, דשבורד יבש, הגה גרוע או יבש גג הרכב או קרוע או מלא כתמים שאי אפשר להוריד!!! כנ"ל גם לגבי המושבים!! איך אנשים מגיעים למצב הזה??? יש לי רכב משנת 82 שנראה בפנים ממש כמו חדש!! ולא עבר שיפוץ או משהו!
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/389/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%AA%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99 מתחרה נוספת בפלח המתרחב של המיני הזולות.
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
וילון אחורי לרכב בגודל 110 ס"מ נמכר עקב אי התאמה לרכב הודעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת rivkabrk, -
מחזירים את הפנדה החביבה במחיר אטרקטיבי אפילו יותר מהמבצע של המשביר. http://market.orange.co.il/deals/fiat.html קטגוריית הקטנות מתחממת ומתחממת
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מניח שכמו רבים אחרים (גם אני חוטא בזה מדי פעם) שמעתם דיווחים בחדשות על עוד הרוג וארבעה פצועים בתאונת דרכים שאירעה אתמול ב3 בצהריים בכביש 1, נאנחתם קלות והמשכתם הלאה. אתמול יצא לי לעבור שם כמה דקות אחרי שזה קרה, המקרה נגע לי מאוד, ופשוט חבל שעל דברים כאלו אנשים נהרגים. מה שקרה שם למעשה לפי מה שאני מבין, משאית קלה ורכב מסחרי ככל הנראה נצמדו בירידה ממחלף הראל לכיוון חמד, וכל אחד מהם שבר את ההגה כלפי השוליים, המשאית נכנסה במעקה הבטיחות בשול הימני והמסחרית נכנסה במעקה ההפרדה. אני הגעתי לנקודה לאחר פינוי הפצועים, אך לפי התמונות באתר HNN ניתן להסיק שההרוג נסע במסחרית. בתמונה ניתן לראות שהרכב המסחרי היה עמוס בספרים אשר בעת ההתנגשות פשוט החליקו לעבר ה…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
שלום היום כהרגלי מידי שנה עשיתי טסט במכון הרישוי המצויןן אלן בחולון. בהעדר מקום חניתי לרגע במגרש החניה ממול אלן לשם תשלום עבור הטסט תוך שניה צצו פקחים יש מאין שהחלו לחלק דוחות למי שחנה שלא במקום חניה מסומן בחניון. לתשומת לבכם. מקוה שרשמתי בפורום המתאים.
הודעה אחרונה מאת mike56, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
במאזדה לאנטיס 323 עם גיר אוטומטי מהם ההילוכים עם השמות - S2 ו - L3 ? ומהי מטרתם ?
הודעה אחרונה מאת ערן לוי, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שנים של התלבטויות, החלטתי לנסוע השנה לתערוכת פרנקפורט. האם מישהו יודע באילו תאריכים נערכת התערוכה או את כתובת אתר האינטרנט שלה שבו אוכל לברר פרטים? תודה מראש, חיים
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, יש ברשותי 2 רכבים טויוטה היילקס 2005 ידניתצ ופיג'ו 207 2011 רובוטית אני מוצא את עצמי יותר ויותר בזמן האחרון יוצא לנסיעות גם יום יומיות עם הטויוטה למרות שידוע לכל שזה יותר יקר בכל פרמטר רק בגלל שקשה לי מאוד להתרגל לתחושה ה"פלסטיקית" של האוטו. הנסיעה ההגה הידית הילוכים וכו'... באיזה אוטו חדש קטן וחסכוני כדוגמת הפיג'ו אפשר להשיג הרגשה יותר "מוצקה" כמו בטויוטה?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רוצים לעשות מפגש?
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
*מנהלים אבקש לא למחוק הודעה זו ולהביע תמיכה במחאה. חברים יקרים שלום רב, לפני כ8 חודשים התחלנו במחאת הדלק, במהלך התקופה ולאור הנחישות במאבק וההתמדה הצלחנו להצית את סכר המחאות שאנו חווים בימים אלו בכל רחבי הארץ. אם זה מחאת הקוטג' ואם זו מחאת הדיור, כולם זועקים עם כותרת שונה אך המטרה והתוכן זהה, פשוט רוצים לחיות בכבוד!! בימים אלה יודיע על עליית מחיר הדלק בעקבות מחירה של חבית הנפט, אך מאידך אנו נאלצים עדיין להמשיך לשם מיסים מטורפים על מוצר בסיס כדלק. כשהדלק עולה כל שרשרת השינוע מתייקרת ולכן כל מוצרי הצריכה עולים וימשיכו לעלות. השטח התחיל להתעורר וזה הזמן שלנו כצרכני דלק לצאת מבועת האדישות ולצאת לרחובות. במוצאי השבת אנחנו מגיעים להפגין ביחד עם מחאת הדיור ברחבת…
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
שלום, ברשותי מיצובישי לנסר 2007 שהחלטתי להחליף. לא מתוך צורך, אלא מתוך רצון לשדרג. הרכב עם נתונים סטנדרטיים. יד שניה מליסינג. 90K ק"מ. נקי מתאונות. לא משהו יוצא דופן. אלא מה? במשך שבועיים שהרכב מפורסם ביד 2 לא זכיתי לקבל ולו טלפון אחד! כלום. נאדה. גורנישט. הרכב פורסם במשך תקופה מסוימת במחיר מחירון לוי יצחק, ואז ללא מחיר וכרגע מפורסם במחיר נמוך משמעותית מהמחירון. אני ממש, אבל ממש, לא לחוץ למכור (ואפילו לא טרחתי עד היום לשים שלט מכירה או לפרסם באתר אחר חוץ מאתר יד 2), וכנראה שאדחה את רעיון המכירה כי הרכב באמת סבבה ומשרת אותי נאמנה כרכב שני במשפחה, אך מפתיע אותי עד כמה השוק חלש. אני לא מדבר על קושי לסגור עסקה, אלא על כך שאין בכלל טלפונים לרפואה. ל…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם למי שעקב אחרי, הצטרפתי לפורום לפני כ-4 חודשים בעקבות התלבטות באם לרכוש אלפא ג'ולייטה חדשה. רעיון הקנייה של מכונית זו כמעט הביא אותי לרבנות - וזה ברצינות! בסופו של דבר, התפשרתי על גולף TSI, אך הגעגועים נשארו (קצת ילדותי/טיפשי, אבל אני ילד). בתחילת השבוע, טסתי עם משפחתי לאיטליה, והזמנתי דרך חברת אופרן, מכונית משפחתית גדולה להשכרה למספר ימים. הובטח לי, שהמכונית תהייה אלפא 159, פסטאט או פיאט כרומה. להפתעתי, כשהגענו לקבל את המכונית בסוכנות "EUROPCAR" בגנואה, הודיעו לנו שחברת ההשכרה לא משכירה את ה-159 יותר, ובמקום זה נקבל את הג'ולייטה, שחנתה בחוץ. מצד אחד, הדבר הרגיז שכן, משפחה עם 3 מזוודות לא כל כך תסתדר עם תא המטען של הג'ולייטה. מצד שני - נו באמת. …
הודעה אחרונה מאת DreamT, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 978 צפיות
אהלן לכולם, הבנתי שיש חוק אשר על פיו היבואן חייב להחזיק חלקי חילוף לרכב במשך 7 שנים. הרכב שיש לי מודל 2003. אבל ישנו גם מודל 2004. היבואן טוען שאין בידיו ספר רכב - האם החוק של אחזקת חלקי חילוף תופס גם לגבי אביזרים נלווים (ספר רכב)? כבר התייאשתי מלנסות למצוא ספר רכב. נ.ב הרכב בחתימה והיבואן הוא היבואן הכי חאפר שקיים בארץ.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פעם בשנה אני לוקח את האוטו של אשתי לטיפול במוסך מורשה וחלק מהטיפול מעביר לי את האוטו טסט, השבוע קיבלתי חידוש לרישיון ואני רואה שמופיע לי 93.000 ק"מ שלאוטו יש עכשיו שנה אחרי רק 60.000 ק"מ . מה אמור לעשות ומי מטפל בזה בדרך הפשוטה והמהירה ביותר . כמובן שהמסוכניק אומר שלא באחריותו וטעות ברישום שלהם . תודה.
הודעה אחרונה מאת youval11, -
-
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עברתי ליד התחנה ויש עליה באנר המבשר על הנחה במחיר בנזין בימי ב' ו-ד' בשעות מסויימות. מישהו יודע מה גובה ההנחה?
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
אני רוצה להזמין ב ebay
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
מנכ"ל אור ירוק: "חייבים עוד מצלמות מהירות – זה מוריד את מספר תאונות הדרכים" 1 2
מאת aRegularNickname-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לא נמאס מהשקרים? מצפצפים על המהירות וטסים על הכביש רוב הנהגים הישראלים מצפצפים על החוק ומאיצים על הכביש - מעל למהירות המותרת. מנכ"ל אור ירוק: "חייבים עוד מצלמות מהירות – זה מוריד את מספר תאונות הדרכים" http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4100287,00.html
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
6.2- supercharged LS9 V8 אם הפולנים יכולים אז גם אנחנו יכולים. בארץ אפשר לעשות מכונית עם אותם ביצועים שתהייה מיועדת לאלפיון העליון או מכונית לעם שמבוססת על הקיה פיקנטו. http://www.youtube.com/watch?v=2ABet4kJVbI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב חניתי עם רכב מאזדה 3 והתקדמתי עוד קצת למדרכה והיא היתה גבוהה ונשמע רעש של חיכוך של הטמבון [מהחזית] עם המדרכה, האם עלול להיגרם נזק לרכב ? האם יש באזור חלקים רגישים ? תודה מראש לכל המשיבים ערן
הודעה אחרונה מאת nir100,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- dani666
- Ldh_88
- eden8944
- G. P. Magnus
- spon83
- yohai71
- samg
- asix
- SlowRide
- צוק
- IsraCar