Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרשה לי לתקן - קלאצ'ים. לא קלאץ'.

יש מכרים שנהגו ברכב ונאמר להם כי גם עם הגיר עצמו היו בעיות והוא הוחלף / הוחלפו בו סינכרונים.

לא יודע עד כמה היא מציאה, זה תלוי מאוד במצבה הנוכחי ובאחריות הניתנת מ"קרסו". בכל זאת מדובר ברכב הדגמה - וחיים קלים לא עברו עליו, גם זה בלשון המעטה.

בכללי, מדובר ביופי של אוטו. אפשרי להתגבר על כל התלונות לגבי תא הנוסעים הדל - מספיקה ישיבה קצרצרה במושבים החובקים להפליא והרב נשכח. אחרי נהיגה קצרצרה בכבישים הנכונים - הכל נשכח :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מכונית ששימשה כרכב הדגמה נרשמת על שם היבואן כיד הראשונה, ותמיד נמכרת בידיעה שהרכב שימש כרכב הדגמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למי שהתנסה עם הרכב ,האם הוא מספיק מאובזר ופרקטי כדי להיות טוב ביום יום?

קראתי את המפרט ונורא איכזב אותי האבזור של הרכב ,אני כל הזמן קורא כמה הוא כיפי לנהיגה ,אבל אני מצפה שתהיה לו לפחות בקרת אקלים או משהו וגם את זה אין.

אני ואבי רוצים לרכוש הוט האצ' נחמדה ,הקליאו נראית מעולה ,אבל אנו מפחדים שלא תהיה פרקטית מספיק ,כדאי לפזול לכיוון המגאן? או אולי לעבור יצרן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אבל אני מצפה שתהיה לו לפחות בקרת אקלים או משהו וגם את זה אין.

לא פוסלים אוטו כזה בגלל בקרת אקלים (יש מזגן , אתה לא חייב לנסוע עם חלונות פתוחים ).

פורסם

הקליאו ספורט הזאת שימשה כרכב הדגמה

אני מכיר את הרכב הזה כי אני עובד בחברה ויצא לי לי לנהוג בו כמה פעמיים...

הרכב הזה מטופל בצורה טובה מאוד ומי שקונה יש לו היסטוריה במוסך בראשון ואפשר לדעת בדיוק מה עבר ומה החליפו.

למי שמעונין לעוד פרטים יכול לפנות אלי בפרטי

פורסם

לא הייתי מציע לאנשים להתקרב לרכב הספציפי הזה!

כששאלתי למה האוטו לא זז, נאמר לי כשנהגתי ברכב הספציפי הזה שעברו עליו חיים קשים והחליפו בו חצי מהחלקים.

אישית, גם 50,000 לא הייתי שם עליה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לעניין הקניה, תמיד בודקים במכון, בלי קשר למה עבר על הרכב או מי הבעלים.

לעניין הרכב עצמו, אני זוכר שראיתי אותו ב כביש 395+386 במבחן דרך עצמו, על פי הנהיגה והצלמים.

והוא עבר שם כמה וכמה פעמים..

אבל בלי קשר, רכב יפה ומעניין.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

זכור לי שהציעו לי וולבו S40 T4 מהדגמה, בהנחה של 100K ש"ח. הרכב היה מדהים בכל היבט, אבל לא הסכימו לתת לי אחריות של רכב חדש מבחינת התקופה, אז ירדתי מזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יצא לי לנהוג על הרכב הספציפי הזה שהוא היה עם 8,500 ק"מ בערך, אם אני זוכר נכון הייתה בעיה בשילוב להילוך שני.

בסופו של דבר הכל פונקציה של מחיר ואחריות, תתקשר ותברר מה הפרטים.

ד.א, דעתי האישית אחרי המבחן: אם אתה נוהג יום יום בכאסח בכבישים מעניינים הקליאו היא הבחירה הנכונה, אם אתה מבלה את רוב הזמן בעיר ובנסיעות מנהלתיות, תהנה יותר בגולף GTI.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קרסו מחויבים להגיד לך שהרכב היה רכב חברה, וזה לא משנה אם רשום ברישיון או לא .לכל רכב יש את המחיר שלו, אני הייתי מוציא מהם ישור קו הכולל החלפת כל השמנים, צמיגים וכמובן אחריות מקיפה לתקופה של שנה או יותר ,ואז אתה נוסע ברכב ספורט יד שניה שיש לו אחריות ואתה די שקט. יש נטייה להסתכל על רכב כאל מוצר מונפש ,אבל בסך הכל זו היא מכונה בנוייה מחלקים שיש להם חיי מדף כדי שכולם ירוויחו מהחלפתם. אז מה אם החליפו חלקים מסוימים ברכב? הכל תקין ?הכל עובד כמו שצריך? עשו עבודה טובה? במוסך מורשה? מצויין לצורך העניין אם החליפו אפילו מנוע או גיר אז זה אומר שיש לך מנוע, או גיר חדשים!!! שיכלו לעבוד יותר זמן, ולהחזיק יותר מכל קליאו אחרת משומשת שיש כרגע בשוק, או אם החליפו קלאץ אז הקלאץ שלך חדש ואורך חייו ארוכים יותר. בסופו של יום זו היא מכונה , השמורכבת מחלקים ואם מחליפים חלק לחדש ועוד אפשר להביא מחיר טוב אז מעולה תחשבו על זה בצורה ראלית ולא כמה הבייבי שלי מסכנה החליפולה כבר הכל

פורסם
למי שהתנסה עם הרכב ,האם הוא מספיק מאובזר ופרקטי כדי להיות טוב ביום יום?

קראתי את המפרט ונורא איכזב אותי האבזור של הרכב ,אני כל הזמן קורא כמה הוא כיפי לנהיגה ,אבל אני מצפה שתהיה לו לפחות בקרת אקלים או משהו וגם את זה אין.

אני ואבי רוצים לרכוש הוט האצ' נחמדה ,הקליאו נראית מעולה ,אבל אנו מפחדים שלא תהיה פרקטית מספיק ,כדאי לפזול לכיוון המגאן? או אולי לעבור יצרן?

תלוי בדרישות שלך. אין שם שום דבר שמונע לחיות איתה ביום יום. היא פרקטית מבחינת מקום בספסל האחורי ותא מטען.

אם אתם לא יוצאים לסשנים של נהיגה לעיתים קרובות, אולי כדאי לשקול אלטרנטיבות יותר מפנקות (מיטו, A1, DS3 וכו').

אם הנאה מנהיגה היא במקום הראשון, אין לך מה לחפש במקום אחר.

emotion of motion

פורסם

את רוב החלקים שברכב ניתן להחליף יחסית בקלות.

מה שבעיקר היה מטריד אותי - אילו הייתי רוכש פוטנציאלי - הוא הדרך שבה הרכב הזה עבר הרצה.

את נזקי ההתעללות שהרכב עבר בשעה שהיה אמור להיות בהרצה ניתן יהיה לראות רק בעוד זמן, כשהוא יצא מאחריות ויהיה מאוחר מידי.

• תוכן חדש...