רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
היום נפלתי ברשת של צ'מפיון מוטורס, למרות הסלידה שלי מהיבואן בעיקר עקב דעות של חברי פורום ושל מכרים למבצע החדש על הפאביה היה לי קשה לומר לא והוא הגיע בזמן מתאים בשבילי באופן יחסי. מיד לאחר ההזמנה התחלתי לחפש לי חברת ביטוח שתספק ביטוח במחיר הוגן. המחירים שקיבלתי בעיקר מהסוכנויות הישירות היו במילה אחת מבזות. אני נהג מעל 24, יש לי עבר ביטוחי ללא תביעות כלל ולמרות זאת קיבלתי הצעה יותר גבוהה ממה שהוריי שילמו על רכבם בימים בהם עוד הייתי נהג חדש. הצעות סביב ה4700 לחובה ומקיף היו הזולות ביותר במצאתי ובהן ההשתתפויות העצמיות היו גבוהות משמעותית. לכן אני מבקש עזרה מחברי הפורום בעלי הפאביות בקבלת עצה לחברת ביטוח מומלצת ובמחירים סבירים. אגב רכשתי לרכב איתוראן סייב במעמד הקנייה…
הודעה אחרונה מאת איש הגרזן, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לטעמי דומה מדי למאזדה, בעיקר מהצד. ואכן המעצב הגיע ממאזדה חבל שהוא לא שינה את הכיוון שלו יותר. הפרונט יפה מאוד אבל אני לא כל כך מתחבר לשאר המכונית. התמונות: יכול להיות שזה סתם פוטושופ כי לא ראיתי את זה באתרים אחרים.
הודעה אחרונה מאת Virus, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 920 צפיות
אני מחפש בנרות את הרכב הנ״ל וכבר על סף ייאוש. מישהו יודע כמה(בהערכה גסה) חתיכות נמכרו? מה הסיכוי למצוא אחת עם ק״מ ויד שפויים בחודשיים-שלושה הקרובים?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 956 צפיות
(אני מתנצל מראש אם זה מתאים יותר לאוף-טופיק - אין לי הרשאה לפרסם שם וחשוב שזה יצא כמה שיותר מהר כי זה קורה ביום שישי - אם לא מתאים אנא העבירו. תודה וסליחה!) זה קורה ביום שישי החל מ-0900 פרטים מלאים כאן: https://www.facebook.com/event.php?eid=257450127618413 ואפשר ומומלץ גם אופנועים! הזקן דורש צדק חברתי: מסע מבית בן גוריון בתל אביב לירוחם --------------------------------------------------------------------------------- "מדינת ישראל תיבחן לא בעושר, לא בצבא ולא בטכניקה, אלא בדמותה המוסרית ובערכיה האנושיים" דוד בן גוריון ישראל שייסד דוד בן גוריון, ענייה הרבה יותר מכפי שהיא כיום, ידעה להבטיח, אל מול קשיים כלכליים עצומים, מערכת חינוך חינם, ביטח…
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 8 תגובות
- 904 צפיות
בביטוח חובה של אבי (שהוא נהג וותיק כמובן) כתוב את מס' הת.ז. ומס' הרכב , וכתוב בדף מאחורה שהביטוח תקף לבעל הרכב ובעל הפוליסה וכל מי שקיבל היתר מבעל הרכב לנהוג בו, ונוהג כדין (לא זוכר בדיוק זה לא מולי) רציתי לשאול האם מהש כתוב זה כולל צעיר או לא? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היום מול הבית שלי קרתה תאונת דרכים מעניינת מאוד שבה התהפכה לאדה סמרה (אני לא מתפלא שהיא התהפכה בכלל) ורציתי לשתף אותכם בתמונות
הודעה אחרונה מאת Pagani zonda, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ליסינג: החברות צופות מחסור במכוניות יד שנייה חברות ליסינג גדולות מעריכות כי לקראת הרבעון האחרון של השנה יווצר מחסור במכוניות משומשות ומחירן יעלה. הסיבה: מספר נמוך יחסית של מכוניות שנרכשו ב-2008. סוחרי הרכב מרגיעים: השוק עדיין מוצף לינק לכתבה של בני ברק מוויינט. עם כל השיווק המשני באותה שנה אני לא בטוח שפחות רכבים ישוחררו - מה שהיה אמור להכנס לשוק המשומשות אז ייכנס היום, לא?
הודעה אחרונה מאת איש הגרזן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4097553,00.html
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
-
בכתבה בynet : "כ-44% מתאונות האופנוע הקטלניות בין 2008 ו-2010 היו "תאונות עצמיות" - שיעור כמעט כפול משיעור התאונות העצמיות מסך התאונות הקטלניות". זה נתון מדהים. בנוסף סביר שמתוך ה 56% הנותרים, התאונות הקטלניות שבאשמת רוכב האופנוע הם יותר מ 6% ( מתוך ה 56%), ולכן יוצא כנראה שלא נכונה הטענה שרוב תאונות האופנועים הם באשמת הרכב ( לפחות לגבי התאונות הקטלניות). האם שטפו לנו את המוח שרוב תאונות האופנועים באשמת המכונית? יהודה
הודעה אחרונה מאת oferh, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם, אני צריך הצעות ביטוח לאיביזה FR שנת 2010 ראיתי שיש חברות ביטוח שלא מוכנות לבטח את הרכב .. בן 20.6, ללא ההיסטוריה מקיף+חובה נהגים - כולם וותק 3.6 שנים אני נהג משני ברכב , אבא שלי נהג עיקרי - בן 55.
הודעה אחרונה מאת Hodi16, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני נוסע לאיטליה בסוכות ויש לי אפשרות להשכיר את הרכב הנ"ל במחיר טוב. עד כמה מומלץ הרכב בנהיגה בהרים וכבישים מפותלים? והאם שווה את התוספת של 300 שקל מפורד פוקוס משפחתית? תודה, תומר
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 8 אלף צפיות
טיילתי בחוץ וראיתי שברולט קאמרו שחורה חונה הסתכלתי קדימה פתאום אני רואה שברולט קורבט חונה שניהם היו במרחק 10 מטר זה מיזה זאת הקארמו ה3 שאני צילמתי בארץ אם אתם רוצים יש לי תמונות של שאר רכבי הקאמרו
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום הזמנו דרך שלמה סיקסט רכב מקבוצה ivmr מוינה ל10 ימים. באיזה רכב מדובר? ומה רוב הסיכויים שנקבל אוטו ל7? האוטו נועד ל5 מבוגרים. באתר של שלמה סיקסט בארץ היה רשום מאזדה 5,רנו סניק ובאתר של חו"ל היה רשום סיטרואן c4 פיקאסו שהיא עדיפה בהרבה על מאזדה 5
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין לשכור רכב טוב בגרמניה. אבקש המלצות לחברות טובות. מעוניין ברכב ספורט גג נפתח/משהו טוב אחר. תודה, ערן
הודעה אחרונה מאת גיל מאוויס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תחילה אבקש סליחה במידה והנושא נשאל בעבר, ביצעתי חיפוש קצר בפורום אשר לא העלה תוצאות. אחד מחבריי אמור להתחתן בעוד מס' חודשים ומאחר והוא מעריץ של רכבים וספורט מוטורי חשבנו לארגן לו מעין מירוץ מכוניות ידידותי. האם ניתן למצוא פעילות שכזו בארץ? אני יכול להבין את הבעיה שבלקיים פעילות שכזו, אך חשבתי שאולי בכל זאת קיים משהו תחרותי גם אם לא מדובר ברכבים רציניים. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול נצפתה הטויוטה IQ הזו. לא, לא מדובר ברכב ייבוא אישי או ייבוא סדיר כי אם רכב של תייר מהולנד. . אם רכבים מהתצורה הזו היו מתומחרים במחיר שפוי הם היו נחטפים כמו לחמניות. פתרון משובח לבעיות חנייה, דלק, זיהום אוויר ובטיחות. אבל לא, בארץ הגנבים גם היבואנים חמדנים והפכו רכב עממי כמו הסמארט למותג אקזוטי נחשק. חבל. יוניון מוטורס - לשיקולכם. איתמר.
הודעה אחרונה מאת alex2, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום נסעתי לעבודה כהרגלי,בדרך לעבודה יש צומת עם מצלמה וכ-200 מטר לפני הצומת רציתי לחייג לאימי ודפדפתי ברשימה בפלא' (פלא' קבוע ברכב),אני זוכר שהרמתי את הראש פעם אחת לפני הצומת כמה מטרים וראיתי אור ירוק. אחרי שמצאתי את שמה בספר הטלפונים אני קולט שעברתי את הצומת (משהו כמו 600 מטר), הסיתכלתי במראה הפנימית המרכזית ואני רואה שבצומת שעברתי המכוניות עצרו..אז או שעברתי באור ירוק מהבהב או בצהוב או חלילה באדום! ואני באי וודאות מעצבן . למישהו יש הסבר תיאורתי אולי? ואם חלילה קיבלתי דוח על אור אדום ,רואים אותי ברכב? הבנתי מחבר שלי שאם אבא שלי שיש לו רשיון (אבל לא נוסע כי הוא מבוגר)יגיד שהוא נסע באותו יום ועשה את העבירה אז יעבירו לו את הנקודות(יש לציין שהרכב רשום על שמי…
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
האוטו נראה זוועה וחשבתי להכניס אותו לשטיפה לפני העבודה. מישהו מכיר מקום טוב לשטיפה בהרצליה \ הרצליה פיתוח שפתוח משעה 8 בבוקר? תודה
הודעה אחרונה מאת e-r-a-n, -
ראיתי אותה חונה ליד הבית ולא יצא לי להיתקל בדגם הזה עד כה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני כמה ימים נכנס חוק עירוני חדש בחיפה שאוסר על קטנועים לחנות על מדרכות. הפקחים תדרכו אותנו במסעדה על החוק החדש ואתמול כבר ראיתי כמה חברה מקבלים דו"ח של 500 שקל על חניה על המדרכה בחיפה. חשוב לציין שכשהראנו לפקחים תקנה שאומרת שמותר לחנות על מדרכה אם נישאר יותר ממטר ארבעים (נדמה לי) למעבר הם אמרו שזה לא תקף בחיפה וזה לא משנה גם אם נישאר עשר מטר למעבר. אז מה הפתרון אתם שואלים לכל המסעדות בציר מוריה? לחנות בכחול לבן בלי לשלם כמו בעלי הרכבים ( הוראה שקיבלנו מהפקחים). אז במקום לחנות ליד המסעדה את השש שבע קטנועים שלנו אנחנו חונים אותם עכשיו על שבע חניות מול בנק לאומי בציר מוריה, באישור הפקחים, בלי לשלם כאמור על החניה כי הפקחים אמרו שהקטנועים פטורים מתשלום. תהנו. אם תחברו את…
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
יצאתי לשוק. אחרי כמה שנים עם רכבים חדשים בלבד, החלטתי להחליף את הרכב השני (סקסו יד ראשונה) שלי ברכב בגודל ראוי למשפחה גדולה. אני מנסה כבר כבר כמה ימים למצוא מוכר אחד צדיק שלא ישקר לי עוד בשלב הגישושים בטלפון. אבל זה בלתי אפשרי! התחלתי מאתר winwin. מודעה אטרקטיבית לרכב שמאד רציתי. הבנאדם ענה לי בטלפון המום. אמר שהוא לא מוכר, ושהסיר את המודעה כבר לפני חודש, כי נמאס לו מנודניקים שמתקשרים ורק לוחצים עליו להוריד במחיר. האתר לא מוריד את המודעה, כנראה כדי להיראות רציני, כלומר עם היצע גדול. הבנתי שהאתר לא רציני, אז עברתי ליד2. הראשון נשמע נחמד, אבל כששאלתי מי רשום כבעלי הרכב, הוא אמר "הבת של הבוס שלי". שאלתי מה הקשר שלו לאוטו, והוא התחיל להתעצבן ולהגיד שזה לא ענייני. אז טרקתי…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
מישהו יודע איך מחברים/ מסנכרנים טלפון לדיבורית ברכב הזה? כל ניסיונותי דרך התפריט הראשי העלו חרס. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת doras, -
כנראה שתמיד ישאר אצלי מקום חם בלב לרנו ספורט למינהן, וכשנתקלתי במודעה הבאה התחילו הגלגלים בראש להסתובב... קליאו ספורט III מתוחת פנים, למכירה בקרסו טרייד אין בראשון לציון. מה שאולי מדליק נורות אדומות - איך הגיעה לטרייד אין? והמספר היותר מדי "יפה" (96-667-66) מישהו יודע להגיד לבטח? הנה הלינק לקרסו טרייד אין
הודעה אחרונה מאת dorosen, -
היום בממון של ידיעות אחרונות (מן הסתם מופיע בעוד עיתונים) מפורסם שסקודה פאביה תוצע למכירה ב 69,000 ש"ח ולעניין מוקצבים כמות של כמה מאות רכבים עם אפשרות של הגדלת הכמות והרכבים מוצעים באספקה מיידית. מהכמות נובע שלא מדובר על מבצע קצר מאוד אלה לתקופה ארוכה יחסית. עכשיו ברור שאף יבואן לא ימכור במחירי הפסד, אז כמה "לעזאזל" היה הרווח של היבואן אם אפשר לחתוך את מחיר הרכב עד למחיר זנותי שכזה?
הודעה אחרונה מאת RaviDJ, -
המבצעים של הונדה 1 2
מאת ori1234- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=3023¤t_lang=1 מה אתם יודעים על המבצעים של הונדה החדשים ?(מועדון חבר מה זה?) מה אתה אומרים על הinsight ? מנוע בנזין 1.4 ליטר i-VTEC עם מנוע חשמלי 98 כ''ס (מה אתם יודעים על המנוע הזה?) מה אתם יודעים על ההונדה סיוויק 5 דלתות שבמבצע ? ומה אתם אומרים בכללי בכל העניין תקציב 120K פחות או יותר אפשר להתגמש אם יש באמת הזדמנות שלא שווה לפספס
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת, בעברי הלא רחוק ששירתתי בצפון מנחת דלתון היה בפיקוח הצבא והגישה אליו היתה מנוטרת ומוגבלת לאזרחים. האם המצב דומה היום או שניתן להיכנס? מישהו היה שם בזמן האחרון ובדק? אני שואל כי אני לא רוצה לסוע את כל המרחק מהמרכז ובסוף לגלות שומר בש.ג. או שער נעול עם שלט שמזהיר מפני משיגי גבול. תודה.
הודעה אחרונה מאת ali50, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים אלו נשקלת האופציה לפתוח מועדון לאנצ'יה מחדש, למיטב ידיעתי אין כרגע מועדון פעיל בארץ מטרתו של המועדון לתת בית לכל האיטלקיות הגודשות, תמיכה טכנית, הכרות אם החברים ומפגשים משותפים. כמובן שהמועדון פונה גם לבעלי פיאט קופה ולשאר הלאנצ'יות. ככל שתהיה הענות גדולה יותר כך הסיכוי לפתוח מועדון יהיה גבוה יותר. .................................. לכל מי שמעונין להיות חבר במועדון מוזמן להירשם בשירשור הנ"ל, לפרטים נוספים או שניתן לפנות אלי בה"פ או לחילופין אני אעדכן בהמשך. בנימין.
הודעה אחרונה מאת 500Abarth, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני נוסע בסוף החודש (26.8-4.9) לאמסטרדם ופריז, לירח דבש עם אישתי. רצייתי לדעת אם יש משהו מעניין מבחינה מוטורית באיזור זה, והאם מישהו יודע על מקום בו אפשר לרכוש חלקים ותוספות לרכב באיזורים אילו . גם המלצות למקומות בילוי יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת ארטיק לימון, -
-
ניסאן GT-R תגיע לישראל אני התחלתי לחסוך... אני מקווה שעוד 10 שנים המחיר יהיה נורמלי, אולי 15.
הודעה אחרונה מאת ronka, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
אני נהגת חדשה וקיבלתי קנס בסך 1000 ש"ח ו-10 נקודות על אי ציות לאור אדום, האם יהיה לי בעיה לחדש את רשיון הנהיגה לאחר תום זמן ה"נהג חדש"? כי שמעתי שנהג חדש שיש לו 10 נקודות לא יכול לחדש את רשיונו אלא מתחיל מחדש, זה נכון????
הודעה אחרונה מאת rivkabrk,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 307 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- איציק נ.
- DareDevil
- discoTD5
- chezik
- FROGIE
- pooh-bear
- asix
- NAPOLEON
- santiago
- shlomiko
- om2