Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז המכוניות הקטנות יוזלו, והמשומשות יוזלו, איך אתה חושב שלא תהיה השפעה על מחיר הקומפקטיות המאובזרות החדשות? אנשים לא ישכיבו 120K אם הם יכולים ב90K לקנות את אותה מכונית בת שנה או לחילופין לקנות מכונית מסגמנט אחד למטה (אפילו עם בגאז' שהם נורא אוהבים). זו התנהגות בלתי-כלכלית בעליל, מה שאומר שזה לא הולך לקרות. mark my words, כל השוק הולך למטה.

אני מאמין שגם סגמנט המשפחתיות יוזל, אבל בפחות מאשר כמה אנשים כאן צופים. אם להיות אופטייים לגבי משפחתיות ב-100K צריך לקוות שמשפחתיות ידניות ישובו לשוק, בגרסה בסיסית במחיר סביב 100K וגרסה מאובזרת במחיר הליסומטיות הבסיסיות. בעצם זה יהיה סגמנט חדש שיכנס בין הסופרמיני שיוזלו משמעותית לבין המשפחתומטיות שיוזלו רק מעט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מבעל העסק שמוכר יקר. אני גם לא מבין את הגישה של "מעניין כמה הוא מרוויח", כמה שהוא מרוויח שיהיה לו לבריאות. אם החלטת לקנות במחיר שהוא מוכר בעיה שלך. תפסיקו להכנס לבעלי עסקים לכיס שלהם, אבל כן תכנסו לכיס שלכם ועמוק מאוד, ואם מוצר יקר לכם אל תקנו גם אם הוא בתשלומים מפה ועד הקבר. אני אף פעם לא קניתי אוטו חדש ואני גם כנראה אף פעם לא אקנה אוטו חדש מהסיבה שבערך חצי מהתשלום על הרכב הוא מיסים. את הטענות תפנו למדינה לגבי המיסוי הגבוה על המכוניות, לא ליבואנים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא צריך להתלהם ולתקוף, Z4 היקר אתה צודק ב 100% רק חבל שהתיאור שנתת לא מתאר את השוק במדינה.

כשיש כלכלה חופשית והקפיטליזם שולט אין מקום להגבלים רגולציות וחסמים בשוק. עם יד על הלב, האם לדעתך המצב בשוק הרכב (מכוניות וחלפים) הוא קפיטליזם? האם אני יכול לרכוש רכב בכוחות עצמי או מיבואן מקביל (אחרי הכל שוק חופשי) ולבחור את האופציה הכי כדאית בעיני? מה יקרה ביום בו ארצה לרכוש חלפים ולא מהיבואן הבודד והרשמי? האם מעשית אוכל לעשות זאת בלי "עמלות" לכל מיני "סוכנים" ?

כשתענה בכנות על שאלות אלו תבין על מה הכעס, מישהו פה "חזיר" - מדינה, יבואנים, מתווכים תקרא לזה איך שאתה רוצה בשורה הסופית הכסף הזה יוצא מהכיס שלי וזה מה שבאמת מעניין אותי !

מרבית הציבור לא יכול ולא מסוגל להתעסק עם הבירוקרטיה שהעמיסו עליו מתוך כוונה שלא יתעסק בזה וירכוש במחיר מופקע שירות מפוקפק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אז בא לכם לקרוא ליבואנים "חזירים" ולממשלה "חזירה" סבבה, מקובל עליי, רק אל תשכחו מי עשה אותם "חזירים".

כאדם רוכש ג'ינס דיזל ב1500 שקל הוא יוצר לגיטימציה אצל היבואן, למה למכור 3 ג'ינסים ב400 כשג'ינס אחד נמכר ב1500?

אני יכול להשוות את זה לשוק בו אני עוסק, אני יכול למכור עבודות עם רווח גבוהה יותר אבל אני אמכור פחות, אגדיל פחות את מעגל הלקוחות שלי והמתחרים שלי יגזרו קופון, אני אזרוק מספרים לדוגמא, אני יכול למכור עבודה אחת בשבוע שמכניסה לי $2500 דולר לכיס או שאני יכול למכור 5 עבודות בשבוע שמכניסות לי $1100 לכיס, מי מרוויח מזה? אני והלקוחות שלי, הלקוח קיבל מחיר נמוך יותר ב$1400, שזה משמעותי, המתחרים שלי עובדים פחות, קהל הלקוחות שלי גודל ואני עושה יותר כסף. אמנם אני עובד יותר קשה, כאב הראש גודל אבל בראיה קדימה אני יוצר שליטה בשוק.

אני לא מכריח את הלקוחות שלי לקנות ממני, הם בוחרים מרצון, לפעמים אני גם לא ההצעה הכי זולה אבל אני מקפיד להוכיח את איכות העבודה שלי אל מול מחיר ריאלי.

הציבור בישראל בוכה ובוכה, קורא לכולם חזירים אבל ממשיך לקנות, תמשיכו לתדלק, תמשיכו לרכוש מכוניות חדשות, תמשיכו לקנות ביגוד יקר ללא הצדקה, תמשיכו לבכות. החזירות היא של הציבור, זה בדיוק כמו במערכת יחסים בין זוג, צד אחד בוכה שרע לו אבל הוא לא בדיוק עושה בדק בית, הוא נשאר כי נוח לו, כי להשלים עם גזירה יותר נוח מאשר להביא שינוי.

אני חושב שכל האוהלים הללו זה גימיק מפגר, משרת את הסלבריטאים ואת חברי הכנסת בצורה מצויינת, נותן להם במה לעוור את הציבור כאשר הם מגיעים לאוהלים לביקור ואומרים את אותם השקרים שאמרו ערב הבחירות.

זה הפך להיות מגעיל, כל ההתרפסות הזאת פשוט עושה לי בחילה, מחירי הנדל"ן עלו כי אנשים מוכנים לשלם סכומי עתק על דירה מחורבנת בבניין נוצץ. אף אחד לא הכריח אתכם ולא משנה אם יש כסף לקנות או אין, כשזוג מוכן לשלם סכום עתק על דירה שאמורה לעלות חצי הוא יוצר לגיטמציה, אבל הלו זאת ישראל, מדינה שבה ה"שופוני" הוא הדבר החשוב ביותר, אנשים יקחו משכנתא שניה בשביל לשים רכב חדש בחניה כדי שכל השכנים יראו.

אז בבקשה, תמשיכו לבכות ולקנות, תמשיכו לבזבז בלי הבחנה ותמשיכו להאשים את כולם חוץ מאת עצמכם.

אם אנשים לא ירכשו משפחתיות, המחירים בסגמנט ירדו, אם אנשים לא יקנו בגדים במחיר מופקע, המחירים ירדו, ושוב אם לא יתפתו לרכוש משהו ב"מחיר מבצע" אז לא תהיה לגיטמציה להעלות את המחיר בחזרה.

ותגידו מה שאתם רוצים על אמריקה, פה הציבור מצביע עם הרגליים, תמכור משהו במחיר מופרך, לא תמכור מספיק.

haters will hate

פורסם

אם נחזור רגע לעניין של פאביה, אין שום סיבה ש 1.2 TSI עם 86 כ"ס תעלה יותר מ-1.4 MPI. היא אפילו אמורה להיות זולה יותר לפי מיסוי ירוק. ז"א מנסים להמנע כרגע מהורדת מחירים על כל הדגמים, השאלה לכמה זמן זה יחזיק. אני לא רואה שמישהו ישלם 87K על TSI כאשר הפרש מחירים כל כך גדול (18K!). שתי הגרסאות הן אמביאנט, מה שאומר שאיבזור אמור להיות זהה.

פורסם
מדויק. זה הרעיון של קפיטליזם, וככה זה עובד, והוכיח את עצמו על פני מדינות קומוניסטיות שהפכו לדיקטטורות נוראיות או סוציאל דמוקרטיות שפשטו רגל וחיות בצנע. בקפיטליזם יש משבר חולף, בסוציאליזם המשבר הוא סופני. הפרופורציות קיימות ונקבעות על ידי השוק, לנהגים יש יותר כוח מהיבואנים, לא רוצים שלא יקנו. בנתיים הם קונים במאות אלפים, כל 30 שניות מכונית חדשה נמסרת. שיא השיאים. השוק אמר את דברו.

לגבי הנהיגה או לא נהיגה בZ4 אל תהיה ילדותי\צר עין, תציג טיעונים מנומקים אם יש לך ואם לא אז הויכוח חסר טעם.

נכון להיום השיטה הקפיטליסטית הוכיחה את כשלונה, באופן מרשים למדי, דווקא במקום בו היא הומצאה ופותחה. בלי התערבות של המדינה ובאופן מסיבי, הכלכלה האמריקאית היתה הופכת לערב רב של חברות ענק שקרסו עם השלכות חברתיות הרות אסון. ועדיין אנחנו עוד לא רואים את הסוף כידוע. דווקא המדינות הסוציאל דמוקרטיות בהן נהוגה, לא רק רגולציה מסיבית, אלא גם התערבות ומעורבות של המדינה בחלק נכבד מתחומי החיים, הצליחו ומצליחות להתמודד עם המשבר באופן בהחלט טוב יותר, ע"ע סקנדינביה. ובאותן מדינות סוציאליסטיות שכלכלתן מצויה בצרות, וודאי שיש גם כאלו, הרי שאותן צרות נובעות מאותו מקום בכלכלתן בו נעלמה הרגולציה וניתנה, במיוחד לבנקים, אותה יד חופשית שכל קפיטליסט כה מחשיב, להכנס להרפתקאות פיננסיות שסופן עוד לא נראה. וגם שם הלאמה או הזרמת מליארדים לגופים הכושלים הם אלו שבסופו של ענין הצליחו למנוע התמוטטות מוחלטת של הכלכלה. וזכרון קצר הוא באמת נחמת ה"ברונים השודדים" שיכולים לסמוך עליו ואתה כה ממחיש את קיומו. ולעובדה שאתה נוהג ב.ב.מ.וו יקרה, בהחלט יש משמעות ולו מהבחינה שהיא מצביעה על כורסא נוחה ומרופדת מתוכה בהחלט קל לערוג לשוק החופשי שכנראה היטיב עמך. בדיוק מאותה סיבה תתקשה למצוא מי שמתנייע באיזו גרוטאה שיסכים אתך או עם הפרופסור אומן על יתרונות השיטה הכלכלית שאתם כה אוהבים. האבסורד הוא שבעלי הגרוטאות הם רבים ואנשי ה Z4 ( בהש אלה - לא אישי כמובן ) מעטים ואף על פי כן הראשונים הרשו לאחרונים להתעמר בהם עד היום ובהחלט צריך לקוות שהגיעה עת המפנה.

פורסם

חברים, לא מדובר פה בשינוי גישה.

ברוב המקרים, מדובר בדגמים לפני החלפה (קליאו ופאביה) שהיבואן מקבל עליהן הנחה ענקית שאת רובה הוא מעביר לצרכן. אף אחד מאיתנו לא יראה סופר מיני שיצאה לאוויר העולם לפני זמן קצר במחיר של 70K (ניסאן מיקרה לא מהווה דוגמא- מדובר ברכב מיני).

בעבר, היו מקרים דומים, כמו הוולוו S60 שהוזלה ב- 80000 ש"ח.

היבואנים מרוויחים על כל רכב כ- 35%.

פורסם

אני חושב כמו roee שאכן שוק הקטנות מושך את הכל מטה ולבסוף נראה גם הוזלות במשפחתיות.

אנשים רואים רכב הרבה יותר זול ופתאום חושבים ״מה אני צריך רכב גדול ששותה דלק, עולה ככ יקר ובסוף עוד

המחיר שלו נשחט בגלל הליסינג שזורקים אלפים ממנו לשוק?״.

רבים שקנו פעם משפחתיות, סתם כי זה עולה דומה לרכב קטן אבל יותר פח לשקל, מוותרים היום על התענוג.

תשלבו את זה עם רפורמת הליסינג, וכל השוק מתחיל להגרר מטה. וכל יבואן פתאום מחפש מאיפה להביא איזה

דגם שיוכל להתחרות בסגמנט הקטנות והזולות.

זה לא מרצון אלא מכורח המציאות, שפתאום תופחת על פניו של הקרטל. וכן יש כאן קרטל, כמו רוב הדברים במדינה,

שאינה עושה כלום כדי לשבור אותו ואת שאר המונופולים/קרטלים, ורק מחפשת כיצד להנציח אותם.

זה לא קפיטליזם, זה אכן חזיריזם, ויש להוקיע אותו.

עיני מעולם לא צרה בכמה אדם או גוף מרויחים, אבל שיעשו זאת בשוק הוגן ותחרותי!

פורסם
להלן הכתבה:

http://www.themarker.com/cars/1.679078#

דלק מוטורס מרוויחה בשנה 500 מיליון שקל. זה סכום שהיה מספיק לכל אדם לקחת אותו ולפרוש לכל החיים והוא ועוד כמה דורות אחריו יחיו כמו מלכים. אבל לא לטייקונים. הם רוצים עוד ועוד.

אתה כותב שטויות...

אין לך מושג מה זה רווח חשבונאי בחברה בורסאית, ומה זה אומר.

מה אתה חושב, שזו חנות מכולת, שבסוף השנה בה מישהו ולוקח מזוודה עם חצי מיליארד ש"ח הביתה? :roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה-TSI עולה יותר (לטענתם) כי מדובר במנוע חדש וישנו איבזור משודרג.

בכל מקרה, תדעו שבניגוד לימי העבר - גם בגרמניה המחירים קפצו, וההבדל בין TSI "ספורט" מקומית לבין TSI "ספורט" גרמנית - נע סביב 10K. הפער אינו גדול כמו בעבר, אך חשוב לזכור כי הגרמנית עדיין מאובזרת יותר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טיעונים מהסוג של "יקר לכם? אל תקנו" עובדים נהדר על ביגוד וקוטג', אבל במציאות בה אין באמת אלטרנטיבה לרכב פרטי זה אילוץ - הבחירה היחידה הופכת להיות בין חדשה למשומשת.

the london underground is not a political movement

פורסם

RS - איזה אבזור יש בפאביה ספורט הגרמנית שאין בפאביה ספורט הישראלית?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני חושב שכל האוהלים הללו זה גימיק מפגר, משרת את הסלבריטאים ואת חברי הכנסת בצורה מצויינת, נותן להם במה לעוור את הציבור כאשר הם מגיעים לאוהלים לביקור ואומרים את אותם השקרים שאמרו ערב הבחירות.

זה הפך להיות מגעיל, כל ההתרפסות הזאת פשוט עושה לי בחילה, מחירי הנדל"ן עלו כי אנשים מוכנים לשלם סכומי עתק על דירה מחורבנת בבניין נוצץ. אף אחד לא הכריח אתכם ולא משנה אם יש כסף לקנות או אין, כשזוג מוכן לשלם סכום עתק על דירה שאמורה לעלות חצי הוא יוצר לגיטמציה, אבל הלו זאת ישראל, מדינה שבה ה"שופוני" הוא הדבר החשוב ביותר, אנשים יקחו משכנתא שניה בשביל לשים רכב חדש בחניה כדי שכל השכנים יראו.

זכית בתור התשובה הכי מנותקת מהמציאות שקראתי, ירדת מהארץ במקום להלחם עליה, אנחנו נשארנו כאן ועושים שינוי בידיים וברגליים שלנו.

בלי לנסות להעליב, אבל אתה לא מאמין כמה התנתקת מהמדינה שלך, כמה אתה לא מחובר ולא מעורב וכמה אתה לא מבין מה שקורה פה, אם הייתי במקומך הייתי עולה על המטוס הראשון ומסתובב ברוטשילד או בכל מרכז עיר אחרת ומתחברורואה איך בזמן שאתה מוכר עבודות ב-1000$ אנחנו נותנים את הלב והחיים כדי לדאוג שיהיה לנו עתיד טוב יותר.

ואני גם אתן לך טיזר, כחלק מהשינוי שאנחנו מנסים לעשות פה הוא להגביל את היכולת של ישראלים לשעבר שירדו מהארץ והפסיקו לשלם מיסים כמו מה שאנחנו משלמים למדינה כדי שיהיה פה צבא ויהיה פה מדינה, לקנות דירות בלי לשלם מס משמעותי, כן שמעת נכון, אנחנו לא נשלם מיסים ונשרת במילואים ובקושי נסגור את החודש כדי לשמור לך על הדירה שתקנה בישראל עם הכסף שתרוויח בלי מיסים, ועוד נתן לך לגיטימציה להעלות את השכר דירה ולעשוק גם את האחים לשעבר שלך.

this party is over.

קח את זה באיזי ותבלה בחול, שמחתי לקרוא את התגובה שלך כי היא כל כך מסמלת את ישראל של לפני חודש ומראה לי איזה קפיצה עשינו מאז.

:king:

פורסם

"קח את זה באיזי ותבלה בחול, שמחתי לקרוא את התגובה שלך כי היא כל כך מסמלת את ישראל של לפני חודש ומראה לי איזה קפיצה עשינו מאז"

אשריך אחי!!!

רק ככה אפשר לשנות:)

פורסם
RS - איזה אבזור יש בפאביה ספורט הגרמנית שאין בפאביה ספורט הישראלית?

מערכת שמע משודרגת, חישוקי סגסוגת שונים, לוח שעונים MAXI DOT עם שליטה מההגה, תאורה עוקבת פנייה (ראשית וערפל)...

חבילת "ספורט-ליין" מוסיפה: חישוקי 17' על צמיגי 205/40, מושבים וריפודים בגוון שונה, הנמכה מקורית (15 מ"מ), קיט ספורט חיצוני, דוושות אלומיניום, חלונות כהים, תגי SPORTLINE, ספי דלתות (עם כיתוב SPORTLINE) ושטיחים שונים (גם עם כיתוב SPORTLINE).

חבילת "מונטה קרלו-100" מוסיפה: חישוקי 17' מושחרים על צמיגי 205/40, מושבים וריפודים בגוון שונה, הנמכה מקורית, קיט ספורט עם חצאיות מושחרות, דוושות אלומיניום, חלונות כהים, תגי MONTE CARLO, ספי דלתות (עם כיתוב MONTE CARLO), שטיחים שונים (גם עם כיתוב MONTE CARLO), פנסים קידמיים מושחרים, פנסי ערפל קידמיים מושחרים, פנסים אחורים כהים יותר, פנים שחור כולו (סטייל vRS) וגווני חוץ מסויימים עם גג שחור.

חימום מושבים וסאנרוף - אופציונלי בכולם. וזה עולה רבע מהעלות כאן...

גם עם החבילות המדוברות - הפער אינו גדול כמו בימי קדם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...