Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ודווקא מכתבי רכב הייתי מצפה להשים לב לדברים האלה,לא?

כמה שאתה טועה, אין לך מושג מה חלק מכתבי הרכב עושים לרכבי הדגמה, בוא נגיד שלא כולם בוגרים ואחראיים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ודווקא מכתבי רכב הייתי מצפה להשים לב לדברים האלה,לא?

הצחקת אותי ואת יבואני הרכב בארץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לצערנו הרבה חבלנים מקבלים את רכבי ההדגמה, חבל שחלק מהחבלנים מכנים את עצמם בוחנים ו/או כתבי רכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מהכרות קרובה עם רכבי הדגמה, הם אכן עוברים חיים קשים ובטח אלו בעלי יכולות ספורטיביות.

מנגד, הם זוכים לטיפול הרבה יותר טוב מרכב רגיל (מחליפים כל מה שצריך בחדש ומקורי, בדיקות תקופתיות רבות)

לא יודע אם הייתי קונה קליאו ספורט שהיתה הדגמה (נסה לברר כמה ק"מ שימשה להדגמה), המחיר צריך להיות נמוך מספיק בשביל הסיכון שאתה לוקח.

הייתי נותן עדיפות לרכב שקרסו מוכרים כי הוא זהו הרכב השלישי שלהם שיצא הכי מאוחר מכולם, כלומר את רוב ההתעללות עברו כנראה השתיים הראשונות (אדומה ושחורה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מזכיר לי את הS2000 בצבע לבן פנינה (555 באמצע) שהייתה בהדגמה של הונדה ב2008-2009, התעניינתי בזמנו (ומיד חזר לי המוח, הוא היה בחופשה :) ). לדברי הסוכן "הרכב לא ננהג באופן ספורטיבי מעולם", בפועל לא רק שננהג בנסיעות מבחן ועל ידי כתבי רכב, הוא גם שימש באופן רשמי את מועדון ההדגמות שלהם לשריפות צמיגים וימי מסלול כאשר כל דכפין הוזמן להאיץ את הרכב המסכן ל9000 סלד ולעשות צלחות (בנוסף הרכב גם עבר תאונה קלה בעברו), ברכב הוחלף מנוע כבר פעמיים, פעם אחרונה ששמעתי עליו (לפני שנה).

פורסם
כמה שאתה טועה, אין לך מושג מה חלק מכתבי הרכב עושים לרכבי הדגמה, בוא נגיד שלא כולם בוגרים ואחראיים.

נכון. הקולגות שלי ואני שמענו שמועות על פושטקים שחלקם לעיתים דוחף את המנוע עד למנתק ההצתה:shock::shock::shock:

א. פייביש.

פורסם

זה לא רק הנסיעה. זה גם העובדה שרכבי הדגמה עוברים תאונות.

אני משוכנע שהוחלפו 3 סטים של גלגלים, ציריות, מתלים וכדומה. ורק בצד הפגוע. וזה מבלי לדבר על פח ושלדה.

הקופרה שהייתה רכב הדגמה הייתה למכירה. ואני יודע שהם מכרו אותה למרות שחצי צד שלה הולחם מחדש.

אלו החיים. יבוא פראייר שיקנה אותה. לדעתי זה סתם בור ללא תחתית.

אפילו הפנדה שהייתה מהדגמה לא נמכרת כיד שנייה, כי כולם יודעים מה עבר עליה. וזה עוד רכב סחיר. אז קליאו ספורט ר.ס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלכתי לראות את האדומה - נורא אהבתי שבטלפון תיארו אותה כ"חדשה", שכחו רק להגיד שאיזה קנאי עבר עליה עם מפתח ולא השאיר חלק אחד נקי = צביעה של כל הרכב, לך תסביר אח"כ למישהו שהרכב לא עבר תאונה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...