רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי שם בחטף שהמחיר מאוד זול. יש מי שמתדלק שם קבוע?
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
ברשותי סיאט לאון . אני עוד שבוע אצטרך לעשות לה טיפול ראשון , האם יש באיילת מוסך של צמפיון ( הבנתי שיש כזה מוסך שנפתח לאחרונה )? פשוט יוצא שאני יהיה באיילת שבוע הבא אוליי כדאי לי לטפל ברכב שם ? אני הבנתי גם שהם נותנים רק שנתיים אחריות + שנה של רצון טוב , הבנתי שזה בתנאי שתטפל אצלהם בצמפיון , בגלל זה חשוב לי שזה יה מוסך של צמפיון ולא מוסך שרות. במידה ולא כדאי לטפל באילת באיזור ירושליים למי כדאי ללכת לטיפול ראשון ? כמובן בלי לפגוע באחריות של רצון טוב. אולי למישהו יש ניסיון איתם ?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאחר חודש בעיירה קטנה 80 קילומטר מהעיר שטוטגרט שגרתי שם (קירשהיים טק) ראיתי את המכונית הזאת וישר צילמתי אותה, מיני לנצ'יה שצילמתי בגרמניה-דומה ל אוטוביאניקי Y10 מה זאת המכונית הזאת ואיך לא שמענו על הדגם הזה?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השלט שמחובר למפתח אינו עובד - נרטב. האוטו לא שלי ולכן אינני יודע שנת יצור ודגם מדוייק. כיצד משכפלים את השלט הזה? איפה באזור פ"ת, בני ברק זה אפשרי? כמה זה עולה?
הודעה אחרונה מאת פארמנ, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב אנשים ! רציתי לדעת איפה אני יוכל להשיג לרכב שלי (הונדה סיוויק האצבק שנת 2000) בקליות שקופות ואנגל אייז . ומה המחירים של כל פריט בנפרד. אם מישהו מוכר פה שישלח הודעה פרטית יום טוב !
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
בוקר טוב. אתמול קיבלתי הונדה סיויק חדשה. בבדיקת הרכב בחנות גיליתי שריטה קטנה אבל עמוקה המגיע עד הפח על כנף הרכב. הדבר נרשם לבקשתי בדו"ח מסירה וביום שישי הוזמנתי להפגש עם מנהל הסניף כדי לפתור את הבעיה. רציתי להתייעץ איתכם מה לדרוש? לדעתי בגלל שהשריטה עמוקה חייבים לבצע תיקון צבע לכנף, אבל במקרה זה יש ירידת ערך! האם ניתן לבקש החלפת כנף, או שלא כדאי? איזה פיצויים לדרוש לרכב חדש? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MJ01, -
כן, כן אני יודע שלרבים סומרים השערות מרק לשמוע על שטיפת הרכב במכונה. אך בכל זאת, אם נכנסתם לשטיפת רכב במכונה חוץ+פנים ואתם רואים שבהחלט השקיעו ועברו עם שואב וכו', כמה טיפ תשאירו?
הודעה אחרונה מאת Skins, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! לפני כשבוע רכשתי איביזה TSI 1.2 מאחת הסוכנויות של סיאט.כל תהליך הקניה כבר נסגר והאוטו צריך להיות מוכן בזמן הקרוב. בשבילי זאת הפעם הראשונה שאני רוכש רכב חדש ולכן רציתי לשמוע כאן מהחברה שכבר רכשו רכבים חדשים ומכירים את התהליך. מה בדיוק אני צריך לבדוק כאשר אני הולך לקבל את הרכב?עשיתי כאן חיפוש וראיתי שכמובן לעשות סיבוב סביב האוטו ולבדוק שאין מכות או סריטות.החברה גם מתקינה לי מערכת מולטימדיה אז לראות מבפנים שלמות של כל הפלסטיקים וכו.על איזה דברים עוד כדי לשים דגש?האם האוטו אמור להיות עם קילומטראז' 0,או שיהיה עליו כמה קילומטרים בודדים,כי הבנתי שמבצעים עליו נסיעת מבחן לפני שמוסרים אותו ללקוח. אשמח לעוד טיפים מהחברים שמכירים את התהליך. תודה.
הודעה אחרונה מאת pronella, -
-
- 1 תגובות
- 693 צפיות
האם למישהו מבין מבקרי הפורום יש הונדה ג'אז היבריד? התעניינתי באוטו, נסעתי בו נסיעת מבחן ואני מעוניין לשמוע התרשמויות מיד ראשונה. תודה למי שיענה.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 988 צפיות
אני מעוניין להשבית את הרכב שלי ולעבור לדו״ג. (יונדאי אקסנט 96) האם חוק הגריטה תקף על רכב זה ? כלומר האם ניתן לגרוט אותו ולקבל 3000 שח ממשרד התחבורה ? במידה ולא, מהן האופציות על מנת להפתר מהרכב ולהשאר עם קצת ג׳ובות ביד ? כמה כסף אני יקבל בפירוקיה או בגריטה ?
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום, הבנתי שלרוחב צמיג הרכב יש השפעה על צריכת הדלק, האומנם? אשמח לקבל הסבר על כך, או קישור כלשהו עם הסבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
שבת שלום,ב8.8 אמור להיות מבצע גדול במיצובישי מישהו יודע מידע משהו? אם אפשר להחזיר את הרכב הישן + תוספת לחדש?
הודעה אחרונה מאת Dolev040, -
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם את הפוסט הזה אבל הייתי רוצה לדעת מהם סרטי המוטוריקה האהובים עליכם? לכל אחד יש כמה סרטים שבו נראות סצינות מירוצים מטורפת שגורם לדמיון שלנו לעבוד שעות נוספות... סרטים שבהם אתם יכולים לדמיין את עצמכם עושים את אותם תעלולים(כמובן לא להיסחף ובאמת לעשות אותם!! שלא תחשבו לנסות דברים כאלה בכבישים). מהסרטים הכי אהובים עליי הם של ג'ייסון סטאתם. המשלח 3 היה מדהים ומירוץ המוות לא פחות. תרגישו חופשי...
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רכשתי רכב שברשיון שלו רשום שבעבר הוא היה שייך לדיפלומט האם יש לרכב ירידת ערך כמו בהשכרה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
קניית רכב מסוחר 1 2 3
מאת teac50-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אחרי הרבה חיפושים מצאתי את הרכב שנראה לי מתאים רנו מגאן קופה 97יד ראשונה 130 אלף . התקשרתי לבן אדם ושאלתי אותו בקשר לרכב ,הוא ישר שאל אותי איזה רכב ישר הבנתי שזה סוחר . הוא אמר לי שהגעתי לסוכנות רכב ושאל באיזה רכב אני מעוניין ,אמרתי לו שאני לא מעוניין בלקנות רכב מסוחר ואז הוא אמר לי שאני צודק כי כולם גנבים ושאני צריך ללכת עם טלית ברחוב. השאלה הנשאלת כדי לעשות שיחה נוספת לאותו סוחר ולנסות לברר עם יש ספר טיפולים לרכב ושהקילומטרז מקורי או פשוט לוותר ולהמשיך לחפש?
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
בבעלותי קליאו ספורט 2003, והרכב עולל לי ועודנו מעולל לא מעט צרות, אממה מחירי החלפים הם פשוט בושה וחרפה וכלימה, פער המחירים בין הדילים האירופאים (כולל משלוח) לקרסו מוטורס נעים בין פי 2 ל3 במחיר. אבל הקש ששבר את גב הגמל היה לפני יומיים כשמשה מגנתון קבע שצריך להחליף חיישן מצערת, 3600 שח לפני מעמ עבור החיישן, כשבירורים עם דילרים אנגליים דובר על איזור ה340 פאונד כולל משלוח (כ1800 שח), למה קרסו מתעללים בבעלי הקליאו ספורט בצורה הנבזית ביותר ? יתרה מזאת משה עוד אומר לי אל תחשוב אפילו על להזמין בארץ ואם אתה לא יודע להזמין מחול אני אעזור לך דרך לקוחות שלי שכן עושים זאת. על החיישן דוושה שהוחלפה (מה שהתברר כהמשך ישיר לתקלה ממנה אני סובל כעת) אני לא מדבר בכלל (נקנה בכמעט 800 שח כש…
הודעה אחרונה מאת Yony_S, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
השבוע בעוברי בתל אביב ליד בית אסיה נתקלתי בחניות השמורות לשגרירויות זרות הממוקמות בבניין. בחנייה השמורה לשגרירות יפאן חנתה לה מכונית עם מספר לבן CD . בטח הייתם מצפים לבחירה ביפאנית ראוייה - הן בחירה פאטריוטית והן בחירה באיכות ואמינות לרכב המשמש את היפאנים בניכר. ראו מה בחרו להם מלוכסני העיניים. מה לא חשובה להם אמינות ואיכות ? מה הם רוצים לבלות במוסכים כל הזמן ?מה לא חשובה להם שמירת ערך ? ואולי הן יודעים משהו שלא ידוע למר ישראלי ה"מבין" במכוניות ?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכלום שלחו לי לחדש את הרשיון ואחראי שאני משלם הוא נהיה רשיון זמני שבו לא רשום נהג חדש רשום שמרגע שאני משלם הוא נכנס לתוקף השאלה אם אני עדין נקרא נהג חדש? ואני יכול להוריד את השלט של הנהג חדש
הודעה אחרונה מאת liord10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 66.5 אלף צפיות
היי קיבלתי הודעה על דואר רשום מתל אביב בלי אישור קבלה. עכשיו הנה העניין, אני לא מחכה לשום דבר בדואר רשום. שלחו את הדואר יום אחרי שנסעתי בתל אביב והוא הגיע סה"כ אחרי יומיים. התחלה של הקוד היא RR וסיומת G4. יש מצב שזה דו''ח מצלמה ?
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
שלום אני בן 31,אין אף תביעה במשך כל הזמן שאני נוהג,מעל ל 10 שנים.רכב גולף 1999 מנוע 1800 אוטומט.מישהו מכיר חברת ביטוח זולה למקיף ולחובה? בינתיים קיבלתי הצעות באיזור ה 2300. ובהראל יש מבצע לנוהגים עד 10 אלף קמ בשנה -שזה אני,אבל עדיין לא רוצה ככ להתחייב לזה ב 1800 שח. מישהו מכיר חברת ביטוח משתלמת ואמינה שמציעה מחיר הוגן?תודה.
הודעה אחרונה מאת doscape, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
מידי פעם צצות ביד 2 מודעת של רכבים משנות ה2000, ממונית לשעבר ומה שמוזר שהם בצעים אחרים ולא לבן!! איך זה יכול להיות?? בשנות ה90 אני זוכר שהיו רואים מידי פעם מונית בצבע אחר!במיוחד כסף, תחלת או אפור עכבר (זה היה נדיר מונית לא לבנה אבל היו רואים פעם ב) אבל לפי מה הבנתי היום כל המוניות חייבים להיות בצבע לבן! הינה דוגמא למודעה שראיתי ביד 2. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=24&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=82000&untilPrice=82000&Info=
הודעה אחרונה מאת Yony_S, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח לקבל את עזרתכם... לפני כשבועיים נכנס בי במקום העבודה שלי רכב בחלק הקידמי שליד הנהג הנזק לא גדול רק פגיעה קטנה בפח והטסה נמעכה ראיתי את הכול במצלמות האבטחה יצאתי אל הרכב והבנאדם מאוד מיהר אז בהחלטה של שניה הסכמתי לקבל רק את מספר הטלפון (החלטה של ילד) התקשרתי לבנאדם לפני כמה ימים הוא ענה ואמר שיש לו חבר שהוא פחח והוא ישלח אותי אליו ביום חמישי ה-4.8.11 הסכמתי התקשתי לאותו בחור ביום חמישי בבוקר הוא לא ענה...אין לי כוח לרדוף אחריו ונמאס לי השאלה עם יש משהו שאני יכול לעשות נגדו כמו ללכת למשטרה עם הסרטון שצולם במצלמת האבטחה או ישירות לביטוח אשמח עם תעזרו לי בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת RON555, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
שלום רב.קניתי לפני פחות משנה רכב יונדאי I20 הדגם עלה 105,000 אלף וקיבלתי במחיר הזה גם ג'אנטים של הרכב. לפני כשבוע היה לי פאנצ'ר בגלגל וכאשר הלכתי לתקן את הגלגל בפנצ'ריה נאמר לי שהג'אנטים לא מקוריים ולא יכול להיות שקיבלתי אותם חדש מהחברה. כאשר הגעתי שבוע לאחר מכן למוסך המרכזי לטיפול בכלל שואל אותי אחד העובדים שם מאיפה הג'אנטים האלה וכאשר אמרתי לו שזה מהסוכנות עצמה הוא השתתק ואמר לי לדבר עם מי שמכר לי את האוטו. כאשר הלכתי למוכר שמכר לי את האוטו הוא טען שזה לא משנה שזה מקורי או לא כי יש ביטוח על הג'אנטים ושאין ביכלל ג'אנטים מקוריים לרכב. אני מבקש מכל מי שיכול לעזור איך ניתן לבדוק אם רימו אותי במכירה והאם באמת אין דבר כזה ג'אנטים מקוריים לרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרגע נהג עבר באדום בזמן שאני חוצה במעבר חציה בצומת של דיזנגוף והוברמן ליד היכל התרבות. בשבועיים האחרונים יש שם כמו שאתם מתארים עומסים כל הזמן אז אנשים עוברים באדום באופן קבוע. כששאלתי אותו בהמשך (הוא ירד לרמזור הבא של אבן גבירול שהיה אדום) אם הוא אדיוט, הוא ענה לי "עלה למדרכה". יש טעם להגיש תלונה? לא חיפשתי עדים אבל רשמתי את המספר.
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בדיוק חזרתי מאזור דרום ת"א וראיתי שם מוביל עם דגמי יונדאי שנראו לי לא מוכרים, דגמי קופה 3 דלתות נאים במיוחד, בצבעי סוכריות. מישהו יודע באיזה דגם מדובר? (ואולי טעיתי וזו לא יונדאי בכלל?)
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 951 צפיות
הסיפור הוא כזה, בתחנת דלק נתתי רברס ופתאום נכנסתי ברכב חונה, אך היו בו אנשים, הבחור מאוד אדיב, יצא הכל רגוע, והכל נסגר בסדר גמור, בלי שום פגיעה באף בנאדם. עכשיו מה שקרה זה שהמראה הצדדית שלי נשבר בה הפלסטיק, אך זה לא משנה, הרכב שלו הוא רכב מושכר, שהוא מחזיר בעוד שבוע, הפגיעה ברכב שלו שיטחית ביותר, קצת שחור מסביב למכה (מכת פח קטנה), שאני מאמין שוקס יוריד בלי שום בעיה מיותרת, והפגיעת פח זה משהו שפשוט אפשר לדחוף מבפנים, אבל אין נגישות לאיזור. השאלה היא כזאת, הוא אמר לי בפירוש, מרוב שהמכה קטנה, אם זה היה רכב שלו הוא לא היה מחליף איתי פרטים בכלל, אבל בגלל שזה רכב מושכר, ידוע שהם יסתכלו על המכה, השאלה היא האם לערב את הביטוח שלי, שכולל מקיף+הכל+צד ג, או לסגור בינינו, אפ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 726 צפיות
שלום רב, באתר משרד הרישוי כתוב שיש להגיע עם צ'ק מבוטל..למה הכוונה? אין לי פנקס צ'קים..
הודעה אחרונה מאת סאמי, -
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
בעודי יורד לכביש 5 מכיוון פתח תקווה ובא להשתלב בדיוק עוברת ניידת משטרת תנועה עם וינקרים בנתיב האמצעי נוסעת על בערך 70 ואומרת לי ולכל השאר לא לעקוף ואפילו לאחד שבא לעקוף אותה מהר היא פשוט התפרצה לנתיב שלו וחסמה אותו.. אני ירדתי במורשה והיא עדיין המשיכה לנסוע ככה לכוון מערב. איזו סיבה יכולה להיות למשטרה לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת tamos, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי I10 שנת 2010 ואני מרגיש שככל שעובר הזמן אני צריך לעלות בבורר הקירור, בהתחלה האוטו קורר טוב על מצב 1 בבורר היום מצב 3 בקושי מגיע לאותה רמת קירור. מזה אני מבין שיש בריחת גז איטית. (אולי טבעית ?) השאלה שלי היא ,כיוון שהרכב חדש ,האם זה במסגרת אחריות היבואן?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, זקוק להתיעצות קטנה מחברי הפורום המנוסים. רכב של מיקרון, כנראה של שלומו6, נכנס ברכב של אחותי ברברס. הנהגת השאירה פרטים ונסעה. ( מה איכפת לה... ) אחותי היתה במוסך והנזק מסתכם בכ700-800שח. חברת הביטוח לא רוצה להתעסק בזה כי הסכום נמוך מדי לטענתם, אמרו לה להתקשר לבעלי הרכב ולסגור מולם. למיקרון אין טעם להתקשר, לא מצאתי שום דרך ליצור איתם קשר. מה עושים במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת ilanafri,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 274 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- ays
- אלעדיקו
- amosbmw
- yor2
- מחכה
- שחר 1
- Loder
- איס מן
- YaronNahum
- falou
- אביתר א.