Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שתמיד ישאר אצלי מקום חם בלב לרנו ספורט למינהן, וכשנתקלתי במודעה הבאה התחילו הגלגלים בראש להסתובב...

קליאו ספורט III מתוחת פנים, למכירה בקרסו טרייד אין בראשון לציון.

מה שאולי מדליק נורות אדומות - איך הגיעה לטרייד אין? והמספר היותר מדי "יפה" (96-667-66)

מישהו יודע להגיד לבטח?

הנה הלינק לקרסו טרייד אין

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לחילופין לבדוק את התמונות במבחני רכב כאלה ואחרים, רואים שם בבירור את המספר, יכול להיות שאחד מרכבי ההדגמה שימש כרכב מבחן ואז תדע זאת בוודאות.

הבוז לך.

פורסם
כנראה שתמיד ישאר אצלי מקום חם בלב לרנו ספורט למינהן, וכשנתקלתי במודעה הבאה התחילו הגלגלים בראש להסתובב...

קליאו ספורט III מתוחת פנים, למכירה בקרסו טרייד אין בראשון לציון.

מה שאולי מדליק נורות אדומות - איך הגיעה לטרייד אין? והמספר היותר מדי "יפה" (96-667-66)

מישהו יודע להגיד לבטח?

הנה הלינק לקרסו טרייד אין

96-667-66. שחורה. נכון?

רכב הדגמה :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא רק יפה, גם אופה :twisted:

אם היה לי משהו כמו 100 אלף ש"ח להוציא על רכב, הייתי רוכש את זאת בלי לחשוב פעמיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה התקציב שלי בערך - אתה מדבר על הספציפית הזו או באופן כללי קליאו ספורט III?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

גם וגם :lol: אבל רצוי קליאו ספורט 3 אחרי מתיחת הפנים, עם המנוע המשודרג והגמיש יותר.

אני לא יודע מה המחיר "הסופי" שלה בקרסו טרייד אין (אני יכול לברר, אם זה מעניין אותך), אבל הרושם שלי הוא שמדובר במכונית במצב טוב ובמחיר הנכון זאת תיהיה עסקה משתלמת. לא נראה לי שיש עוד הרבה הוט האצ'ים בתקציב הזה שיתנו את מה שהקליאו הזאת יכולה לתת לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

34K ק"מ של מבחנים לא בטוח ששומרים את המכונית "במצב טוב".

מה שכן, זה יכול להשפיע לטובה על המחיר.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אודה לך אם תוכל לברר כמובן..

מעבר לזה שראיתי באחד המבחנים שהחליפו קלאץ לאחר 1500 ק"מ.. כלומר הרצה - כנראה שלא הייתה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

Fitch - למה 34K ק"מ?

במודעה רשום 14.5K.

ומעניין באמת כמה הם רוצים עליו, אם מישהו במקרה בודק אני אשמח לדעת.

מה צריך לקחת בחשבון לדעתכם ברכב כזה, מבחינת "יישור קו"?

החלפת שמן מנוע+פילטר שמן+פילטר אוויר - ברור.

אולי גם החלפת שמן גיר?

כיוון פרונט?

החלפת צמיגים?

גם אם כל הנ"ל, עדיין לא מדובר בעלויות היסטריות.

המנועים האלו בסך הכל אמינים למדי, גם אם נסעו חזק מאוד 15K ק"מ כמה זה כבר ישפיע?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בסה"כ זה רכב שאמור לחטוף נהיגה אגרסיבית בכבוד, זה לא שלקחו פיקנטו ליום מסלול וג'ימקאנות.. הקליאו מיועדת לזה.

מעבר לזה הק"מ שלה נמוך יחסית וסביר לחשוב שקרסו טיפלו בה כמו שצריך כל הזמן הזה, הרי זה רכב שאמור להרשים קונים פוטנציאליים..

לעניות דעתי עדיף לקחת אחת כזאת עם 15K על השעון מאשר מיד פרטית עם 30~40.. לפחות אתם יודעים מה עשו עם הרכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...